kvetule Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Po dlouhou dobu nebylo možné nahradit omylem prodaná premiová vozidla. Nyní byla zavedena nová metoda, kdy je možné udělat jednorázovou výjimku.Mějte ale prosím na paměti, že Váš herní účet je Vaší zodpovědností. Akce na něm provedené, i pokud účet budete sdílet s jinou osobou nebo nedostatečně zabezpečíte svůj herní účet/počítač, spadají pod Vaši odpovědnost. Našim hráčům nabízíme jednorázovou výjimku při obnově prodaného prémiového tanku. Jedenkrát je možné obnovit jeden prodaný prémiový tank pro každý účet. Pokud by se situace opakovala, již by nebylo možné obnovit další tank. Jako odkaz na support slouží celá věta v červené barvě: Jak zažádat o tuto mimořádnou službu se dozvíte na stránkách podpory. zdroj: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/243545-mohu-ziskat-zpet-omylem-prodany-premiovy-tank/ George352, CenDr, Temnomec and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PattonCZE{COSI} Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 super t-25 by se mohla vratit ..... ale az pozdeji ted setrim kredity na bataka ... Edit: jen tam mimochodem kolik kreditu za nej budou chtit ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 super t-25 by se mohla vratit ..... ale az pozdeji ted setrim kredity na bataka ... Edit: jen tam mimochodem kolik kreditu za nej budou chtit ?? Mělo by to být tolik, kolik jsi za ní dostal a hlavně musíš mít volné místo v garáži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panther1943 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 To je super tak SP půjde znova do garáže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PattonCZE{COSI} Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Mělo by to být tolik, kolik jsi za ní dostal a hlavně volné místo v garáži no to jo ale to si prave uz nepamatuju bylo to jeste asi nekdy v zime resp listopad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 super! že by se mi vrátil Tetrarch? :))) doufám že to funguje i na tanky co se prodaly před 2 rokama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darinek Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 popravdě, mohli by rozdat toho malého prémiáka, kterého rozdávali za ukončení Tutorialu. Volné místo je volné místo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Já tam už psal. Čekám na vrácení Tetrarchu. Napsali mi, kolik musím mít na účtě a chtěli můj požadavek potvrdit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doran {SV_V} Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Doporučuji si přesně přečíst podmínky služby. Určitě to nepůjde na dřív prodaný tanky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Doporučuji si přesně přečíst podmínky služby. Určitě to nepůjde na dřív prodaný tanky. Tetrarch jsem prodal loni v lednu a vrátí mi ho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvedak (9-TD2) Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Tetrarch. Jéj, to je lákadlo, ale chovat si tuhle možnost, kdyby mi někdy ruplo nebo neschovat? Teď mám Cruisera, tak nevím, jestli by se to vyplatilo...ale dobrej krok od WG. Tetrarch je rychlejší, menší, obratnější, ale má menší kadenci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doran {SV_V} Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Tetrarch jsem prodal loni v lednu a vrátí mi ho. Podle toho co jsem četl v ang sekci na ofiku neměli by. Jestli ti to vrátí buď jen rád Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafian2771989 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Tak zkuste T-127... mnohem lepší než nějakej Tetrarch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvedak (9-TD2) Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Tak zkuste T-127... mnohem lepší než nějakej Tetrarch Ta jde koupit normálně za pár goldů ne? To je skoro škoda, Tetrarch nejde koupit vůbec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Odpověď ze supportu ohledně vrácení Tetrarchu, prodaného v lednu 2012 Hello Commander,I will be more than happy to help through this situation :) So what we can do is offer you an exceptional one time restoration of this tank to your account. Please note that we can only do this once and only for one tank. This means that any point in the future, we cannot restore any other tank for any reason (not even this one if you do it again). The tank will be new so your old crew, modules or camouflage will not be included.If you wish to use this one time restoration now on the Tetrarch we will need a free garage slot and 150,000 credits to remove. We will need final confirmation of acknowledgement of the above points too.We look forward to your reply :)Best Regards,Mike ChadwickWorld of Tanks Support Servicehttps://support.worldoftanks.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafian2771989 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Ta jde koupit normálně za pár goldů ne? To je skoro škoda, Tetrarch nejde koupit vůbec. Tak já mam za to, že se koupit nedá... jinak sem nic neprodával, z těch piňdů mam Tetrarcha, T-127, T1E6 a Pz 38H735, kterou sem koupil asi před rokem za goldy různě nasbíraný z akcí (ale dneska je to šit, taková Pz S35 je asi nej). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LucSulla Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Tak ten Tetrarch mi v hlavě vrtá taky... O nějaké časovém omezení v textu nic není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrioska Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Můžete sem pls někdo hodit odkaz, kde přesně mám podat ten požadavek? Hledam hledam a nemůžu to najít EDIT: už jsem to našel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Můžete sem pls někdo hodit odkaz, kde přesně mám podat ten požadavek? Hledam hledam a nemůžu to najít Normálně napiš na support... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oresprut Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Takze kdyz jsem hned na zacatku prodal M4A2E4 tak si o nej muzu rict ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LucSulla Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Můžete sem pls někdo hodit odkaz, kde přesně mám podat ten požadavek? Hledam hledam a nemůžu to najít Hm, hned první přípěvek ve vlákně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Welen Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 jen dotaz: oni asi vědí co jsem co jsem měl a prodal? jen že bych si řekl o něco co sem neměl. :) Arnarmo and fikkus 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Takze kdyz jsem hned na zacatku prodal M4A2E4 tak si o nej muzu rict ?? Ano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 jen dotaz: oni asi vědí co jsem co jsem měl a prodal? jen že bych si řekl o něco co sem neměl. :) Za zkoušku nic nedáš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krbi Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Te´d budu asi za vola... ale můžu to tam psát česky, nebo to mám nějak přelouskat do MOJÍ angličtiny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts