Ashadak Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Velitelé! Je tu další akce, která je součástí oslav Halloweenu v Armored Warfare! Od 23. října do 1. listopadu 2017 můžete získat zajímavé dárky a nebo být zaskočeni něčím opravdu děsivým. To vše nabízí kouzelně děsivá garáž na této speciální stránce. Každou hodinu dostanete možnost kliknout na jedny ze dvou dveří a za nimi vás čeká....překvapení. Dárky: 1 den prémiového účtu 3 dny prémiového účtu 7 dní prémiového času bronzovou bednu stříbrnou bednu zlatou bednu Vzácné dárky: platinová bedna prémiové obrněné vozidlo páté úrovně BMD-2 Wolf prémiový lehký tank šesté úrovně Expeditionary Tank Reaper prémiový stíhač tanků sedmé úrovně Wiesel HOT Wolf prémiový bitevní tank sedmé úrovně Challenger 1 Wolf prémiový stíhač tanků osmé úrovně BMPT Terminator Reaper 30 dní prémiového účtu 365 dní prémiového účtu Poznámka: Akce začala 23. října(14:00) Akce končí 1. listopadu(14:00) Pokud už hráč vozidlo vlastní, dostane kompenzaci ve zlatých Pro možnost získání odměny musíte být přihlášení na svůj herní účet(prostřednictvím webu) Tomu říkám super akce, tak směle do toho a nezapomeňte, uvidíme se na bojišti! petrix1, Thrai, peterramis and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterramis Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Tak to je pekna pecka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Ale mají v tom zase bordel, vždycky jsem klikl a vypadla zlatá bedna a v garáži se objevila bronzová... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 před 52 minutami, arnost905 napsal: Ale mají v tom zase bordel, vždycky jsem klikl a vypadla zlatá bedna a v garáži se objevila bronzová... jak prekvapive... az bude mycomu neco nahodou fungovat, zalozte novy topic a zvyraznete ho, at to neprehledneme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao_CP Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Možno sa po kliknutí na bránu ukazuje jeden a ten istý obrázok (zlatá debna).. Ja som už do hry dostal zlatú debnu a predtým striebornú.. Obrázok v bráne bol stále zlatá debna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Tak to je potom jasné... Důležité je, že je to odměna jen za klikání... A jen za klikání dnes 2x zlatá bedna. Velmi pěkné Nyní na mě vyskočila zlatá lebka a nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterramis Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Odmena je za klikanie,to je presne.Mohli by to spojiť s účasťou v hre a nie klikanie.Tak to je to celé zle ,v hre je len par ľudi,myslím PVPa tak to im to unika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Tak další zlatá lebka a nic.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terminal Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 aj mne padla 3 krat zlatá bedna a boli pridané bronzové, ale ako sa hovorí darovanemu koňovi na zuby nehľaď tak si otváram aj bronzové :D arnost905 and kvetule 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterramis Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 před 2 hodinami, arnost905 napsal: Tak další zlatá lebka a nic.... To je asi koniec v danom dni,alebo len smola,že nič,alebo ,že tak je na tom AW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPatas Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Já klikám podctivě a padají jen bedny a nebo mám smůlu a ta lebka, však pokaždé nemusí pořád padat bedna, ale kde jsou ty tanky a další odměny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Šak tam napsali, že ultra vyjímečně Otázka zní spíš jako: Kolik jsme se jich rozhodli rozdat? peterramis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brus.07 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 jj taky samej bronz holt nemám štěstí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPatas Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 No mě to na stránkách ukazuje samej Gold box, až se vrátím domů a zapnu AW, tak budu asi čumět, kolik jich asi bylo vlastně Gold... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Jsem si na chvílu zapnul Normal garáž a je stejná jako lůní. Tak jsem dal zase simple a vytížení CPU s hrou na pozadí o 4-5% menší. Jinak ty lebky jsou teda nějak časté... I bronzová bednička by byla pěkná, ač jsem dříve reptal nad mizivým obsahem. Málem jsem ale zapoměl přidat k dobrému, že bedničky mi zároveň naskakují i na NA serveru! I když teda v jiném složení a je jich méně než příchozích na EU. Od Silenta:"Ahoj, ta "zlatá bedna" je jen symbol dárku (byla by tam i kdybys vyhrál třeba Reaper vozidlo). Není to uplně praktické, ale bug to taky není." Ashadak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPatas Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 To je pěkně na prdlačku :D protože mám ve škole jen Maca a co jsem dostal se podívám až ve čtvrtek doma ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashadak Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 Před hodinou, MrPatas napsal: To je pěkně na prdlačku :D protože mám ve škole jen Maca a co jsem dostal se podívám až ve čtvrtek doma ... Máš se aspoň na co těšit. Neklikám každou hodinu, ale zatím jsem dostal 7 platinovek, 1 stříbrnou, 2 bronzové a 2 bafnutí od lebky. Musím se ještě podívat zda se mi nezvedly zlaťáky nebo prémiáky...brál bych ten na 365 dní. Proto klikám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Tak platinovku nebo primetime, doufám zatím, jsem žádnou nedostal, ale tu lebku už jsem viděl alespoň 6x. Pošťáci si taky dávají načas s těmi dárky Takže si nás asi stěžovalo více, už vypisují pod zlatou bedničkou darovaný kus Stačilo to zjednodušit výměnou za obrázek s dárkovou krabičkou a bylo by vyděláno taky a jednodušeji Nu což, starajů sa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akymcz76 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Super za dnešek už splněno. Pěkný event pro PVP Způsobeno 10 000 škod , vyhrátých 10 bitev a být 5x do první pětky nejlepších. 50 000 vypadlo z dýně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao_CP Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 mne už padol aj 1 prémiový deň, nejaké strieborné a zlaté bedne.. a samozrejme viackrát lebka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Mě ta lebka připoměla Dooma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao_CP Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 už to upgrejdli :) už to píše na stránke "výhru".. pre mňa teraz "3 days of Premium Time" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terminal Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 tak dnes mi padol 1 premiový deň Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Padly mi zatím z topu 3x zlatá bedna, jinak su dědek z doby bronzové a lebkové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 tak od doby, co se to zobrazuje na webu - 7 dni premium a platinovka - ostatni bedny neresim - ale k cemu mi to bude, kdyz to stejne nehraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts