Přejít na obsah

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Odesláno

Výkony spoluhráčů s random grupama jsou opravdu ubohé..když jsem se rozhodl hrát 3ranou arty jako troll TD...a ostatní posty zas jen dokazují,že se musí opravdu jeden spolehnout spíše sám na sebe..

ScreenShot0000.jpg

ScreenShot0003.jpg

ScreenShot0002.jpg

Odesláno

A co si myslíte o tomhle.

Nebudu vás napínat. Hráč s Ramkou naprosto ignoroval jakékoliv plnění misí. Capování atd.

Statistiky někdy můžou klamat.

Moje staty jsou o tom, že jsem musel capovat a to se pak těžko mezi budovami střílí.

Hnus velebnosti.

Armored Warfare_190313_0928.jpg

Odesláno
před 5 hodinami, akymcz76 napsal:

A tak by to mělo vypadat.

Armored Warfare_190313_0956.jpg

Jen taková malá poznámka.

Do základnách expů, tedy výsledkové tabulky, se započítává i násobitel za úroveň vozidla. Čím větší tier, tím vyšší bonus a tím výše v tabulce.

Odesláno
před 16 hodinami, akymcz76 napsal:

mě šlo spíš o vyrovnanost v udělené DMG

Vyrovnanost DMG v případě "kulomeťáků" je postavená na hlavu. RAMKA, Marder, Armata T15. V PVE si ostatní v týmu, pokud ten co ji jede umí, moc nezahrajou. 

Mě jde o to, že base-expe se skládá z více položek. Arty, pokud se jede klasicky, tak je na tom bita. Protože je odkázaná jen na to DMG. Minimum asistované DMG (detrack). Zpravidla žádná spotovaná DMG. Zpravidla když vystřelí, tak střela jetí tak dlouho, že střílí do mrtvol. = Poslední v týmu.

Farmiči DMG a vyžírači killů se pak diví, jak to, že jsou druzí, případně poslední. Přitom jsou to jen dvě položky z mnoha.

Extrém je v GO, tam nemusíš fyzicky nastřílet ani ň, neukapovat žádnou bázi, a přesto můžeš mít zlatou hvězdu. Pokud ukepuješ hodně divokejch karet.

Já věřím, že ty to znáš, ale tohle je pro ty co sem přijdou a přečtou si to, přitom to nevědí. Těm doporučím, prohlížet si podrobné výpisy z bitvy, tam mají napsáno, co za co a kolik dostali. Podle toho se zařídit a hrát.

Hrajeme s tím, co máme k dispozici, ať je to technika, nebo lidi. Jde jen o to, zařídit se podle toho.

A to je má rada. :-)

Odesláno
před 28 minutami, akymcz76 napsal:

Napsal jsi to dobře.

Dík.

Jen přidám standardní příklad, právě odehrané bitvy.

(násobitel úrovně vozidla x5,16, se započítává do base-expe)

ScreenShot0176.jpg

ScreenShot0175.jpg

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Mnoho lidí se dívá na artyny s despektem, obzvlášť ve Spec. Ops. Já tam arty hrál v rámci těch 20 kapitol, ale i tak. Záleží na hráči, co s tou technikou umí. To platí všeobecně, nejen pro arty, ale i pro jinou techniku, která zjevně do té hry nepatří.

Poslední 1/4 hry jsme jeli ve dvou.

ScreenShot0345.jpg

• 1 month later...
  • 3 months later...