Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

edit: to už si ta hra ze mě dělá bůhví jaký pohlavní orgán? Kolik má pancéřování T-28? Kolik má průraznost základní munice Pz IV F1? Takže asi druhý den si frčím na na gumových medvídcích, protože čelně ho jen ožužlávám a on to do mě sype jako, v tomto případě za sbornou.

 

A netrefuješ ty věžičky?Zdá se mi totiž,že jsou od samotného tanku nějak odděleny a tak papaj střely.Je to jen osobní pocit takže ruku do ohně za to nedám,ale zdá se mi to jako jedno z možných vysvětlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

střílím do průzoru řidiče, do kanónu a kulometu (vedle kanónu)

Takže dnešní loterie- vzal jsem to do AB. Jedna bitva cokoliv kamkoliv ihned požár. 7 kousků. Další ožužlávaní Stuga z boku. Pak další, opět Stug, ale čelně. Střela do průzoru řidiče vyřadila kanón, řidiče a tuším nabíječe. Další rána to dokončila. Jindy to do toho místa nic neudělá...tak už nevím jak co mám dělat.

To vše s Pz IV F2 se základní municí

Ještě bych se přiklonil za možnost automatického uložení záznamu a konečně opravení té střelby skrze kopce. To už je nechutný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Herdek lidi ten simulátor je boží.Upřímě se doznám,že neumím v HB střílet přes stromy jen podle značky,bo se mi ještě nedaří tak dobře odhadnout nadsazení,ale u simulátoru to odpadá.Když ho nevidíte tak na něj nemůžete střílet,to je logické.Jediná pomůcka je minimapa,ale jinak nejsou značky vidět což vám pomůže protivníka i překvapit,no... se značkami v HB je to celkem problém.Takže teď už mám asi jasno,S každým novým strojem nejdřív do arkády,abych zjistil,jak moc nadsazovat (k čemuž mi dopomůže ten křížek) a pak hurá do simulátoru.Zatím jsou to sice jen první dojmy,ale vypadá to slibně.

 

PS:

Dotaz:

Po zpřístupnění OBT se budou mazat i posádky nebo jen progres ve stromech?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná velice stupidní dotaz, ale přeci jenom ho položím. Bude možnost si vyjíždět s letadlem tank a naopak ? Budu moci sednout v historické do Dory a expit si JgPanthera nebo naopak sednout do JgPanthera a expit Fw190? Díky a omlouvám se za "lama dotaz" jsem zatím spíše fanoušek, než hráč :sweat:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že to nepůjde. Jediné co bude společné tak budou freeexpy, goldy a stříbrňáky. 

Takže zkušenosti, které získám na zemi, rozdělím do pozemních jednotek a zkušenosti, které získám ve vzduchu, rozdělím letadlům.. správně to chápu ? Jinak díky za reakce :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...