Ashadak Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Přátelé, takové krátké info a možná budeme i mezi prvními! Jednou z odměn za dokončení E4 bude velmi vzácné, až skoro legendární britské vozidlo Sabre. Původně bylo uvažováno formou odměny za odložený/zrušený režim LoW, ale nyní přichází mezi nás, aby ozdobilo garáž každého nadšeného sběratele. Nakonec jsem si nechal video, které je výjimečné nejen zmíněným vozítkem, ale hlavně našima klukama na obou stranách(14:28). Thrai, arnost905, petrix1 and 1 other 4 Quote
Ashadak Posted November 10, 2017 Author Posted November 10, 2017 Doplňuji statistiky. Badysak, arnost905 and petrix1 3 Quote
Badysak Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Jo ta T90 mi hnula žlučí. Stingrey mě ostřeloval z kopce jedna sedla tak jsem se pomalu šinul k němu, když už jsem si vybral tuhle stranu a ta T90 jela z druhé strany kopce čekal jsem, že ho vemem do kleští spolu s tím WZ, ale T hodilo ručku a nechalo mě na holičkách naštěstí Sting někdy zahučel takže jsem schytal dvě rány od WZ. Surv1v0r 1 Quote
arnost905 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Už jsem to potkal dvakrát ve hře u hráčů a vzadu měli vždy britskou vlajku přes motor, to "A" měli taky. Quote
Ashadak Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 před 22 hodinami, arnost905 napsal: Už jsem to potkal dvakrát ve hře u hráčů a vzadu měli vždy britskou vlajku přes motor, to "A" měli taky. JJ pravdu máš, pár lidí už vozidlo na otestování dostalo. Quote
Recommended Posts