Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asi takto:

TS pro Evropský region

PTS pro ruský region

Jsou testovací servery, kde se převážně testuje hra než se pustí na hlavní bojový server po novu "Globální server"

Po mé zkuženosti, PTS nejede pořád a hlavně výsledky které na něm odehraješ se ti do Tvého účtu na GS nepřevedou.

Dříve hra běžela na regionálních bojových serverech. Dnes kromě asi Číny, je bojový server jeden, ten Globální.

Stručná odpověď, stačí???

Posted

Nevím jak vám, ale mě po poslední aktualizaci spadlo FPS. Hraju na starším nb, tak cca 40-50 FPS bylo maximum. Ale teď, maximálně 20 a to už je nehratelný.

Také vám FPS poklesla, nebo je to jen u mě?

Posted

radia ti aby si šiel do "tento počítač" klikol pravým myšítkom na disk na ktorom máš nainštalovanú hru, "vlastnosti" a ak som to dobre pochopil tak potom "nástroje" a "kontrola chýb" potom "spustiť"

Posted
před 1 minutou, akymcz76 napsal:

Můžu se přihlásit stejně jako ma RU server, v tom by přece neměl být problém.

neměl by být...ale jak jsem psal výše nejede pořád...i když ukazuje ON, může být vypnutý. Mě to ukázalo to samé.

Posted
před 6 hodinami, l1012 napsal:

Jen tak pro zajímavost k tomu FPS.

WoT 50+ FPS

WT  45+ FPS

AW -20 FPS

Čím to asi bude? :wacko::down:;-)

zeby tou kalkulackou, na ktere to hrajes? :D

Posted

Ja mám stále FPS 59-60 a to pred upgrade PC a aj po Upgrade. Kamarát vypol V-Sync v hre a nakoplo to FPS na nehorázne číslo , ale nestabilné - liatalo to hore-dole a dochádzalo k poruchám a defektom pri vykreslovaní.

Terazky mám RX580 s podporou Free Sync a aj monitor čo to podporuje (AOC) bol v akcii v Datacompe. Všetko mi ide na MAX. Aj tak je FPS 59-60. Na čo aj viac ?

Posted
před 14 minutami, Stoner88 napsal:

Ja mám stále FPS 59-60 a to pred upgrade PC a aj po Upgrade. Kamarát vypol V-Sync v hre a nakoplo to FPS na nehorázne číslo , ale nestabilné - liatalo to hore-dole a dochádzalo k poruchám a defektom pri vykreslovaní.

Terazky mám RX580 s podporou Free Sync a aj monitor čo to podporuje (AOC) bol v akcii v Datacompe. Všetko mi ide na MAX. Aj tak je FPS 59-60. Na čo aj viac ?

To je tou zapnutou Vertikální synchronizací. Uzamkne to na 60 FPS. Když ji vypneš, budeš mít víc, ale může pak docházet k takovému nepříjemnému rozkladu obrazu při pohybech.

Posted

Tak ta vertikalni synchronizace nastaví výkon na maximální vertikální kmitočet vykreslování monitoru. Takže 60Hz při 60Hz monitoru a max 144Hz při 144Hz monitoru. Syn v těch samopalových hrách 144Hz cení hodně. Mně mých 60Hz v AW zatím stačí, hučí míň větráky GPU.