Přejít na obsah

Packal

Members
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Packal last won the day on Srpen 24 2013

Packal had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Packal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

59

Popularita

  1. To je taky jen částečná pravda - Pz I, II, III, IV a podvozek LT 38 byly velice spolehlivé stroje. Pz I dokázal ujet i 1800 km mezi generálkama, T26 sotva 500km. Rusové si koupili několik Pz III a byli překvapeni jejich spolehlivostí ve srovnání s T-34, která byla tehdy velmi poruchová. Dalším problémem byla samotná filozofie návrhu a výroby T-34. Měla vydržet jen 6 měsíců, pak se mohla rozsypat.
  2. Tak 100 goldíků se vždy hodí
  3. T-50 má chybně vytvořený model. Do budoucna bych na něj moc nespoléhal. A nezapomněl jsi si vyhodit AP/HE, případně je dokoupit?
  4. Spíš ten pancíř na věži nefunguje - pokud to neopravili (o čemž pochybuji), tak je bugnutá. S kolegou jsme jedné stříleli z čela do věže, já L/70, on 88 L/56, každý jsme tam poslali cca 3 zásahy a pouze to vypisovalo "hit" bez jakéhokoliv zničení interního modulu nebo vyřazení osádky.
  5. Vzhledem k tomu, co to potkává, tak jak Tiger, tak i Tiger II nejsou tak úžasné. IS-2/3/4 to v pohodě dává na ránu na 1,5km. Kolega zlikvidoval za sebou asi 3 Tigery II + Ferdy na 1000m+ a každého na ránu. Absolutně nechápal.
  6. Osobně bych řekl, že to bude podobně jako u střelců v letounech - kam se díváš, tam ti míří vše, co tam mířit může. Ještě jsem zvědav, jak vyřeší střelbu a volbu typu munice. Také bude docela zajímavé, zda budou jednotlivé věže "samostatné", tedy mířím vpřed, tak věže mířící vzad pálí po nepříteli automaticky, stejně jako střelci v bombrech.
  7. Pracuje se na zprovoznění vícevěžových tanků: (dočkáme se v dalším patchi?) http://coub.com/view/1kv0n http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/135010-the-t-35-and-multi-turreted-control/&do=findComment&comment=2554044
  8. Však jen ať si ho vezme. Čím víc tam bude poletovat letadel, tím líp, alespoň budu mít co sestřelovat a nebudu se muset zoufale uzobat KV...
  9. Budu na tebe čekat s polopásem
  10. Zítra by měly přijít tanky do Eventů. Dostupné budou pro CBT hráče a po přechodu do OBT by mělo dojít k resetu.
  11. Tak to se mi ještě nepodařilo. Pokud někdo má zjednodušené ovládání, tak je schopen zastavit 1 pás a otočit se na pidi prostoru. Na plné ovládání se mi ještě nepodařilo pás komplet zastavit, vždy mi "prokluzoval" a nejlépe se to otáčelo na zpátečku. Jediná výhoda, která mě napadá je možnost zařadit 1 pomalu vyjet na horizont.
  12. Ono až selektují pro SB plně reálné ovládání (tj. řadím si sám, točím přibrzděním pásu atd.), tak na nějaké objíždění apod. zapomeňte. Člověk má dost starostí jízdou a je rád, když se mu podaří zajet do pozice vhodné pro střelbu, neujíždí mu to atd. Vřele všem doporučuju - nastavení ovládání - plná kontrola - ovládání tanku, tam si nastavit řazení nahoru/dolů, zatáčení, neutrál, brzdy... a najednou už to není tak jednoduché jenom držet W a zatáčet A a D...
  13. Ovšem, že JagdTiger měl dělené náboje, ale to i SU/ISU a IS2/3/4. Ovšem granát do 128 vážil cca 25kg, kdežto do 152 cca 45kg. Což je trochu rozdíl. Navíc měla 128 klínový závěr s poloautomatikou, kdežto 152 šroubový závěr bez poloautomatiky - tedy delší čas na otevření a zavření.
  14. Jéje. Takže JagdTiger nabíjí 128mm kanón 32,5s, zatímco ISU nabíjí 152mm kanón 30s a IS-4 122mm s jedním nabíječem v mrňavé věži 27s
  15. Ale no tak, buffy a nerfy tu nejsou. Jen se ty tanky více nebo méně blíží reálu. Pokud už konečně německým tankům zrušili tu nešťastnou hořlavost převodovky, tak se ti to může zdát jako OP tank, protože potom ta převodovka funguje jako dodatečné pancéřování. Německé tanky se mi OP nezdají, jen je obtížnější je zničit (ostatně, tak to i bylo) - na zničení 1 Panthera bylo třeba 15 T-34. T-50 není OP, jen má chybný model. Oni přidali pozdější rychlejší model, ale se silnějším pancířem z prototypu. Dojde k úpravě a to buď zeslabením pancířem, nebo snížením pohyblivosti. Ovšem od toho to je beta test. Nejvíce zabugované tu je zatím ruská AA - pokud do toho člověk střílí AP municí, v podstatě to nejde zničit.
×
×
  • Vytvořit...