Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Brutální loď. Na max. dostřel jde vystřelit ještě 2x než dopadne první salva ..... takže než nepřítel něco zaregistruje, letí na něj 42 granátů á 2 370 dmg :-)

Spolu se skvělým otáčením věží je to absolutní noční můra pro DD.

Rozptyl je velmi dobrý, 8, 10 hitů ze salvy není úplná vzácnost na 2/3  dostřelu. Není divu, že jednu chvíli jsem měl pocit, že se nedívám na počítadlo zásahů, ale na elektroměr se zapnutou elektrickou troubou. :-) Dvě hry, obě kolem 200 hitů (obě jsem se utopil před koncem).

Pokud nejste středem zájmu soupeře a máte dost cílů - jste v ráji. :-)

Bonusem jsou 4 úhoři na každé straně, bohužel jen 4,5 km a úzké palebné pole.

Odchází veže (mám modul), a to i trvale - ale máte jich dost (8x2)

Malý dostřel - 11,1 km.

Hlavní věže jsou současně i AA, takže mě napadlo, jak to funguje v případě leteckého útoku a já střílím po lodích ....

Možná ´by bylo dobré se přepnout na torpéda a uvolnit tak děla ....

• 3 months later...
Posted

Hlavně má stejně brutální AAA obranu jako Clevelenad......žádná jiná loď, z japonského stromu vůbec, ale ani Pensacola(nevím jak dál), nemají tak hustou AAA obranu a tedy je Atlanta stejně jako Cleveland noční můrou CVčkářů...... jde na ně zaútočit, ale musíte počítat se ztrátou skoro celé letky....

Posted

Poslední dobou, pokud hraju za tyhle 2 lodě (+Pensacola), věnuji se ,minimálně ze začátku, AA obraně CV nebo BB. Průměrný úlovek z jednoho početnějšího náletu je tak 8-10 letadel. Na Atlantě a Clevelandu jsem nechal tu darovanou devítiskilovou posádku, na Pensacole ještě nemám 4. skil (+20% AA).

Shodou okolností jsem se včera dokonce dočkal poděkování od USN CV. Pomohl jsem ji odrazit 2 hromadné nálety dvou enemy CV (pak toho nechali a prznili bitevky) a pak jsem ji do konce hry bránil před nájezdy cca 5-6 lodí. Vyneslo to kolem 20 sestřelů a 3 lodě. On přežil s 1/2 HP, já asi 1/4.