kalich1982 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Zdravím Vás Chcete aktivně hrát CLANWARS ? Nebo být jen členem klanu a v klidu si doexpit své tanky? U nás není problém. Uvítáme každého aktivního hráče jenž si může vybrat mezi našimi 2 klany CSTP a 2CSTP. Jenž první je zaměřen hlavně na každodenní CW a druhý pro začínající hráče ve světě WoT, kde si můžete v klidu doexpit svou techniku pod vedením ostřílených hráčů.CO POŽADUJEME :Aktivitu ve hřePoužívání Teamspeaku 3Slušné chování k členům klanu, tak i k ostatním hráčůmA snahu udělat náš klan lepšímCO MŮŽEME NABíDNOUT :Vlastní Teamspeak 3 ServerPřátelskou atmosféru klanuVlastní webové stránky http://cstp.wobo.cz/...-webu-cstp.html a fórum http://cstp.uforum.eu/Možnost kariérního postupu ve vedení klanuA hlavně aktivní hraní s přáteliPokud máte zájem přidat se k nám, podejte si přihlášku na našem webu.Nebo si mě můžete odchytnout přímo ve hře pod nickem kalich1982Pokud se k nám chcete přidat rádi vás uvítáme Clan Leader kalich1982 koblih, kvetule, Kryptik Hrač and 3 others 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalich1982 Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 ZVLÁŠTNÍ PODĚKOVÁNÍ Chtěl bych poděkovat naŠemu bývalému zÁstupci velitele Rasty5 za vykradenÍ klanové pokladny a odlÁkÁnÍ několika hrÁču z naŠeho klanu na faleŠné informace !!! Takže Rasty5 moc ti děkujeme a přejeme ti mnoho ŠtěstÍ ve tvém novém působiŠti !!! Zbylý tým CSTP OstatnÍm hrÁčum přejeme aby se jim nestalo že narazÍ na takového člověka ve WoT ani v životě. vanynek., SmartinScz and pukine 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexro Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Nic proti, ale to, že Rasty5 je parchant víme od doby co jsme byli v Africe. Co potom začal svojemu klanu a všem okolo (TNT, atp..) tvrdit přesný opak toho co říkal na TS.... Bylo mi jasný, že to jednou nějak takhle dopadne. "A v podstatě jste si nic jinýho nezasloužily" když nevěříte 10 klanům co říkají pravdu a vy jim nevěříte i přes všechny důkazy. Jinak je mi líto, že jsou hráči co jsou toho schopní. Hodně štěstí... SmartinScz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk007 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Nahlásit na WG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biggpete Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 kalichu ser na něj, nám taky někdo vybrabčil pokladnu a kupodivu nás to stmelilo, jsou to jen virtuální prachy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miri37 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Co s tím asi WG udělá? Přetažení hráčů pokud vím není proti pravidlům. K nakládání s pokladnou mu dal asi někdo pravomoc a on jí využil. Podobné jako u jiných her. Občas se najde hráč co využije příležitost. Sice to není běžné, ale zároveň nic neobvyklého. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paullus Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Nic proti, ale to, že Rasty5 je parchant víme od doby co jsme byli v Africe. Co potom začal svojemu klanu a všem okolo (TNT, atp..) tvrdit přesný opak toho co říkal na TS.... Bylo mi jasný, že to jednou nějak takhle dopadne. "A v podstatě jste si nic jinýho nezasloužily" když nevěříte 10 klanům co říkají pravdu a vy jim nevěříte i přes všechny důkazy. Jinak je mi líto, že jsou hráči co jsou toho schopní. Hodně štěstí... Kalichu, souhlasím s citovaným. Taky jsem byl v Africe v alianci a na poradách přes TS jsem poznal výše uvedené individum a jeho následné zachování se jako podrazáka. V reálném životě na pěst... Holt chybami se člověk učí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalich1982 Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Kalichu, souhlasím s citovaným. Taky jsem byl v Africe v alianci a na poradách přes TS jsem poznal výše uvedené individum a jeho následné zachování se jako podrazáka. V reálném životě na pěst... Holt chybami se člověk učí Souhlas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalich1982 Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Každopádně kdo se chce přesvedčit na ofiko foru se strhla docela pěkná debata na toto téma přikládám odkaz http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/151417-zvlastni-podekovani/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepator Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 No, nepatřím mezi ty aktivní hráče, protože mám relativně méně času a jsem rád když můžu něco expit, ale když bylo potřeba a byl sem ve hře, tak sem do CW taky zaskočil. Je fakt že Rasty coby velitel kolem sebe shromáždil aktivnější hráče, kteří hráli denně a na získané goldy by měli i nárok v případě normálního rozchodu, ale to že je prakticky ukradl z klanové pokladny, tímto způsobem opravdu u mne hodně klesl. Neznám zákulisní jednání mezi veliteli spřátelených klanů, ale občas sem nechápal o co se Rasty pokouší a obecně mně velmi mrzí, že početná československá komunita není schopná více spolupracovat. Spíš se to hemží podrazy, špehováním a podobnými nechutnostmi, což je bohužel odraz reality v Čechách. kvetule, kalich1982 and nexro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanynek. Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Chtel bych se take vyjadrit k rastymu... Rasty je č***k vsech č****ů!!! jsem bohuzel jeden z tech ktere rasty zlakal do sveho noveho klanu na falesne info. Hned jak jsem se dozvedel o tom co provedl byl jsem uz zabanovany na TS a blikaly mi v garazi zpravy typu kryso, za valky by te zastrelili apod. Pokud ho nekdy potkam v bitve zabiju ho bez ohledu jestli bude v mem tymu... Chtel bych jeste jednou podekovat Kalichovi1982 a ostatnim clenum kteri se me zastali a vzali me zpet do CSTP:) rasty je krysa... Deratizace prave zacala ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Tak pokud mám mluvit za mě... je to jen takový menší focus jak czsk scéna funguje... když jsem se rozhodoval tenkrát jestli SV nebo CSTP tak jenom to že byl v CSTP Rusty a ještě ke všemu na postu deputy... mě donutilo jít do SV... Nicméně důvěra v něj byla plně zneužita a také příkladně potrestána Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakup Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Nicméně důvěra v něj byla plně zneužita a také příkladně potrestána To myslíš vážně ? Důvěra má být příkladně potrestána ? Důvěra je podle mne dobrá lidská vlastnost a není rozhodně třeba trestat. Samozřejmě že se člověk může občas spálit. Přijde mi, že máš z toho co se stalo vlastně radost. A škodolibost podle mě není dobrá lidská vlastnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 To myslíš vážně ? Důvěra má být příkladně potrestána ? Důvěra je podle mne dobrá lidská vlastnost a není rozhodně třeba trestat. Samozřejmě že se člověk může občas spálit. Přijde mi, že máš z toho co se stalo vlastně radost. A škodolibost podle mě není dobrá lidská vlastnost. jenže ten rusty měl špatnou reputaci ještě dříve, kolovali divné zvěsti na foru. Z dané situace nemám žádnou radost, jenom komentuji jako mírně nezainteresovaný divák, na to mám právo jako všici tady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonnyosonic Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Konečne aj zarytí spojenci rustyho pochopili aký je to on klamár a ako pekne vedel vybabrať s každým. Žiaľ či sa to niekomu páči, alebo nie ja som rád, že tento čin vykonal. Aspoň sa ostatním konečne otvorili oči a vidia čo všetko bola pravda. Mňa stále proste mrzí jak jeden rusty5 dokázal otočiť pár cz/sk klanov proti ďalším cz/sk klanom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudo_1 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Kto má záujem napíšte mi ! kvetule and konik16 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 jakej je žold? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B1gT0m Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 nejde o žold, ale mohl tu napsat nějaký info (podmínky) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudo_1 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 podminky su aspon 3 x X tier, dobra nalada a aspon trochu odbuchane ;) staci ci treba pritvrdit ? :D a zold bude ak si zasluzis ;) Zoltar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadSnake Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 http://www.worldofwars.cz/index.php?/topic/1235-ceskoslovensky-tankovy-prapor-cstp/ Dudo, jukni sem, možná by to stačilo aktualizovat. Hrajnoha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 když o tom tak přemýšlím tak já jsem vlastně nikdy žádnej žold nedostával :/ možná proto že jsem byl jen v klanech co se nikam nedostaly :DD jinak mě se tohle vlákno líbí, žádnejch 50 zbytečnejch pravidel jak ostatní klany, prostě napište mi a uvidí se, to je dobrý. já si vás dám do záložek a pak někdy napíšu. já sice tanky teď moc nehraju ale určitě zase začnu právě kvůli CW, ty mi trochu chybí. to bylo jediný co mělo v tankách trochu úroveň. jdete bojovat do Evropy? panther1943 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panther1943 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Já mu to říkal... :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadliest_Catch Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Jhaaaj preco ste sa nespytali? Nemuseli by ste nahanat ludi Hrajnoha and kvetule 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudo_1 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Deadliest_Catch aj ty sa mozes pridat Zoltar ano na Europu si trufame ;) Zoltar and kvetule 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadliest_Catch Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 ...ja som verny tym, u ktorych som!!! Ale ked sa to zmeni tak ti dam vediet Honza_nh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts