Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno
před 6 hodinami, spartan 19 napsal:

Iosifek

díky moc za nabídku , ale já radši hraju sám.

To se nevylučuje, já taky nejradši jezdím sám. Což neznamená, že bych nedokázzal složit 5 člennou četu skoro kdykoli. Je to jen upřimě míněná nabídka.

Má babička říkávala: "Dávat a ještě prosit, to je trochu moc. " :Smile_harp:

Jen ukázka co lze odexpit v krátkém čase, třeba ti to k něčemu bude:

Odesláno
V 31. 3. 2021 at 10:11, Iosifek napsal:

Co tě vede k přesvědčení, že dotazník vyjde negativně? Nebo že se dozvíš, jak dopadl.

Musíš věřit :smileys-devil-785870: ona hratelnost je jedna stránka, ale víc mi vadí obehratelnost a temná nuda. Ze hry kterou jsem měl jako odreagování se stala taková vyhořelá nuda. Nicméně Morhuna hraju dodnes :-)

• 2 weeks later...
Odesláno
před 3 hodinami, garrth napsal:

Hmm, a to jsem to měl zrovna chuť po letech nainstalovat. Ještě že jsem si to tady přečetl, vy bando nezdárná :-)

Tak počkej, jak to dopadne s Realistickejma bitvama. Měli by se vrátit. Kdy a v jaký formě se neví, ale byla to sranda. Mě to bavilo a nejsem sám. Je to možnost jak v AW resuscitovat PvP.

https://aw.my.games/en/news/general/realistic-battle-mode-here

Odesláno

Tak jsem neodolal a šel si zkusit někoho odstřelit a nejlepší munice na to bylo HE. Jak nevyjížděly ty červené kontury a popisky, tak to bylo jak bojování s duchy :-D

Odesláno

Jasně, že se mi to líbí :Smile_veryhappy: Už nějakou dobu jen odjedu násobek s T10 a pak se bavím se Šakalem, takže to bylo co bitva, to první ... samozřejmě to není pravidlem (i když poslední dobou jsem první docela často) ... :Smile_Default:

Odesláno
V 21. 4. 2021 at 12:33, Lynx_cz napsal:

Jasně, že se mi to líbí :Smile_veryhappy: Už nějakou dobu jen odjedu násobek s T10 a pak se bavím se Šakalem, takže to bylo co bitva, to první ... samozřejmě to není pravidlem (i když poslední dobou jsem první docela často) ... :Smile_Default:

Že by ses to konečně naučil hrát? :Smile_veryhappy: To pak je jednookej mezi slepejma králem. :-P

Ale vážně. Procentuální pomšr počtu modrejch hvězd k počtu odehranejch bitev je vypovídajícím údajem o schopnostech hráče. U dobrejch hráčů se pohybuje někde mezi 20 - 30%. Může to bejt i víc, ale s takovým hráčem nebudeš chtít hrát, všechno ti vyžere.

Tristní je, když vidíš v profilu, že má někdo odehranejch 6500 bitev a 250 modrejch hvězd a peskuje druhý, jak maj hrát.

Taky jsem se setkal s názorem, kdy se kolega podíval hráči do profilu a začal vykřikovat, že musí používat módy, protože má na počet odehranejch bitev moc Modrejch hvězd. Tak jsem to hodil do kalkulačky a bylo to někde mezi 26 - 27%. Tak jsem mu to řekl a uzmnil ho tím, ať se podívá, že já mám 28,5%. Sklapl.

PS: Za statama se nehoním, ony nejsou vypovídající. V PvE jsou dvě úrovně klasického PvE, úplně neco jiného jsou dvě obtížnosti Spec. Ops., a úplně jiné jsou klanové Heroes (hraje méně než 1% hráčů). Všechno se to počítá do jedné kolonky.

Odesláno
před 5 hodinami, Iosifek napsal:

Že by ses to konečně naučil hrát? :Smile_veryhappy: To pak je jednookej mezi slepejma králem. :-P

Ale vážně. Procentuální pomšr počtu modrejch hvězd k počtu odehranejch bitev je vypovídajícím údajem o schopnostech hráče. U dobrejch hráčů se pohybuje někde mezi 20 - 30%. Může to bejt i víc, ale s takovým hráčem nebudeš chtít hrát, všechno ti vyžere.

Tristní je, když vidíš v profilu, že má někdo odehranejch 6500 bitev a 250 modrejch hvězd a peskuje druhý, jak maj hrát.

Taky jsem se setkal s názorem, kdy se kolega podíval hráči do profilu a začal vykřikovat, že musí používat módy, protože má na počet odehranejch bitev moc Modrejch hvězd. Tak jsem to hodil do kalkulačky a bylo to někde mezi 26 - 27%. Tak jsem mu to řekl a uzmnil ho tím, ať se podívá, že já mám 28,5%. Sklapl.

PS: Za statama se nehoním, ony nejsou vypovídající. V PvE jsou dvě úrovně klasického PvE, úplně neco jiného jsou dvě obtížnosti Spec. Ops., a úplně jiné jsou klanové Heroes (hraje méně než 1% hráčů). Všechno se to počítá do jedné kolonky.

No bylo asi už načase :Smile_veryhappy: 

Popravdě staty nesleduju,  na ty modrý hvězdy se podívám ....

4366 bitev, 405 modrejch hvězd ... ale hraju jen PvE ... to asi nebude na nos hore :Smile_veryhappy:

ScreenShot0263.th.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, Lynx_cz napsal:

No bylo asi už načase :Smile_veryhappy: 

Popravdě staty nesleduju,  na ty modrý hvězdy se podívám ....

4366 bitev, 405 modrejch hvězd ... ale hraju jen PvE ... to asi nebude na nos hore :Smile_veryhappy:

ScreenShot0263.th.jpg

Tak ti napíšu, co vidím. Respektive co z toho vyčtu.

99 odmčených vozide = spousta her v základu při expení, odehraných bitev nemáš tolik, aby se to neprojevilo

K tomu asi i nízká úroveň velitelů. Jak je to s retrofity není vidět.

Oboje je dohromady ve hře PvE, kde tvým soupeřem nejsou booti, ale tví spoluhráči, hendikep výsledků. Každá drobná výhoda se počítá. Nabíjet s jedním a tím samým tankem v základu 14s, nebo vytuněným 10s je set-sakra znát.

Oblíbené MBT tieru 10. Tomu odpovídá hezkých 1220 metálů za přenost a 797 za poškození (ty nejsou za kempení, ale ani za agresivní kontaktí hru).

Zároveň ve hře, kde vládou "kulomeťáci", kteří MBT s přehledem přestřílí, takže hraje často druhé housle, tak není nijak špatné.

Odesláno

Co se velitelů týká, nevím už proč, kdysi jsem si oblíbil Sabrinu (aktuálně podpor.) a měl ji všude, až nedávno jsem zapojil, tuším, Diaze (aktuálně por.) abych mohl povyšovat Sabrinu ... (dlouho jsem to nijak neřešil)

Retrofity samozřejmě, no. 1 je vždy u hlavňové výzbroje nabíjení, pak nějaká obrana, maskování, to je kus od kusu ... 

Odesláno
před 24 minutami, Lynx_cz napsal:

Co se velitelů týká, nevím už proč, kdysi jsem si oblíbil Sabrinu (aktuálně podpor.) a měl ji všude, až nedávno jsem zapojil, tuším, Diaze (aktuálně por.) abych mohl povyšovat Sabrinu ... (dlouho jsem to nijak neřešil)

Retrofity samozřejmě, no. 1 je vždy u hlavňové výzbroje nabíjení, pak nějaká obrana, maskování, to je kus od kusu ... 

Tady jde u retrofitů spíše o to, jestli máš odemčené a používáš vylepšené retrofity, než o jejich skladbu. 

A co se týká velitelů. tak jich mám hafo. Většinu z nich na plukovníkovi a používám jich jen pár. Dle toho, jakej úkol potřebuju splnit, nebo co chci a jak to chci hrát.

