CZmato Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 nazdar. "seznamku" či prostor pro "inzerci" jsem tu nenašel a tak si dovolím takto: poslední dny hraji prakticky výlučně střední tanky 10. tieru (bat, t62a, e50m) a nebaví mne prohrávat protože většina týmu vypuká v prvních minutách. hledám proto uvažující hráče, kteří jsou na tom podobně a chtěli by kapánek posílit vliv na průběh a výsledek bitev hrou v četě. - ideálně medkaři, hevyny ovšem lze také (e100, is4, is7, e5). případně TD (ty sám nevedu). - vítána vybavenost k proložení bitvou na osmičkových prémiacích (rejže, t34, kv5, lowe). - čas hry denně cca 2030-0200. TeamSpeak. zdržte se prosím komentářů typu úchyle, masochisto a podobných. stačí uvést nick, já vás ve hře případně oslovím. děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevik27 Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 nazdar. "seznamku" či prostor pro "inzerci" jsem tu nenašel a tak si dovolím takto: poslední dny hraji prakticky výlučně střední tanky 10. tieru (bat, t62a, e50m) a nebaví mne prohrávat protože většina týmu vypuká v prvních minutách. hledám proto uvažující hráče, kteří jsou na tom podobně a chtěli by kapánek posílit vliv na průběh a výsledek bitev hrou v četě. - ideálně medkaři, hevyny ovšem lze také (e100, is4, is7, e5). případně TD (ty sám nevedu). - vítána vybavenost k proložení bitvou na osmičkových prémiacích (rejže, t34, kv5, lowe). - čas hry denně cca 2030-0200. TeamSpeak. zdržte se prosím komentářů typu úchyle, masochisto a podobných. stačí uvést nick, já vás ve hře případně oslovím. děkuji. cus,tak s t62a, is7 alebo e100 neni problem... treba expit skilly takze.. nejaku tu nocnu catu neni problem dat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby_6killer Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 jediny co me na tierX bavi je T62.. pak mam IS7 a IS4 a Batchat.. ale ty vytahuju jen zridkakdy protoze me to s nima neba.. nejake dalsi mam vyexpeny ale nechtej se mi kupovat.. Prihod si me do seznamu, budu rad kdz se sem tam ozves a dame si par bitek. Kombo s osmickama na kredity mi vyhovuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzabo Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Když nebudou CW .. není problém ... technika : M48A1 Bat Chatillion 155 WZ 132 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludwa Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Úchyle, masochisto! Když to klapne, tak bych občas mohl jet. Rád bych provětrával T62A, pak M48 (až bude), T110E5 a T110E4. K tomu T34 na kredity. Dávám si tě do friendlistu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon_Cleaner Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 nazdar. "seznamku" či prostor pro "inzerci" jsem tu nenašel a tak si dovolím takto: poslední dny hraji prakticky výlučně střední tanky 10. tieru (bat, t62a, e50m) a nebaví mne prohrávat protože většina týmu vypuká v prvních minutách. hledám proto uvažující hráče, kteří jsou na tom podobně a chtěli by kapánek posílit vliv na průběh a výsledek bitev hrou v četě. - ideálně medkaři, hevyny ovšem lze také (e100, is4, is7, e5). případně TD (ty sám nevedu). - vítána vybavenost k proložení bitvou na osmičkových prémiacích (rejže, t34, kv5, lowe). - čas hry denně cca 2030-0200. TeamSpeak. zdržte se prosím komentářů typu úchyle, masochisto a podobných. stačí uvést nick, já vás ve hře případně oslovím. děkuji. Jo, Tebe jsem vlastně o víkendu potkal v Batu, ... já naštěstí seděl v jednorožci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paullus Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Takových vláken už tu bylo víc, ale časem se posunuly až do zapomenutí. Na mě Mato kontakt máš, pokud bude večer čas a děti se ženou budou chrnět, klidně se připojím. Desítek několik a osmičková prémka taky provětrávám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artuur Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Ja tiez no tak dlho hram len piatok a sobotu . 