Přejít na obsah

WOWs: VMF Murmansk - úroveň V - Premium SSSR cruiser


GolasCZ

Recommended Posts

Sovětský Američan: Murmansk, sovětský křižník V. úrovně

 

 

murmansk.jpg

 

 

 

Zkušení velitelé lodi Omaha budou loď Murmansk dobře znát, i když je při bližším pohledu přeci jen trochu jiná. Přišla o dvě 152mm děla Mk13, která uvolnila místo pro značně vylepšenou protiletadlovou výzbroj, která zahanbí všechny jí podobné lodě. Jde o naprosto nepřekonatelnou eskortní loď do konvoje, která chrání své spojence před terorem z nebes. Přesto je loď Murmansk schopna rovnocenného dělostřeleckého boje s loděmi stejné třídy a úrovně. Zejména když je hlavním faktorem vzdálenost útoku. Dostřel 15 km je opravdu záviděníhodný a kompenzuje o něco slabší torpédovou výzbroj v porovnání se sesterskou lodí Omaha. Na V. úrovni je Murmansk ideální lodí pro výcvik vašeho velitele pro budoucí větev sovětských křižníků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem si ho pořídil, zatím 3 bitvy... Ale je to těžce OP vozítko.....takovej aspirant na Typa59 v lodích....to bude nerfů :D

 

Pohyblivost a rychlost skoro jako torpédoborec.

 

6s nabíjení - 7 děl pro boční salvy....5 děl může střílet přímo dopředu, neb jsou na přídi lodi(ideální na stíhání jiné kocábky)

 

Základní dostřel 14km může být ještě zvýšen vypuštěním průzkumného letadla o 20%(ano tento křižník má průzkumné letadlo jako BB, nemá stíhače jako ostatní křižníci) - Základní dostřel lze zvýšit i perkem za 4 body u kapitána.

 

8km torpéda, na každé straně 1 odpalovač po 3ks.....ale jsou slušně pomalá, takže spíš jako doplněk

 

Jedinou nevýhodu vidím v momentální neexistenci ruského stromu a tedy nemožnosti cvičit kapitány z jiných ruských kocábek.

 

Na publicu je s ním slušná zábava....správným výběrem munice se dá udělat děsná paseka a většina lodí na vás prostě nedostřelí a vy je můžete sypat pěkně :)

 

Murmansk vs Omaha bez možnosti krytí na blízko - mě zbylo 1/4HP.......Omaze nic :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám na něm kapitána s tím skillem za 4 body... a je to prostě hrozně OP mrcha. Omaha má jedinou výhodu - má lepší rozptyl děl, ale má podstatně menší dostřel a Murmansk ho klidně dokáže ukousat bez ztráty kytičky. Nablízko je to o tom kdo nastřílí víc citadel a kdo se jak úhluje, ale vsadil bych si na Omahu, protože má lepší rozptyl. Ale většina lidí se nesnaží uhejbat a ukazuje bok, takže vpohodě :laugh:

 

A ten scout... to je paráda, na začátku bitvy můžeš zapalovat nepřátelský bitevní lodě přes půlku mapy (přes celou mapu pokud je to "Big Race") na nějakých 18-19km. A ke konci bitvy s tím zase můžeš lovit letadlovky který by jsi jinak nestihl ulovit protože by byli moc daleko. Torpéda s větším dostřelem než Omaha... Ti ruští námořníci byli hold tak moc lepší než američtí :woot:

 

Zajímavý je, že se všude mluví o tom jak je Omaha OP, ale o Murmansku se tak trochu mlčí. Mám s ním průměrný dmg 75k na bitvu a přes 2 killy na bitvu. Jo a říkal jsem, že vydělává lepší prachy jak Atago?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O Atagu jsem uvažoval, neb potřebuji něco na cvičení japonských kapitánů, ale na mě je moc velká, počkám si na něco menšího torpedovitýho :)

 

První bitva s Murmanskem včera porážka za 300k hrubého s PU.......za 3 bitvy 600k stříbra....ano vydělává hodně :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus Yubari, s tou mám asi 64k dmg průměr  :laugh:  chce to hrát opatrně na dálku, protože trpí na kritičáky stejně jako torpédoborce. Je to vlastně takový dělový člun a ten dmg sbírá hezky a v případě nouze má torpéda. Ale prej je slabá, takže ji čeká buff :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...