Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

hele to je divny ty se vdycky tesis az budes hrat vecer, ale vecer to je prece nejhorsi hrani co existuje a ty se na to dobrovolne tesis ? nejlepsi to je rano a dopoledne a cim vic se blizi vecer horsi a horsi, jinak patch na prd, koupil sem t30 a po 40 bitvach asi 33% win, no des, ta demence je nekonecna, to co hraje IX a X tier je neuveritelny to se neda hrat to je na chocholouska, jinak britsky tanky se me nelibej pro me slaby dela a pomaly a nic moc pancir takze je ani hrat nechci, me tenhle patch nic neprines, mozna dragon ridge to je vse, a co me pach vzal ? nervy, zmrvil staty, zmensil kredit konto,hraje vic dementu,a to nejhorsi gold ammo za kredity, to je neskutecny jak jeden hetzer s houfnickou porcuje kvcka, jak banda trojkovejch tanku me rozstrili v t-25 celne, jak artyny davaj za plnej goldem, proste to tim domrvili jeste vic, je to jeste vetsi nesmysl,to co se deje nema obdoby, jediny komu to prospelo je e-100 jinac nic, doufam ze to zase vrazej zpatky jinak koncim !!!!

Když já nemám na výběr....mám rodinu. takže pořádně můžu hrát až to všechno usne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem teĎ jezdil četu, a byly to dva typy bitev. buĎ sem dingal a dal asi 3x za nula a prohrál. nebo sem dal hafo dmg, ale taky prohrál :arta:

strašně mě serou artyny, jednou rano řidič, radista i střelec. na druhou oba pásy a dělo. snad střílej střely s ochuzenym uranem nebo co

 

to me pobavilo je to tak jak rikas ale uz je to k placi.... doufam ze s tim neco udelaj kreteni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Scholastikus

Tak jsem zvědavej, jak to dneska půjde. Včera to moc dobré nebylo. Tolik blbejch proher jsem ještě nezažil. X5 se mi povedlo dát téměř se vším, ale až na Stuga. Se Stugem jsem nedal x5 po dva dny. Dal jsem s ním každej den tři hry a vždy prohra. To se mi s ním ještě nestalo. Včera jsem také začal více hrát s KV1. Našetřil jsem si totiž volné zkušenosti, a mohl jsem namontovat 85 mm kanón. Začátek s KV1 byl moc dobrej. Pomocí X5 a prémka jsem vydělal 59 000 hrubého za první vítěznou bitvu. Další hry s ním však byly opravdu hrozné - sedm proher v řadě. Navíc jsem v Kvčku poznal sílu zlaté munice (já ji nepoužívám). Zažil jsem čtyři hry, kdy nepřátelský tank na mě použil goldovky - Wolwerine, PzIV, Su26 a Stug. Moc příjemné to nebylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vehicle Games played Victory ratio Lorraine155 51 5 60% Löwe 5 20% Object 268 3 33.33% GW Typ E 3 33.33% T34 3 33.33% AMX 50B 2 50% T110E3 2 50% E-100 2 50% T110E5 2 50% T-50-2 2 50% Bat Chatillon 25 t 1 100% IS-7 1 100% IS-4 1 100% T-62A 1 100% Maus 1 100% PzKpfw 38H735 (f) 1 100% AMX 50 100 1 100% AMX 50

Foch 1 100%

 

Celkem 54%. Včera to bylo uplně to samé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No očekával jsem ubohost a byla to ubohost....5 násobky stály za bačkoru páč při winu to zas bylo moc rychlý a čéék si ani nevystřelil a když jsem dal jako s Objectem 4000dmg tak byl lost...

5 násobek u Objecta jsem vzdal.

Jinak výsledky celokově dobrý...nic méně kdybych dneska nehrál, nic by se nestalo. Nuda.

a obrovská agresivita děcek v četu...předposlední hra a Zedefa začně blb co má 12 her napadat, proč hraje 2 třídu, když má 17 bitev...jestli ho baví killovat ovečky...

Předtím zas to nadávání do hackerů....

Samo, jak nemají pak argumenty tak začnou nadávat do matek, *****......

Že klesla od bety kvalita hráčů, to je celkem logický, ale tyhle vulgarity od fakanů jsem v betě neznal...páč to hráli fotříci či hráči co je zajímá WWII apod.

Ukazjuje to na jedno, jak se extrémně snižil věk hráčů....velká část jsou fakt smradi...

Umí lejno, týmově hrají na lejno a ještě ty hovna píšou do chatu...super....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypadá, že mi o víkendu většina hráčů utekla. Doby po přidání Britů, kdy si byla většina hráčů na bitevním poli skoro rovná je dávno pryč a je to vidět. 25% odhad výsledku bitvy je buď dobrá zkušenost nebo špatné losování do bitev. Dokonce jsem dnes využil dvakrát možnost utopení. 1x jako top třída v bitvě (max rychlostí to trvalo 1 min) a stejně mě někdo zabil což je jedno, hlavně že se mohl zkusit další los. Po druhé s postem zcela dole. Bitva s win, což je jen dobře, protože jiný parametr mě nezajímal a efektivnost maximální. Minimum vynaloženého času na win.

