Přejít na obsah

plukcz

Sponzor
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele bigdragonAF v WOT - Denní hlášení   
    Chtěl bych popřát všem lidem dobré vůle Pěkné Fkročení do nového roku 2017
     
    každýmu je prd po tom co mám v podpisu
  2. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WOT - Denní hlášení   
    Chtěl bych všem touto cestou popřát hezké vánoce a svátky plné klidu. 
  3. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele hanes1954 v WOT - Denní hlášení   
    Všem přátelům hry WoT přeji krásné a pohodové vánoční svátky 
  4. Upvote
    Uživateli plukcz zvýšil/snížil popularitu danny1691 v WOT - Denní hlášení   
    Také přeji všem tankistům bez ohledu na pohlaví a barvu pleti či XVM šťastné a veselé Vánoce, klídek a pohodu v kruhu rodinném a berte vše (hlavně hru a její autory) s  .
  5. Upvote
    Uživateli plukcz zvýšil/snížil popularitu bigdragonAF v WOT - Denní hlášení   
    Také přeji všem tankistům bez ohledu na pohlaví a barvu pleti či XVM šťastné a veselé Vánoce, klídek a pohodu v kruhu rodinném a berte vše (hlavně hru a její autory) s  .
  6. Upvote
    Uživateli plukcz zvýšil/snížil popularitu Jasson Smith v WOT - Denní hlášení   
    Také přeji všem tankistům bez ohledu na pohlaví a barvu pleti či XVM šťastné a veselé Vánoce, klídek a pohodu v kruhu rodinném a berte vše (hlavně hru a její autory) s  .
  7. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Ferenc96 v WOT - Denní hlášení   
    tak:
     
    1. je proti pravidlům používat goldy (ty jsou jen za peníze, kredity si na ně přece nemůžeš vydělat ...)
    2. je proti pravidlům vyhrát na cap ("kill all" ...)
    3. ty neznáš weakspoty? - že to většinou píšou ti co do tebe nemusí ani mířit  a probijou tě kdekoliv, zatímco ty musíš trefit poklop řidiče kolmo a za pohybu aby on tě netrefil ...
    4. to že seš dobrej hráč sis koupil, on by to za prachy taky dokázal, kdyby chtěl  ...
    5. někteří hrají tak blbě, že ani nepoznaj když někdo hraje dobře
    6. pokud spoluhráč chcípne v 1. minutě, znamená to, že má "idiot noob team"
    .
    .
    .
     
    a tak by se dalo pokračovat donekonečna, čemu nerozumíš? Tahle hra je sonda do hloubky lidské blbosti - a ta žumpa nemá dno! 
    Já se občas neudržím a snažím se s těma nýmandama diskutovat, ale - je to marný, je to marný, je to marný ... Když má někdo ego vyšší jak IQ ( a to nikdy není vyšší jak datum v kalendáři) tak se mu vysvětlit nedá nic.
  8. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Prowl3r v FREE GOLD ( kódy, weby a další info, kde sehnat zlaťáky, atd.)   
    Pokud chcete 3 dny PÚ ,tak se stačí do 10.5.2016 přihlásit do World of Warships.
     

  9. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Rawac v WOT - Denní hlášení   
    Ve zkratce:
    * Pokud to WG zabalí (uzavře hru), dá ti vědět 180 dní předem na e-mail + nebudou žádné kompenzace...
    * Pokud porušíš pravidla produktů od WG (nejen WoT) a bude to mít za následek ztrátu přístupu ke hře, tak taky nebude kompenzace.
     
    Děkuji!!! 
    Aaron Goldstein
  10. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WOT - Denní hlášení   
    Dlouho jsem nic nenapsal, tak jsem se rozhodl to trošku změnit. Máte radost? Věřím, že jo  . No čím bych Vás potěšil. Tak předně tím, že jsem měl v poslední době nehoráznou smůlu a WG si na mě zasedlo. Ale stejně jako učitelky ve škole, jsem ho přečůral. Takže ať dělal co dělal, tak mi zhoršil jen WR. Nu což, to se dá pořád změnit (možná). A pak už mi WG zhoršilo mou těžce vydobytou pověst. Ale i s tím se smířím. 
    S čím jsem se nesmířil, tak je neaktivita klanu, ve kterém jsem donedávna byl. RGV byl super klan za časů Maniaxe. Bohužel ten se odebral čichat fialky (né, neumřel, jen šel do klanu, kde hráči dostávají BAN za to, že v tom klanu jsou), a s ním odešlo i pár dobrých hráčů. Leč i přesto v RGV zůstala hromada vynikajících hráčů a dobrých parťáků. A ejhle jednoho dne se stalo, že že jeden dobrý odešel. A hned na to ho následovali další. A nebylo s kým hrát SH. A další exodus, který následoval, ukončil mé působení v tomto jinak vynikajícím klanu. Jelikož už nebylo s kým hrát čety. A takto pánové, takto se to hrát nedá. Jak si někteří zde přítomní čtenáři Oficiálního Forka všimli, začal jsem hledat. Teda původně jsem se ptal Martena, jestli by mi neudělali nějaké místečko. Jenže pak mi došlo, že za A by to byla tzv tlačenka, a na to já nejsem. A za B by ze mě byl Vůl. Teda spíše jeho malá podoba, takže malé Vole. A to jaksi nejde se mnou dohromady, páč já mám dvě děti. Teda jak se říká, otec je vždycky nejistý, ale co naplat. Obě mají můj zpropadený obličej a hlavně vlasy a oči. Žádný můj soused nebo kamarád nemá se mnou ani vzdálenou podobu, takže budu muset skousnout ten fakt, že opravdu jsou to děti mé. Ale zpět k tématu, mé děti a můj sexuální život necháme na jindy. Takže jsem si teda podal inzerát, jako že hledám klan. No nabídky se jen hrnuly. Ne, fakt nekecám, dokonce mě kontaktoval i jakýsik maník z TESLA klanu. Rozumíte? Mě? No ty Vole (sry Martene a spol), to mě po...r na holý záda. Ale odolal jsem vábení věhlasného klanu a vybral jsem si takový, kde byli za A nejrychlejší a za B mě nikdo nebude banánovat za to, že jsem v takovém klanu. Učinil jsem tedy rozhodnutí a už to nešlo vzít zpět. Bohužel to vyšlo tak blbě, že jsem měl zrovna pracovní víkend, takže jsem si musel na přijetí do klanu počkat do dnešního dne. Ještě jsem vedl debatu z náborářem z GU-Nu. Teda byl horší než ženská, kterou svrbí jistá část těla a člověk je totálně bez nálady a elánu. Takového povyku, proč jsem ho odmítnul a co mi nabídli ti jiní, to jsem u chlapa ještě neviděl. V tomto případě nečet. No všechno je v životě poprvé, tak jsem zase o něco moudřejší. 
    Nicméně můj první den v klanu byl téměř snový. Škoda, že si nevedu žádný deník, protože dneska bych měl o zápisek postaráno a začínalo by to radostným Můj milý deníčku, dnes jsem happy, jak dva grepy. Hned z rána jsem měl koho do čety. To se mi už dlouho nestalo, nepočítám li mé kamarády a spolupracovníky, které jsem nalákal zpět do hry. Jediný strach jsem měl z večera, protože se hrají CW. Z klanů, kde se předtím hrály CW vím, že je problém sehnat občas hráče. Tak jo, dneska jsme složili hned dva týmy na šestky a osmy. Hmm to teda čumím. Ještě předtím jsme si zahráli SH. No a jelikož mi to v nich šlo, tak jsem byl rovnou přijat i do osmičkových CW. A jak se zpívá v jedné písničce: Hráli hráli hráli, až jsme porazili vlastníky provincie a ejhle, máme území  . Nezlobte se na mě, že se takhle chlubím, ale člověka to hrozně potěší. Ani nevím jak se to stalo. Prostě mi jen řekli, že mi děkují za příchod do klanu a za vzornou pomoc a jsem prý nosič štěstí, protože první den v klanu, první den v CW a hned máme území, o které se snaží týden  . A to jsme dělal jen to co umím nejlépe. Hrát jak trotl víceméně agresivně. Tak jsem se oháněl dělem své IS3, až jsme prosvištěli z moře až na zem  . Jó to kdyby velitel věděl, že nestřílím skoro žádné APCR, tak by mě asi tak nechválil, ale já mám rád stav svého konta a vím, že když není potřeba, tak APCR nemusím vyhazovat po tunách ze zásobníku. A už vůbec mi to nezvýší efektivitu střelby. No možná malinko, ale zase až tak moc to nebude. Ale jinak popravdě hráli jsme všichni dobře a hlavně týmově. Jaká to lambáda na mou tankovou dušičku. 
    Abych už Vás dále nenudil, tak to ukončím. Na závěr bych jen dodal, že jsem se rozhodl, že MAUSe nikdy mít nebudu. S VKbéčkem mám tak příšerné hry, protože ten tank je vcelku úplně k ničemu, že tu línou potvoru prodám. Co mi je platný pancíř, když jezdím neustále jen a jen mapy, kde na mě mohou padat výtrusy rajčatových artynářů a šít do mě na 500m zakempenci z děl, které používala svého času oslavovaná a v jiné době zase neblahá Aurora. Potažmo mi přilítne jedna malá kometa od Hvězdy smrti. Potom už má má posádka hvězdičky všude kolem hlavy a já temno před očima, protože horší plečka už byl snad jen AMX M4 a M3 Lee. A když už dostanu mapu, kde bych pancíř využil, tak přijedu do nějaké uličky a všichni se raději otočí a jedou pryč. Proč by plýtvali municí, když vystřílí mé spolubojovníky a než já se stačím někde doplazit tak mě buď ucapují, nebo rozstřílí na cucky. Jaké bylo mé zděšení, když mě do kopce předjížděl Prototype  . 
    A teď už opravdu konec.......
  11. Upvote
    Uživateli plukcz zvýšil/snížil popularitu Georg_CZ v Potkali se u Komarína aneb bojovníci, které známe   
    Normálně si toho moc nevšímám (nestíhám), ale dnes jsem zaregistroval Georg_CZ a CZmato na Dubovém lesíku. V sedmičkové bitvě na mou M4 zbyly jen tři dorážky a to je jediné v čem se můžu srovnávat s výše uvedenou četou na topu ( Tiger I a T25/2 ) - byla to celkem snadná a rychlá výhra, hlavně jejich zásluhou.
  12. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Zvedak (9-TD2) v [0.9.15.2] Zvedákův balík modifikací   
    Plná verze pro 0.9.7
    Ke stažení ZDE
     
    - konečně se mi podařilo vyřešit barvičky a různá drobná nastavení, takže je config dle mých představ, jak to bývalo dříve
    - testuji jednu novinku, kterou přidám, až zjistím, že to s ničím nekoliduje
    - pokud je někde nějaká chyba, hlaste to
  13. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele svejk007 v WOT - Denní hlášení   
    Ty mi dávaš ...zasloužíš si   + 1
  14. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele DtX v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    Třetí hra s M103, s prvním 120mm dělem a stock motorem.
     
    Neoficiální Kolobanov proti full hp Tortoise, full hp prototype a E50, TigerP a Superpershing na ránu. Bohužel nějakej jouda z našeho týmu umřel moc pozdě a tak se Kolobanov nekonal. Za 10k her nemám ani jednoho.


  15. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Jack3D_CZ v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    jenom 12 bitev a už je M doma


    pak jedna povedená heavy četa


  16. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WOT - Denní hlášení   
    Poslušně hlásím, že bych rád napsal nějaké to denní hlášení, nicméně dělám to pro vás všechny zadarmo a už mě nebaví to dělat zadarmo. Takže vážně uvažuji o tom, že budu vybírat 1 euro za každý řádek. Kdyby měl někdo lepší nabídku, tak ji sem postněnte, a já to zvážím. Klidně mohu posílat denně do PM nějaké to hlášení pro Vaše pobavení. A třeba se z toho i něco přiučíte 
  17. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Tesin v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    se nepovede každej den

  18. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele MaXi v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    tato bitva mi vyšla....a to je neděle, noobáků ráj...Kolobanova doma

  19. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele stika96 v WOT - Denní hlášení   
    Včera po příchodu z rachoty vyřídil jsem nezbytnou korespondenci, pořešil školu s dítkem. Drahou polovičku poslal na drby. Po večeři ideál spustit konečně WOT. Stalo se akorát to, že jsem se vzbudil až dnes ráno a mazal zase do práce. Takže jestli se něco dělo nevím, ale já byl docela v pohodě. :wink:  Myslím, že jsem na publiku wotka o nic nepřišel.
    :wink:
  20. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele satans v WOT - Denní hlášení   
    Heeeeeej. Mam prvni kolobanovku. Jeste se klepu...
  21. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele D3XT3R v WOT - Denní hlášení   
    Včera úspěšně splněna osobní mise - celý den nezapni WOT a pročisti si hlavu v hospodě
     
    Jako bonus jsem se docela vyspal , v práci ale moc nadšení nebyli, když jsem přišel o 3 hodiny později 
  22. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele marten724. v WOT - Denní hlášení   
    Pánové, právě jsem na streamu dal jednu z nejlepších mých her za celou dobu. Video bude na youtube, máte se na co těšit, tady je malá ochutnávka:
     

  23. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Martin v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
    Dnes perfektná bitka, 14 zabitých a 6 medailí (a prvý krát medaila Raseiniaiských hrdinov)


  24. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele Binford80 v WOT - Chlubárna - pochlubte se výsledky   
  25. Upvote
    plukcz zvýšil/snížil popularitu uživatele marten724. v WOT - Denní hlášení   
    Takže... dnes jsem si splnil 2 milníky. Zaprvé: 4000+ průměrný dmg na E 50M a tři pruhy na dělu 50M. Nyní můžu v klidu umřít
     

×
×
  • Vytvořit...