Přejít na obsah

BlackR0se

Members
  • Počet příspěvků

    405
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Příspěvky od uživatele BlackR0se

  1. presne z tehle pozice prvni tři rany šli netušim kam.až čtvrta se trefila.zase takova lemra nejsu,abych na 300 metru netrefil tank,kterej stoji.osobni rekord mam 1,7 kilcu.tak me teda nekdo reknite,jak je to mozny.protože se me to nestalo poprvy.jak kdyby ten jpanter mel nejakou ochranu.podotykam,ze to resp neni.shot2015.03.0800.44.04.jpg

    To je síce pekne že je od teba na 300,ale pozeraj ako stojí  :wink: Si daj tank v garaží tak a uvidíš "efektivitu panciera"  :thumbsup:

  2. americkej třetí rank je totální vtip. žádnej armor a 75mm dělo proti tigrům.. uplně si to užívám. pak mi bude někdo povídat že fritzové jsou znevýhodňovaný. už to asi chápu - oni chtěj automatický výhry a killy aby pak mohli delší dobu v garáži obdivovat svý mocný tygry! jeden tygr pro každou lamku, všichni budou spokojený, easy mode on

    :Smile_smile:

  3. No tak hrát s Tigerem I ausf E je opravdu lahůdka.Jeho dojebaný BR ho hází pořád proti 6,7 a dokonce i 7 tak není problém potkat i IS3.V základu je to fakt nářez.

    Hraj event  :thumbsup:

  4. Tak vyjadrím sa ktomu čo tu pisali o Tigrovy.Moje skusenosti su sním iba pozítivne.Neohrabane?No ved ma cca 50ton tak sa to da očakavať.Neviem čo hrate za mod,takže ja ho budem hodnotiť v SB kde hravám.Tam je to neskutočny killer.Tiger nieje tank do 1 linie skôr na podporu Pz IV a Pantherov na velke a stredne vzdialenosti(niektorí experti tu nazyvaju camp..)tudíž nikam unahlene sa sním nehrabem stale rozmyšľam a sledujem okolie.Do mesta sním vylučne nejazdím,kedže je to v meste ako "Slon v porcelane" takže skôr po okraji mesta alebo po lukach sa pohybujem,vtedy využijete tu 88 ;) Trošku ma **** tie granatomety ale da sa s tym hrať.To že nedám tank na oneshot nebudem rozpravať...niekedy sám odrazím neskutočne blbosti,niekedy stačilo T34 streliť do "priezoru vodiča" a bola mrtva,teraz to už neplatí skôr strielam na vežu alebo trup nad vodiča tam to ide skoro stale na oneshot a ked nie tak mu spravite celkom slušnu paseku v tanku a druhym nabojom ho dorazite.V RB ho skôr znehodnocuje spotting ala wot tudíž svietite už od spawnu.Ono každy sa ženie za Tigrom lebo to je ikona WW2 ale ked ho už má tak je sklamany ako dostava na frňák.Tiger je špecificky stroj a nie pre každeho.To je asi všetko čo som chcel povedať. :Smile_harp:

  5. Jo 380mm penetrace je paráda, ale je to HEATtová munice a ta se chová hrozně nepředvídatelně. Hm teď bitva na Karelii, půlka průstřelů jen proletěla tankem absolutně bez poškození. Panthera z boku lehce natočený, NIC. Tiger II za jizdy do boku .... NIC. Tiger II do věže čelně zabije velitele a střelce, víc nic. Ten zajede a za chvíli je zas v oběhu. Tiger II do vany... NIC. Proč tomu nedali nějaké APCR nechápu. Je to smutné. Natočím nějaké gameplay videa. Bude sranda to pozorovat.  :smile:

    No vidíš...a mňa počas jazdi strelil do vane s T32 a som horel,mal som Jagdtigra.Ešte dobre že som vyexpil hasičak,takže som uhasil a auf wiedersehen T32 :wink:

  6. Osvobození- tam jezdí hodně T-44 jakože Tiger, dokonce tam jsou vidět jako křoví i T-55.

     

    Nevím, jestli jsem se tu zmínil, ale výtečný film je Já, spravedlnost. Děj se odehrává krátce po 2. sv.válce.

     

    Saints and Soldiers: The Void na čem byl postavenej ten Pz III? Měl nějak podivnej podvozek. 

    Nespomínam si presne ale niekde o tom bolo video...Ten pán čo vlastni tu PzIII ma ešte 2 take,teraz myslím že stavia Pz IV.Je to na podvozku niejakeho MURICA tanku :wink: Tak som to našiel transporter M113 tu je video

  7. Ahoj, nevím zda mi něco uniklo, ale dneska sem hrál s hráčem, který tvrdil, že to hraje na PS4. To spojili servery pc s konzolema?

     

    Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk

    to už je dávno :)

  8. Dovoluji si upozornit vážené pány blátoplazy na obrázky ,,Šemíka " v Novinkách ,a docela hezké povídání o Tigrovi tamtéž.

     

    Zároveň si dovolím položit laickou otázku,co expíte u posádky tanků nejdřív ? Sice je nejezdíl ale u jedné německé posádky letounu se mi hromadí body zkušeností a není je kam dávat.Tak jsem si řekl že je budu prát do tankové posádky kdyby náhodou někdy.No a kdyby to ,,náhodou někdy" přišlo náhodou dřív než bude vše na full (vzhledem k potřebnému času a potřebnému množství se to nedá vyloučit ) tak kam je přerozdělit nejdřív,kde jsou nejužitečnější ?

    U Nabijača,nabijanie,U strelca tie posledne 2 zlepšuje to presnosť resp nieje taky rozptyl,potom u všetkych vydrž a opravu,u velitla ešte dohlad  :wink:

×
×
  • Vytvořit...