Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

nazdar. "seznamku" či prostor pro "inzerci" jsem tu nenašel a tak si dovolím takto:

poslední dny hraji prakticky výlučně střední tanky 10. tieru (bat, t62a, e50m) a nebaví mne prohrávat protože většina týmu vypuká v prvních minutách. hledám proto uvažující hráče, kteří jsou na tom podobně a chtěli by kapánek posílit vliv na průběh a výsledek bitev hrou v četě.

- ideálně medkaři, hevyny ovšem lze také (e100, is4, is7, e5). případně TD (ty sám nevedu).

- vítána vybavenost k proložení bitvou na osmičkových prémiacích (rejže, t34, kv5, lowe).

- čas hry denně cca 2030-0200. TeamSpeak.

zdržte se prosím komentářů typu úchyle, masochisto a podobných.

stačí uvést nick, já vás ve hře případně oslovím. děkuji.

Odesláno

nazdar. "seznamku" či prostor pro "inzerci" jsem tu nenašel a tak si dovolím takto:

poslední dny hraji prakticky výlučně střední tanky 10. tieru (bat, t62a, e50m) a nebaví mne prohrávat protože většina týmu vypuká v prvních minutách. hledám proto uvažující hráče, kteří jsou na tom podobně a chtěli by kapánek posílit vliv na průběh a výsledek bitev hrou v četě.

- ideálně medkaři, hevyny ovšem lze také (e100, is4, is7, e5). případně TD (ty sám nevedu).

- vítána vybavenost k proložení bitvou na osmičkových prémiacích (rejže, t34, kv5, lowe).

cus,tak s t62a, is7 alebo e100 neni problem... treba expit skilly takze.. nejaku tu nocnu catu neni problem dat.

Odesláno

jediny co me na tierX bavi je T62.. pak mam IS7 a IS4 a Batchat.. ale ty vytahuju jen zridkakdy protoze me to s nima neba.. nejake dalsi mam vyexpeny ale nechtej se mi kupovat..

Prihod si me do seznamu, budu rad kdz se sem tam ozves a dame si par bitek. Kombo s osmickama na kredity mi vyhovuje

Odesláno

Úchyle, masochisto!

Když to klapne, tak bych občas mohl jet. Rád bych provětrával T62A, pak M48 (až bude), T110E5 a T110E4. K tomu T34 na kredity. Dávám si tě do friendlistu.

Odesláno

Jo, Tebe jsem vlastně o víkendu potkal v Batu, ... já naštěstí seděl v jednorožci :Smile_teethhappy:

Odesláno

Takových vláken už tu bylo víc, ale časem se posunuly až do zapomenutí.

Na mě Mato kontakt máš, pokud bude večer čas a děti se ženou budou chrnět, klidně se připojím.

Desítek několik a osmičková prémka taky provětrávám.

Odesláno

Tak tohle je věc, kterou zkouším od té doby co ji do hry zavedli. Nefunguje to nikdy všechno a nebo dokonce nejde hra ani spustit. Zazálohuju si všechny módy a po pači je pak musím ručně nainstalovat a to v pohodě funguje ale přejmenovat adresář z 0.84 na 0.8.5 a nebo ty předcházející, tak to nikdy nestačilo.

Odesláno

Tak tohle je věc, kterou zkouším od té doby co ji do hry zavedli. Nefunguje to nikdy všechno a nebo dokonce nejde hra ani spustit. Zazálohuju si všechny módy a po pači je pak musím ručně nainstalovat a to v pohodě funguje ale přejmenovat adresář z 0.84 na 0.8.5 a nebo ty předcházející, tak to nikdy nestačilo.

jo ono to nekdy zlobivalo. ale ted to probehlo ok. a mam tam jen musaciho balik a "dvouposchodovou" garaz

• 2 months later...
Odesláno

ahoj, 

z 10tek mam na novem ucte jen IS7, drive jsem toho mel vice, bohuzel me postihla katastrofa, tak zacinam temer od znova :)

Aktualni ucet tedy 

Is7

T34

prip:

object704

TigerP 

T29

GwPanther

holt neni misto :)

nick ve hre gordonramsay

Odesláno

Též se vyskytuji v nočních hodinách u WOT a TS není problém, E 100, IS 4, prém tanky Löwe, Supr.peršink, T 59 a pro hru mě vyhovuje i stihači IX Foch, Jagchtiger atd. prostě taky něco mám garáži. Jen nevím zda budou vyhovovat mé výsledky s tvými. Tak jak je nick zde je i ve hře. Zdar.