Přejít na obsah

the_Mystic {ST-1}

Members
  • Počet příspěvků

    506
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Příspěvky od uživatele the_Mystic {ST-1}

  1. emblem_64x64.png
    Steel Tigers [sT-1]
     
    velitel:            Mantha_the_Mystic
    náborář:        Akutapi, 93tokar
    diplomat:       Mantha_the_Mystic
    web:              Dobrovolná skupina na FB
    komunikace: TS3 (soukromé)
    Podmínky:    Jsou celkem prosté, funkční TS3, chuť si zahrát CW a již mít něco za sebou. Minimálně T8 tank s podmínkou pokračování na T10s.
                         Minimálně 4000 bitev, a podle noob metru 1350 WN7.
    Info:              Hráváme roty převážně T6 T8, týmové bitvy (42/7), a samozřejmě každý den CW.

  2. emblem_64x64.png
    [sT-1] Steel Tigers

     

    Hledáme aktivní hráče kteří se zučastní čet, rot, týmových bitev a chtěli hrát také klanové války. Při náboru máme jen dvě pravidla a ta jsou slušnost vůči členům a dobrá nálada.

     

    Naše webovky jsou momentálně v přestavbě na DKP systém proto využíváme dočasně facebook skupinu.

  3. Proč tak útočíš? To že nemám Mause neznamená, že nevím jak sním hrát? U této pomalé obludy to je stejně jednoduché...jde jen o dobré natočení nic víc. Si stím klidně hraj...... mě je to jedno. Ale že to je jedna z nejhorších 10 je prostě pravda. Jak není městská mapa, tak je to stroj do počtu....

    S Mausem toho člověk moc nevymyslí...stejně jako  se vším co se plazí....umí to jen dingat...to musí být fakt hráč skilla aby sním uměl.....dingat :biggrin:

    EDIT: a nečerti se...můj první příspěvek byl o tom, že úpřímě obdivuju ty co sním hrajou....bez ironie. A ty hned tohle....Já za to nemůžu, že je na 10 tolik lepších strojů...

    No díky ale i tak neutoč do žádného T10 tanku, každý má specifický typ hraní a to že žluťáci a další s něma neumí neznamená že jsou špatní. Naučíš se za tank a hned je lepší. Maus mě teď ve hratelnosti přeskočil IS-7 kterou jsem měl celkem rád.

  4. Četa mausů mi přijde tak trochu...no jak to říct.. nudná? Než se někam dovalíte, je půlka bitvy pryč. Jak píše Waltare, T57 nebo Foch155, to jsou, IMHO, zábavnější čety.

    No nemohu souhlasit vybral jsem si mause protože T57 a foch jsou píliž snadné tanky na hraní a maus? Dokáže velmi mnoho a co teprv dkyž jsou 3? Viz videa :devil:

  5. Já ti nevím....má jednu z nejhorších vlastností ve WOt...ultra pomalost. Padne jedna starana a ty jsi na druhé...lost, enemák tě spotne při přejezdu z postu na post..smrt....

    Popravdě je Maus taková trofej. Když sním hraje zkušený hráč, tak na něj nebudu útočit čelně..natočí to a nazdar...pojedu na druhou stranu, vymlátím ostatní enemy a pak buď capnu nebo dorazíme  přeživší Mause....

    Jako atrakce dobrý...Ale proti 10TD neškodná třešnička. I při natočení, že vždy najde místečko kde to projde....jen nesmí mít tisíc hlídačů kolem, páč trvá díky hafo hp, než ho člověk ufluše.

     

    Navíc pokud umíš jakoukoliv desítku tak sní něco dokážeš....

    Pesimista, neznalec víc ti k tomu říci nemohu. Kdyby jsi se naučil s mauzem hrát tak toto netvrdíš.

  6. Obdivuji každého, kdo s tím pomalým peklem chce hrát. A to nemyslím ironicky. Zásobarná hp pro 10 TD a arty....

    Snad nejvíc by mě štval ten kanon....Maus je ve hře od začátku a dřív stačil...ale teď? Pene na nové prasátka bez goldů tragické a dmg taky....

    Ve městě při natočení nějakou práci udělá,ale já bych na něj nervy neměl.

    Pokud to neumíš tak je to jasný ale Maus je opravdu zabijácký stroj co něco dokáže.

  7. v prosinci mě asi nebude chtít velitelka pustit, ale třeba to klapne. Ale jestli je to limitováno počtem míst tak se tam cpát nebudu když nevím na 100% jestli budu moct :-)

    Maj kapacitu celkem dobrou a zatím je 5 100% zájemců takže si myslím že by se hodilo kdyby se přihlásilo zde na foru více lidí.

  8. Pásy na to musíš vyrobit z gumového pásku na který vyřežeš drážky. A nebo koupit něco podobného a vzít pásy z toho.

    Co kdybych použil podobnej materiál jako je lino ale měkčí verzi v černé barvě a pohrál si s tím?

    Nebo druhá možnost nechat ty pásy a z druhé strany je přelepit třeba izolačkou na elektriku a přetřít do stejné barvy? (jen můj hurá nápad možná se bude líbit)

  9. Ahoj, potřeboval bych poradit s modelem tanku který je s jistotou starý 40 let a více.
    Neznám o tom modelu nic tak vás proto žádám o pomoc. Mám v plánu ho zrenovovat s kamarádem ale na to by se hodily i náhradní díly pokud by byly a ty by se nejlépe sehnaly právě od té firmy nebo podle jejich plánů udělat nebo sehnat nové.

    PS:Mohli by jste taky poradit jak opravit ty gumové pásy jsou totiž strašně steřelé :D
    PSS: prosím aby jst enekomentovali že je to hračka hledám fotku toho tanku když byl v plné kráse abych měl předlohu. I hračky mají modely a vylepšují se tak škoda že to nebylo pochopeno správně. Takže ještě jednou pokud znáte název tohoto modelu hračky tak ho sem připište. Děkuji.

    huty.jpg
     

    qn0p.jpg

     

    yt5i.jpg

     

    u81o.jpg

     

    golr.jpg

×
×
  • Vytvořit...