Sabrinu - poškození modulů, detrack a zapálení

Sannu - spotér

Erin - sporérka - keříčková královna

Andreje - nejvyšší camo ve hře po zastavení

Freju - arty

Viktora - poškození posádky, modulů a odolnost zbraně, pásů.

Ofélie - Nesmrtelná teta + nabíjení + akcelerace

Ališa - munice +70%

• 3 weeks later...
Odesláno

Jak se tak dívám na toho Viktora, tak toho školím výhradně pro pěchotní vozidla, zrychlení nabíjení minometčíků a moduly, jen nevím, jestli Zkušenosti posádky 1,5% v překladu znamená i zrychlení nabíjení pro pěchotu o 1,5%. Ještě řeším jestli na konci dát ty zkušenosti a likvidaci posádky nebo raději 2 políčka dohledu.

Odesláno

Když si po delší době zase pustíš hru a hned první bitvu si musíš vyhrát sám, protože ostatní pochcípaj ... už mne ty 10-ky nebavěj ... fakt si nejvíc zábavy užiju se Šakalem a BMD-4 ...

ScreenShot0274.jpg

edit: 

ScreenShot0275.jpg

Odesláno
před 12 hodinami, arnost905 napsal:

Jak se tak dívám na toho Viktora, tak toho školím výhradně pro pěchotní vozidla, zrychlení nabíjení minometčíků a moduly, jen nevím, jestli Zkušenosti posádky 1,5% v překladu znamená i zrychlení nabíjení pro pěchotu o 1,5%. Ještě řeším jestli na konci dát ty zkušenosti a likvidaci posádky nebo raději 2 políčka dohledu.

To záleží na tom, kam ho chceš směřovat. On těch možností má vícero, jen ty podmíněné perky na Hp pd 50% se mě nelíbí.

Já ho ještě předělám. Místo odolnosti věže mu dám pásy.

Jinak u pěchoty záleží víc na tom, kde ji vyložíš, než na tom, jak rychle dobíjejí/střílí.

Mechanized infantry stats improved by 1,5% = Google = Statistiky mechanizované pěchoty vylepšeny o 1,5%

ScreenShot0256.jpg

ScreenShot0257.jpg

Odesláno
před 11 hodinami, Iosifek napsal:

To záleží na tom, kam ho chceš směřovat. On těch možností má vícero, jen ty podmíněné perky na Hp pd 50% se mě nelíbí.

Já ho ještě předělám. Místo odolnosti věže mu dám pásy.

Jinak u pěchoty záleží víc na tom, kde ji vyložíš, než na tom, jak rychle dobíjejí/střílí.

Mechanized infantry stats improved by 1,5% = Google = Statistiky mechanizované pěchoty vylepšeny o 1,5%

ScreenShot0256.jpg

ScreenShot0257.jpg

<font color = '# 958F7E'> Statistiky mechanizované pěchoty vylepšeny </font> <font color = '# 80C080'> {1% f_InfantryReloadSpeed}% </font>

Mohu to sice opravit, ale podle mě jde o rychlost nabíjení.

Což v některých případech není k zahození...

Odesláno
před 4 hodinami, pítt64 napsal:

<font color = '# 958F7E'> Statistiky mechanizované pěchoty vylepšeny </font> <font color = '# 80C080'> {1% f_InfantryReloadSpeed}% </font>

Mohu to sice opravit, ale podle mě jde o rychlost nabíjení.

Což v některých případech není k zahození...

Tak podle mého mdlého rozumu by to měla být obdoba (soudím podle toho engliš "stats") obdoba energeťáku. Zlepšuje perky posádky o 5%.

A u té pěchoty mě nenapadá nic jiného než snížení rychlosti zaměření a dobíjení. Což je oboje v součtu, jak pravíš, rychlost střelby.

Určitě to neovliníto, že ti po vysazení zdrhnou a běží přes celou mapo kamsi na pivo nebo vodku. Kašlou na tebe. :Smile_kamikaze:

ScreenShot0258.jpg

• 1 month later...