Jump to content

Recommended Posts

Posted

test rychlosti a mikrospánek po noční

No jo tak to víš nespíš a pak to tak dopadá :-),jinak displej už funguje :-).Jsem tam hodil mód na nový displej pro Scanie a jede to

Posted

Mě padá TSM na dvou místech v Itálii... Za Milánem a těsně před Benátkama... S modama, bez modů, a pořád na tom samém místě.... ProMod mi zase padá na jednom místě ve Francii... Kousek před Cherbourgem.... Já snad budu nakonec muset jezdit default... :-( :-( :-(

Posted

Mě padá TSM na dvou místech v Itálii... Za Milánem a těsně před Benátkama... S modama, bez modů, a pořád na tom samém místě.... ProMod mi zase padá na jednom místě ve Francii... Kousek před Cherbourgem.... Já snad budu nakonec muset jezdit default... :-( :-( :-(

ten pád hry je módem,mě hra nepadá tudíž tam máš něco co tomu vadí

Posted

No jo tak to víš nespíš a pak to tak dopadá :-),jinak displej už funguje :-).Jsem tam hodil mód na nový displej pro Scanie a jede to

na ten rozšířený displej jsem zapomněl..to je dobře, je to super truck (mě se líbí nejvíc z celé hry a i ovládání je dobré)

když jsem ji viděl, musel jsem si ji koupit.. DEKOTORA

post-13348-0-21406200-1400131733_thumb.png

Posted

Píšu, že mi to padá i bez módu... To je první, co mě napadlo vyzkoušet...  :dntknw:

máš koupenou originál hru? Pokud ano dej si to přes steam a máš klid,vždycky nejnovější verze budeš mít a já nemám s tím problém od té doby co mám vše přes steam

Posted

Je možné, že tam něco zůstalo načteného i když jsem povypínal všechny mody... A profil znova resetovat fakt nebudu... Alespoň zatím ne...  :dntknw:

Edit pro Corinth32: Mám originál a mám to přes Steam...

Posted

Tak jsem zjistil, co to dělalo... Reálné benzínky... A i když jsem je vypnul tak tam po nich asi něco zůstalo, protože to padalo pořád a dokud jsem nesmazal profil a nezaložil nový... A při hledání konfliktu jsem přišel na to, že TSM má v sobě implementovány nějaké módy, takže je zbytečné je "zdvojovat"

TSM má už v sobě

- mod aby řidiči nejezdili s prázdnou

- hustší a upravený AI trafic

+ má upravené některé věci, jako např názvy firem, názvy benzínek (zde byl kámen úrazu) a upravenou ekonomiku... 

Navíc jsem se naučil mody rozbalovat, pakovat a spojovat, takže vše co jsem chtěl jsem nacpal přímo do TSM a zatím to běhá...

Posted

Tak jsem zjistil, co to dělalo... Reálné benzínky... A i když jsem je vypnul tak tam po nich asi něco zůstalo, protože to padalo pořád a dokud jsem nesmazal profil a nezaložil nový... A při hledání konfliktu jsem přišel na to, že TSM má v sobě implementovány nějaké módy, takže je zbytečné je "zdvojovat"

TSM má už v sobě

- mod aby řidiči nejezdili s prázdnou

- hustší a upravený AI trafic

+ má upravené některé věci, jako např názvy firem, názvy benzínek (zde byl kámen úrazu) a upravenou ekonomiku... 

Navíc jsem se naučil mody rozbalovat, pakovat a spojovat, takže vše co jsem chtěl jsem nacpal přímo do TSM a zatím to běhá...

Tak to je zajímavé že mě jezdily bez zakázek a skoro všichni,jsem byl z toho zoufalý 

Posted

Tak to je zajímavé že mě jezdily bez zakázek a skoro všichni,jsem byl z toho zoufalý 

Je tam položka "pravděpodobnost jízdy bez zakázky" u najatých řidičů a v TSM_Map_4_7_2_def&mat.scs je to nastaveno na 0%... Ve vanile je to 10%... Zádrhel může být, že TSM má snížený počet zakázek a 10% pravděpodobnost, že ve městě nebude žádná zakázka... Takže pokud se ti sejde víc řidičů v jednom městě, tak se prostě na všechny nedostane... 

Do počtu zakázek bych asi nešahal, protože to je navázané na další věci, ale pokud chceš tak ti upravím TSM_Map_4_7_2_def&mat.scs aby pravděpodobnost, že ve městě nebude žádná zakázka byla 0... Ergo vždycky minimálně jedna bude... 

Posted

Líbí se mi váš zápal pro tuto hru.Jezdil jsem z kamionem řádku let a vím jak těžké je to povolání.A stejně když jede nějaký pěkný truck okolo mě tak si občas povzdychnu.Tak přeju ať se daří ve hře.Já přeskočil na autobus a tuhle práci nikomu nepřeju.To si zas říkám kam sem to jen vlez :ermm: