Corinth32 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 http://images.megaupload.cz/ets2_00019IYWTk.png Quote
Corinth32 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 http://images.megaupload.cz/ets2_00020D1Jwp.png Scania R700 krásný tahač opravdu,uvnitř taky luxus,má pouze 700 koní,ale to je realistické a dobře se řídí.Akorát nefunguje displej,ukazatel kolik máte paliva atd,ale to nevadí.Fakt super opravdu,doporučuji. Quote
Corinth32 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 http://images.megaupload.cz/ets2_00021qP8kQ.png R700 z blízka Quote
Corinth32 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 jogurty pro talibán ahoj koukám že ji máš taky,pořídil jsem ji dneska,taky ti nejde displej mezi budíkama? Quote
maxmilian Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ahoj koukám že ji máš taky,pořídil jsem ji dneska,taky ti nejde displej mezi budíkama? zrovna jsem chtěl napsat, že mi jede normal.. jen si už nepamatuju odkud jsem ji stáhl, tak jsem ji hodil na ulozto jestli chceš http://uloz.to/x8ZuSmMB/scania-r700-au44-beta-rar Quote
Corinth32 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 zrovna jsem chtěl napsat, že mi jede normal.. jen si už nepamatuju odkud jsem ji stáhl, tak jsem ji hodil na ulozto jestli chceš http://uloz.to/x8ZuSmMB/scania-r700-au44-beta-rar aha no mě tam nejde displej,ale proč to nevím Quote
maxmilian Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 aha no mě tam nejde displej,ale proč to nevím tak zkus tu z ulozto a uvidíš..mě fungovala až 3-tí (2 předchozí co jsem nešel shazovaly hru) Quote
Corinth32 Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 tak zkus tu z ulozto a uvidíš..mě fungovala až 3-tí (2 předchozí co jsem nešel shazovaly hru) zkoušel jsem a displej nefunguje Quote
Corinth32 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 test rychlosti a mikrospánek po noční No jo tak to víš nespíš a pak to tak dopadá ,jinak displej už funguje .Jsem tam hodil mód na nový displej pro Scanie a jede to Quote
Aaron Goldstein Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Mě padá TSM na dvou místech v Itálii... Za Milánem a těsně před Benátkama... S modama, bez modů, a pořád na tom samém místě.... ProMod mi zase padá na jednom místě ve Francii... Kousek před Cherbourgem.... Já snad budu nakonec muset jezdit default... :-( Quote
Corinth32 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Mě padá TSM na dvou místech v Itálii... Za Milánem a těsně před Benátkama... S modama, bez modů, a pořád na tom samém místě.... ProMod mi zase padá na jednom místě ve Francii... Kousek před Cherbourgem.... Já snad budu nakonec muset jezdit default... :-( ten pád hry je módem,mě hra nepadá tudíž tam máš něco co tomu vadí Quote
maxmilian Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 No jo tak to víš nespíš a pak to tak dopadá ,jinak displej už funguje .Jsem tam hodil mód na nový displej pro Scanie a jede to na ten rozšířený displej jsem zapomněl..to je dobře, je to super truck (mě se líbí nejvíc z celé hry a i ovládání je dobré) když jsem ji viděl, musel jsem si ji koupit.. DEKOTORA Quote
Aaron Goldstein Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ten pád hry je módem,mě hra nepadá tudíž tam máš něco co tomu vadí Píšu, že mi to padá i bez módu... To je první, co mě napadlo vyzkoušet... Quote
Corinth32 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Píšu, že mi to padá i bez módu... To je první, co mě napadlo vyzkoušet... máš koupenou originál hru? Pokud ano dej si to přes steam a máš klid,vždycky nejnovější verze budeš mít a já nemám s tím problém od té doby co mám vše přes steam Quote
waisik Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 TSM mam, včera sem Benátkama projížděl a bez problému Quote
Aaron Goldstein Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Je možné, že tam něco zůstalo načteného i když jsem povypínal všechny mody... A profil znova resetovat fakt nebudu... Alespoň zatím ne... Edit pro Corinth32: Mám originál a mám to přes Steam... Quote
Aaron Goldstein Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Tak jsem zjistil, co to dělalo... Reálné benzínky... A i když jsem je vypnul tak tam po nich asi něco zůstalo, protože to padalo pořád a dokud jsem nesmazal profil a nezaložil nový... A při hledání konfliktu jsem přišel na to, že TSM má v sobě implementovány nějaké módy, takže je zbytečné je "zdvojovat" TSM má už v sobě - mod aby řidiči nejezdili s prázdnou - hustší a upravený AI trafic + má upravené některé věci, jako např názvy firem, názvy benzínek (zde byl kámen úrazu) a upravenou ekonomiku... Navíc jsem se naučil mody rozbalovat, pakovat a spojovat, takže vše co jsem chtěl jsem nacpal přímo do TSM a zatím to běhá... Quote
Corinth32 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Tak jsem zjistil, co to dělalo... Reálné benzínky... A i když jsem je vypnul tak tam po nich asi něco zůstalo, protože to padalo pořád a dokud jsem nesmazal profil a nezaložil nový... A při hledání konfliktu jsem přišel na to, že TSM má v sobě implementovány nějaké módy, takže je zbytečné je "zdvojovat" TSM má už v sobě - mod aby řidiči nejezdili s prázdnou - hustší a upravený AI trafic + má upravené některé věci, jako např názvy firem, názvy benzínek (zde byl kámen úrazu) a upravenou ekonomiku... Navíc jsem se naučil mody rozbalovat, pakovat a spojovat, takže vše co jsem chtěl jsem nacpal přímo do TSM a zatím to běhá... Tak to je zajímavé že mě jezdily bez zakázek a skoro všichni,jsem byl z toho zoufalý Quote
Corinth32 Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 http://images.megaupload.cz/ets2_00000yBgM8.png hocan 1 Quote
Aaron Goldstein Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Tak to je zajímavé že mě jezdily bez zakázek a skoro všichni,jsem byl z toho zoufalý Je tam položka "pravděpodobnost jízdy bez zakázky" u najatých řidičů a v TSM_Map_4_7_2_def&mat.scs je to nastaveno na 0%... Ve vanile je to 10%... Zádrhel může být, že TSM má snížený počet zakázek a 10% pravděpodobnost, že ve městě nebude žádná zakázka... Takže pokud se ti sejde víc řidičů v jednom městě, tak se prostě na všechny nedostane... Do počtu zakázek bych asi nešahal, protože to je navázané na další věci, ale pokud chceš tak ti upravím TSM_Map_4_7_2_def&mat.scs aby pravděpodobnost, že ve městě nebude žádná zakázka byla 0... Ergo vždycky minimálně jedna bude... Quote
bopanzer Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Líbí se mi váš zápal pro tuto hru.Jezdil jsem z kamionem řádku let a vím jak těžké je to povolání.A stejně když jede nějaký pěkný truck okolo mě tak si občas povzdychnu.Tak přeju ať se daří ve hře.Já přeskočil na autobus a tuhle práci nikomu nepřeju.To si zas říkám kam sem to jen vlez Quote
Recommended Posts