Přejít na obsah

Welen

Members
  • Počet příspěvků

    216
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Welen

  1. Musíš ještě vyhrát 5 bitev ve kterých se umístíš v top 5 (myslím). Prostě se ti odemkne 13. mise po dokončení 10 úrovně vánoční nálady.
  2. http://www.csfd.cz/film/374793-grimsby/prehled/ Směju se ještě teď.
  3. já jezdil s 88 a dobrý. mě ten tank docela bavil.
  4. tak tam mám taky tu tečku, ale to není problém. problém je že mi nejdou zobrazit kamufláže (to menu kde si je prohlížíte a kupujete) máte někdo stejný problém?
  5. ty vago vždyť to dneska vyšlo.. ještě nemůže sestavit balík když nevydali ostatní moddeři svoje mody, a taky to dá práci. snad 2-3 dny bez toho přežiješ.
  6. čau, začínám (chtěl bych) hrát tuto hru, poradíte mi nějakou stránku nebo videa na youtube(ideálně v cz) která mi pomůže pochopit základní principy hry atp. (jde mi o to aby to bylo na aktuální verzi hry, a kvalitní) jde mi i o úplný začátek hry jak vydělta první peníze atd.. Díky :)
  7. pěkný video, jen mi tam chyběl Zoltan :)
  8. čau, dají se nějak donutit společníci aby si navlékli armor?? (v Fallout 4)
  9. určitě můžu jen doporučit.(zvlášt za tyhle prachy) + pokud jsi fanouškem středozemě tak byjsi byl ochuzen nehrát to
  10. http://www.jenpromuze.cz/video/19985-takhle-vypadaji-profesionalni-zapasy-ve-fackovani nechtěl bych ho něčím naštvat
  11. sakra to vypadá hodně zajímavě, přemýšlím nad koupí:), jen dotaz: jakým způsobem probíhá platba u nich na ofic. stránce?(jaké jsou způsoby platby, konkrétně mě zajímá paysafecard) nebo ti to pošlou v krabici, a platíš tedy při přebrání?
  12. mě taky víc bavil fallout 3 než vegas :)
  13. Tak když nabízíš, tak se hlásím. Díky.
  14. http://www.novinky.cz/koktejl/351161-zena-uvizla-v-komine-cestou-za-svym-vyvolenym.html jak ji ve videu vytahujou - taková "kominická štětka" ;)
  15. mě snad jebne... hraju, hraju, sklepnu si to na plochu něco udělám na internetu ten vykřížkuju, automaticky mi naskočí hra(byl jsem v menu ani jsem neměl načtenou hru), zůstane černá obrazovka tak to vypnu (alt+f4), zapnu hru a moje uložená pozice tam není...prostě se mi smazala??, jak je to sakra možný
  16. tak už hraju, a musím konstatovat že je to super, a když to člověk nekupuje na steamu tak to není ani tak drahé :)
  17. tak jsem si to pořídil, ted jen počkat než mi příjde domů (mám pomalej net bych to stahoval 3 dny), a rozhodně doporučuju nekupovat to na steamu (sehnal jsem to za 800,-)
  18. tak jsem konečně stáhl na steamu koupený Tomb Raider (ten novej), graficky to vypadá dost dobře, hratelnost moc nepovím mám za sebou cca 30minut, ale prostě sem se asi zamiloval do Lary :) je to zase kost ;)
  19. http://www.novinky.cz/koktejl/341059-motorkar-kopl-za-jizdy-do-auta-trest-prisel-okamzite.html
×
×
  • Vytvořit...