Jump to content

Recommended Posts

Posted

AW - Nekoukej a střílej? Každej mrtvej My.comák, dobrej My.comák a ještě dostaneš odměnu - akce

Vítej v soutěži Bounty Hunt, kde budeš odměněn za to, že ukončíš jejich mizerné životy ... zábavným způsobem! Už jsi někdy potkal zaměstnance My.com hrajícího Armored Warfare a povzdechl si, "bylo by opravdu cool je roztrhat na součástky!" Jasně párkrát se nám poštěstilo a nějakého pošetilce z My.comu jsme takto zlikvidovali, ale co si pocit uspokojení ještě vylepšit?

Nebojte se, protože teď dostaneš další šanci! Mezi 4. září a 8. září 2017 budou zaměstnanci, moderátoři a mírotvůrci(LOL dělají válečnou hru) My.com hrát v určitých hodinách a to náhodné bitvy v režimech PvP a Global Operations každý den v určitých hodinách (viz níže uvedený plán). Takže budou ve hře, a borec(ne z vlastního týmu!), kterému se podaří je sejmout, bude odměněn 10 zlatými bednami za jeden kill!

screenshot0064.jpg

A kdy, že to?

• 4. září - od 18:00 do 20:00
  • 5.září - od 18:00 do 20:00
  • 6.září - od 18:00 do 20:00
  • 7.září - od 18:00 do 20:00
  • 8.září - od 18:00 do 20:00

Co budou mizerové hrát?

• Pondělí - PvP čtvrté úrovně
  • Úterý - GLOBS páté úrovně
  • Středa - PvP šesté úrovně
  • Čtvrtek - GLOBS sedmé úrovně
  • Pátek - PvP osmé úrovně

Jak je poznat?

Je to jednoduché? Musejí být součástí klanu [mycom]. Po přihlášení do bitvy se v chatu objeví hláška:

“I’m a My.com employee or moderator and have a bounty on my head! Destroy me and you’ll win a prize!”

"Jsem zaměstnanec nebo moderátor My.com a za mojí hlavu je odměna! Zničte mě a vyhrajete cenu!

Také ti, po vstupu do hry, přijde serverové oznámení, že akce začíná.

(Jestli se akce zúčastní i Silentstalker to netuším, protože když jsem ho nedávno potkal v PvP, tak nebyl součástí klanu My.com. pozn. autor)

Pravidla

• Nebuď blbej, do vlastních se nestřílí, za to je jediná odměna - ban a diskvalifikace z akce.
  • Můžeš dostat tolik cen, kolik uneseš. Ale bacha i ty ceny nemusí být vždycky stejný, podle toho jak moc jsi jich zabil.
  • Jo a nemusíš si dělat poznámky, kolik skalpů máš. Hošani to sledují sami.

Tak nekoukej a střílej, každej mrtvej My.comák dobrej My.comák.

Zdroj. https://aw.my.com/gb/news/general/bounty-hunt-contest-0

Posted

Bohuzel nevlastnim zadnou zbran, proto se akce nezucastnim.

Ale pozor, aby to nejaky Abdul s nakladakem v Holandsku nevzal doslova....

Posted

od 18 do 20h je na EU serveru 10-12 lidí ve frontě, takže nevím jak chtějí zařídit bitvu :-) A taky nevím, jestli ti transexuální induvidua umějí pustit záložku PVP, protože dle jejich práce tento mod ještě nehráli :-) P.S-úterý a čtvrtek ani nezapínejte PVP, je akce na GO :-) P.S 2-Mrtvej My.komák, dobrej My.komák, to chápu jako že mám nabít brokovnici a jít zajistit světlé zítřky EU serveru? :-)

Posted

Ahoj, tak včera jsem zůčastnil eventu. Čekačka na 4 tieru, kde event probíhal cca 30s. Točily se tam 2bitvy furt dokola se stejnýma lidma 15 na 15. Takže +- něco málo přes 60lidí jen ve 4tieru. Ale nehrálo se mi moc dobře.

Bohužel neměl jsem štěstí a Mycomáka jsem nezabil. :confused:

Posted

Keď náš mladší začal liezť na stoličky a presúvať ich po byte, tak som pri počítači musel kľačať.  To som bol za úplného závisláka. Posledný asi rok si to už nechávam na neskorý večer.

A navyše zdieľam herný PC so starším synom a okolo siedmej-ôsmej má zväčša povolený počítač on.

Každý si to samozrejme zariadi ako sa dá, ale ja mám tú správnu pohodu až v noci. Preto som už viac krát spomínal, že už minimálne pol roka som nesplnil žiadny EU event. :-/