 

Tak zajímavé bitvy dnes ve dvou případech. 2 bitvy na 5 hodin hraní není tedy nic moc. Snad se to časem opět trochu zlepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

risknul sem to, a dal jednu bitvu se somuou. štěstíčko se usmálo, top tier, 3 kousky a 100% obsazení báze. v podstatě sem jel uličkou smrti na himmlu, potkal 3 tanky kerý sem asi tak za 5 vteřin rozstřílel na sračky, no paráda. švejku nerhál si s ní po patchy? esli jí třeba nezlepšili mm (já vim jen jedna bitva, ale třeba bych jí moch občas vytáhnout)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už několik dní jsem s E50M nedal dvoj-pětinásobek.Po pěti bitvách to vzdávám.Hraju furt stejně průměrně.Ale i kdybych hrál jak bůh,tak bitvu stejně neovlivním.V nejlepších případech končíme a enemáci mají 3-4 tanky.V běžných případech dáme tak tři enemáky a konec.Když vezmu předchůdce panther II(53%win) a E50(49%win),které jsem značnou část nahraných her expil,tak nevím,kde dělám chybu.Hraju taktiku středního tanku do které přimíchávám taktiku těžkého jako u E50,ale nějak to nejde.

ne,že by mi to trhalo žíly,ale spíš by mě zajímalo,kde je zakopán pes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, Švejk má pravdu. úroveň hráčů je čím dál horší, tento týden se mi "dařil" :Smile-hiding: , jeden den ban za popravu debilů v četě (T57 v četě s 9. tankem) a 4 dny ban na chat, já takový šlušňák, jenž používá jen idiot a noob. :facepalmic:

 

Asi holt někdo neunesl pravdu... :Smile_trollface-3:

 

Jinak dneska to šlo, jen mizerné roty - jsem z toho utekl, protože prohrávat mohu na publicu. Ne jako včera, kdy se dařilo a porazili jsme i jeden nejmenovaný klan. :Smile_Default:

Ale to jsem fakt zahráli tužku, ale oni naštěstí taky. :Smile-playing:

 

Koupil jsem po vzoru Švejka dvojkového čajíčkáře, Vickers Mk. II, to je tak ošklivý, až je to krásný. Inu Brit.

Dnes 56, z toho 40 výher, to jde. Ale většina prcci, čím dál víc mne vysoké tiery iritují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že jsem o víkendu si splnil cíl co jsme měl a pořízeny E-75 a ST-1. Mírné zklamání mám z E-75, v základu je to pouze převlečený KT, uvidíme po desítkovém dělu, očekávám že to bude jiná liga. ST-1 co jsem čekal splňuje, dá se říci že ji zatím řadím k tomu nejlepšímu co jsem kdy ve Wot jezdil. Co se týká situace na publicu, jistě jsem nebyl sám, co pocitoval příliv absolutních neználků, ostatně má taktika po startu je čekat kam se rozjede vlak a jet pomoci na druhou stranu, protože v 80% je vlak prostě několika tanky stejně zastaven...Byl tady názor , že koupě prémiového tanku by měla být odlimitována určitým počtem naježděných bitev, naprostej souhlas,neb se mi stalo že jsem měl dvě T-34 v týmu a to bylo hotové neštěstí, takže mě to tak zaujalo že jsme se na ně podíval po skončení bitvy a jeden měl kolem 500 bitev a druhý necelou stovku !!!! Ano přiznávám, napsal jsmem oběma velmi pochvalný vzkaz. Vím že se to nedělá, ale mám jen jedny nervy a jejich hra byla na ně moc. Rozhodně čím dál více zastávám názor , že ježdění na publicu je výborným školením asertivity :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem se rozhodl v bitvách nepoužívat sledování EFR. A najednou mne to zase baví. Daleko více se dokážu soustředit na hru a zdaleka to tak neprožívám. Navíc musím konstatovat, že s goldama v rejži si to vyloženě užívám - používám je v mezních situacích - a pokud nepotřebuju vyloženě vydělávat, je i ekonomika v poho. To jsem zvědav, jestli je nezruší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mel zase celkem vcera stesti na tymy....konecne :) dva dny predtim jsem mel chut tanky odinstaloval!!! Vyuzil jsem akci a poridil jagtigra a zatim jsem celkem spokojen ,ale mam jen par bitev.....pak me kluci nahlodaly ze americka T34 je v poho ,tak po chvilce vahani jsem si poridil a mely pravdu ,celkem slusne vydelava :) a jeste ty vcerejsi roty co jsme hraly :) snad ani jedna porazka :) diky kluci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mám v garáži kotel tanků, ale nějak mě přestávaj všechny bavit. navíc jsem bez prémka, takže si ani nezastřílím zlatem .. přitom do mě to všichni šijou goldama :-!

hraje se mi furt dobře, ale už nemám takovejch ten čuch po killech, co sem měl dřív. skoro žádnej top gun, nic moc. asi to na chvilku zabalím

 

vlastně jediný, co mě z toho všeho pořád ještě baví je Chaffee :D s tím tankem je furt sranda :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až žijou goldy.....dneska mé MLe několikrát penetrovala T44, která má bez goldů 170mm penetraci...pak si čelně do spodku dávala i E75....hmm.

Pak nám celu dobu tvrdil, že ammo nepoužívá, že je skilla a míří na traverzu....hmm....ale ty díry jsem měl 20cm od kanonu přímo v čelním 150mm pancíři co normálně dingají i 8 heavy....v traverzi ani jednu.

Tak jsem se naštval, koupil gold ammo do SU26 a vráždím OP spůsobem zas já....KVčka za 300 apod. Když chce Wg arkádu má ji mít. Já se přispůsobím. :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...