15 tier 10 + 3 tier8 premko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 tak tanky bych sice měl (všechny), ale za prvé to s nima moc neumím a za druhé mi veltelka takovéhle výtržnosti trpět nebude. Vlastně píšu abys se mnou moc nepočítal freakparade and artuur 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusticek Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 tak hodně štěstí,já po nocích nehraju,už jsem zase ve věku,kdy chodím brzo spát,tak doufám,že tvou četu nepotkám,jsem o dost horší tankista.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Mystic {ST-1} Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Hlásím se Tanky: je tam výběr od všeho takže není problem. možnost hraní od těch 20:30-00:00(max 00:30) Ve hře H3llion a rád bych poznal další členy CZ/SK komunity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozlus Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Kdyz nekoho hledate, tak se zkuste zeptat v tom CZ ofiko kanalu primo ve hre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DabazZCZ Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Čau, klidně bych to bral- DabazZCZ, 16x tier X v garáži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 (edited) Desítek mám jak máku! Ovšem vytáhnu je pouze, když je CW, rota a nebo četa složená z dobrých hráčů. Pokud vyhovuju, tak si mě tam dej. Edited April 25, 2013 by Lynx_cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVothan Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Můžeš mě tam přihodit... Rád jezdím s E 50M. ( Mám i IS-4, E100 s goldama, AMX 50B, T 62, FV 4202). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pticus Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Jestli chcete tak můžu hlavně v pátek a sobotu. Technika: Baťák, T62A a až budou keše E-50M z hevyn jen E5 + nějaký ty premiaky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZmato Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 ... ale vas bylo v noci online. zase sam .... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 (edited) Sorry ale po každém pači mám jeden až dva dny všechno tak rozštelované, že to nejde hrát. A v tom zákldě, jak to WG má vyrobené tu hru to hrát nehodlám. Edited April 25, 2013 by Lynx_cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZmato Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 ja prekopcil mod slozku z predchozi verze a bylo hotovo. jedine co nefungovalo byly statistiky jinych hracu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Tak tohle je věc, kterou zkouším od té doby co ji do hry zavedli. Nefunguje to nikdy všechno a nebo dokonce nejde hra ani spustit. Zazálohuju si všechny módy a po pači je pak musím ručně nainstalovat a to v pohodě funguje ale přejmenovat adresář z 0.84 na 0.8.5 a nebo ty předcházející, tak to nikdy nestačilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZmato Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 Tak tohle je věc, kterou zkouším od té doby co ji do hry zavedli. Nefunguje to nikdy všechno a nebo dokonce nejde hra ani spustit. Zazálohuju si všechny módy a po pači je pak musím ručně nainstalovat a to v pohodě funguje ale přejmenovat adresář z 0.84 na 0.8.5 a nebo ty předcházející, tak to nikdy nestačilo. jo ono to nekdy zlobivalo. ale ted to probehlo ok. a mam tam jen musaciho balik a "dvouposchodovou" garaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Už mi funguje konečně všecko co potřebuju ke hraní. Ufff. Byla to fuška. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fildak Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Fildak by si rád zahrál s T-62a mužu i IS7 a pro takový ty výdělky na delší hraní KV-5 většinou o víkendu celou noc a ve všední dny od 20:00-22:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodier Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 ahoj, z 10tek mam na novem ucte jen IS7, drive jsem toho mel vice, bohuzel me postihla katastrofa, tak zacinam temer od znova :) Aktualni ucet tedy Is7 T34 prip: object704 TigerP T29 GwPanther holt neni misto :) nick ve hre gordonramsay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Též se vyskytuji v nočních hodinách u WOT a TS není problém, E 100, IS 4, prém tanky Löwe, Supr.peršink, T 59 a pro hru mě vyhovuje i stihači IX Foch, Jagchtiger atd. prostě taky něco mám garáži. Jen nevím zda budou vyhovovat mé výsledky s tvými. Tak jak je nick zde je i ve hře. Zdar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts