Přejít na obsah

the_Mystic {ST-1}

Members
  • Počet příspěvků

    506
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele the_Mystic {ST-1}

  1. Hedáme velitele nebo zástupce který by se podílel na rozehrání druhé divize klanu Steel Tigers. Samozřejmě skupiny hráčů jsou rovněž vítány. Pokud máte zájem kontaktujte mne na TS: ts3.tovillage.com nebo ve hře: Mantha_the_Mystic Statistické info ST-2: http://wotcs.com/clan.php?wid=500045608 Statistické info ST-1: http://wotcs.com/clan.php?wid=500026199
  2. Co tak znám tak i Arcania je rozlohově na vrcholu Sacred 2 ice and blood zk. mapa Dungeony A starý dobrý Sacred
  3. Steel Tigers [sT-1] velitel: Mantha_the_Mystic náborář: Akutapi, 93tokar diplomat: Mantha_the_Mystic web: Dobrovolná skupina na FB komunikace: TS3 (soukromé) Podmínky: Jsou celkem prosté, funkční TS3, chuť si zahrát CW a již mít něco za sebou. Minimálně T8 tank s podmínkou pokračování na T10s. Minimálně 4000 bitev, a podle noob metru 1350 WN7. Info: Hráváme roty převážně T6 T8, týmové bitvy (42/7), a samozřejmě každý den CW.
  4. Jelikož jsme na české stránce enchceš si to přeložit?
  5. [sT-1] Steel Tigers Hledáme aktivní hráče kteří se zučastní čet, rot, týmových bitev a chtěli hrát také klanové války. Při náboru máme jen dvě pravidla a ta jsou slušnost vůči členům a dobrá nálada. Naše webovky jsou momentálně v přestavbě na DKP systém proto využíváme dočasně facebook skupinu.
  6. Najdou se tu lidi kteří by hráli aby tuto speciálku udělali a to během slev na dané stroje? Tímto hledám 2 zapálené gamblery kteří to chcou splnit. nick ve hře Mantha_the_mystic
  7. jak si ho tak pamatuju tak jsem s ním cinkal KV tak asi nic no :(
  8. klidně se přidám, Mantha_the_Mystic jméno mé PS: B2 je jediný takový stroj takže bohužel máš smůlu :(
  9. No díky ale i tak neutoč do žádného T10 tanku, každý má specifický typ hraní a to že žluťáci a další s něma neumí neznamená že jsou špatní. Naučíš se za tank a hned je lepší. Maus mě teď ve hratelnosti přeskočil IS-7 kterou jsem měl celkem rád.
  10. No nemohu souhlasit vybral jsem si mause protože T57 a foch jsou píliž snadné tanky na hraní a maus? Dokáže velmi mnoho a co teprv dkyž jsou 3? Viz videa
  11. Pesimista, neznalec víc ti k tomu říci nemohu. Kdyby jsi se naučil s mauzem hrát tak toto netvrdíš.
  12. Pokud to neumíš tak je to jasný ale Maus je opravdu zabijácký stroj co něco dokáže.
  13. každý ví že když se sejdou 3 dobří mauzi tak se dá vcelku dobře zahrát hra. Kdokoliv bude mít chuť, každé odpoledne od 17:00 nick ve hře: Mantha_the_mystic tak mě tam můžete i kontaktovat.
  14. Takto si představuju jak lidi z WG opravují své servery apod.. PS: Fakt jsem si nemohl pomoct a musel vám to tu šoupnout.
  15. Maj kapacitu celkem dobrou a zatím je 5 100% zájemců takže si myslím že by se hodilo kdyby se přihlásilo zde na foru více lidí.
  16. Aspoň mám podle čeho začít :), jen mě trochu znervozňuje ten zmatenej borec na věži :biggrin:
  17. V prosinci se bude konat menší wot sraz v olomouci v Citadele pokud je tu zájem ještě je pár míst volných
  18. V pozadí jde vidět 15.4 palcový noťas takže je zhruba jeho velikosti.
  19. Co kdybych použil podobnej materiál jako je lino ale měkčí verzi v černé barvě a pohrál si s tím? Nebo druhá možnost nechat ty pásy a z druhé strany je přelepit třeba izolačkou na elektriku a přetřít do stejné barvy? (jen můj hurá nápad možná se bude líbit)
  20. Děkuji že jste mě poradily s označením této "hračky" hledám ho někde na fotce abych ho mohl podle ní opravit. Je to starý 40-45 let to už něco je. Prosím moderátora o promazání příspěvků které moc nepomáhají k najití originálu. Díky.
  21. Ahoj, potřeboval bych poradit s modelem tanku který je s jistotou starý 40 let a více. Neznám o tom modelu nic tak vás proto žádám o pomoc. Mám v plánu ho zrenovovat s kamarádem ale na to by se hodily i náhradní díly pokud by byly a ty by se nejlépe sehnaly právě od té firmy nebo podle jejich plánů udělat nebo sehnat nové. PS:Mohli by jste taky poradit jak opravit ty gumové pásy jsou totiž strašně steřelé :D PSS: prosím aby jst enekomentovali že je to hračka hledám fotku toho tanku když byl v plné kráse abych měl předlohu. I hračky mají modely a vylepšují se tak škoda že to nebylo pochopeno správně. Takže ještě jednou pokud znáte název tohoto modelu hračky tak ho sem připište. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...