Reyfork Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 RYCHLÁ-DIVIZE Zdravíme všechny hráče WoT. Klan byl vytvořen 28.11.2012 Nábor do klanu 1.Klan hledá hráče co mají tier V,VI VIII IX X 2.Klan nehledá neslušně hráče 3.Klan nabízí vlastní (Ts3) 4.Klan hledá hráče ve věku 15ti.let ,klan muže udělat vyjimku 5.Ts3:37.46.80.124:7710 6.Klan nabízí soutěže , a podobné akce klanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 To bych to musel opsat celý, abych měl hledat chyby. Myslím tím prohřešky proti čestině. Věcně proti tomu nic nemám. Snad jen, že máte ty pravidla nastavený dost přísně. Ale koneckonců, je to vojenská hra, tak je vojenský přístup na místě. DtX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanToM Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 hlavně na co pořád zakládat další a další klany když už je jich milion, to fakt nechápu. Naše komunita je fakt divná.... hocan and Atramil 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopec Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Nevím, neznám, ale takovýto popisek by mě do klanu nenalákal. Je tam spoustu nesmíš, nemůžeš, musíš, ale zas na druhou stranu, je vše jasně stanoveno a alespoň člověk bude vědět do čeho jde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 vojenská hra, tak je vojenský přístup na místě. větší hloupost jsem dlouho nečetl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 neuznávám troling náborových témat, ale někdy je to na místě... je to hra a ne nábor do speciální jednotky. Každopádně přeji hodně úspěchu, ale za takových to podmínek si myslím, že se nedostaví. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk007 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 hlavně na co pořád zakládat další a další klany když už je jich milion, to fakt nechápu. Naše komunita je fakt divná.... Je to jen hra...není jedno jestli je 5 nebo sto klanů? Nic méně ten nábor by mě neoslovil....pokaždé když bych pustil tak bych musel v případě založení do roty nebo na CW.... To bych neskousnul. Mám náladu pařit pětky, tak si budu pařit pětky. Mám náladu pařit rotu, zapařím si rotu....proto nemusím ty "vážné" klany. Pravidla a disciplína muší být a mě nevadí( proto jsem 9 let byl v ozbrojených složkách) ale od hry očekávám relax a né slovo "musím". Zoltar, Atramil, Stingray and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B1gT0m Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 tak jsem to přečetl celé a přijde mi, že je to přeložený z polštiny google translatorem, protože ta čeština je otřesná DtX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reyfork Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 nevím proč tohle tak komentujete každý člověk neumí vše, a každý člověk není dokonaly , můj česky jazyk není tak dokonaly , proto se snažím něco dělat s tím. PS: mějte na vědomí že nejsem české republiky !!! ten který mi rozumy tak vy o čem mluvím Jinak Klan pracuje na úpravě náboru a podmínek !! Děkují za pochopení a přejí všem hezky den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Mňo právě, co takhle to někomu dát napsat správně, pokud teda už někoho v klanu máš má to být prezentace klanu a měnění podmínek je dobrý krok, protože ty předešlé jsou řekněme pro 95% lidí co hrajou wot špatné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 ty předešlé jsou řekněme pro 95% lidí co hrajou wot špatné. jak to můžeš vědět? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 nemůžu, tuším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reyfork Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Kluci ještě jednou se omlouvám pracujeme na tom jíž brzy to bude opravené, Děkují za pochopení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reyfork Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Omlouvám se ještě jednou, ale jsou. Udělali nové pravidla klanu ! Klan může udělat vyjimku.při vstupu k nám :) PS:Přejí vám hodně úspěchu s Pozdravem BASTARDCZ - RYCHLÁ-DIVIZE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk007 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Kucíí nikdo není dokonalý a zrovna nějaký pravopis bych neřešil... Schodou náhod jsem dneska s SU100 sundal Panthera z tohoto klanu. Nebudu hodnotit kvality toho hráče, to je jedno...ale měl 2100 her....a přitom podmínka přijetí je od 3500 bitev. Ale to je jen takový postřeh, podmínky mohli změnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stingray Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Dop.... dyt je tam víc chyb než poprvé snad :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: A ty barvy,to je mazec..jen by mě zjímalo proč něco je zelený a něco červený :Smile_trollface-3: ale tohle mě dosekalo totálně ,,1. V klanu se nesmí používat žádné cheaty a podobné věci." Sakra chlapi hráli jste vůbec WOT nebo jste si spletli forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitysek Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Panove moc Vam preju at vam to vyjde ale ty pravidla si asi hodne rychle predelejte podminka 3500 bitev min. je pekne ,ale ze vic jak polovina klanu na to nedosahla a nekteri ani na 1000 bitev, to je nejak moc vyjimek a to nebudi zrovno dobre svetlo,pokud to opravdu myslite vazne jak pisete v naborovem plakatu, tak si za tim aspon stujte a neberte opravdu vse co se prihlasi ,nikam s tim nedojdete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Pánové Jedná se o náborový plakát. Proto prosím v první řadě o klidnou debatu k tématu. Pravopis plakátu je zcela v odpovědnosti zakladatele topicu a je jeho prezentací. Téma o extrémním počtu klanů v komunitě patří do všeobecné debaty a nikoliv do náborového plakátu. Dodržování podmínek a stanov vzhledem k jejich prezentaci je také na straně CL daného klanu. Děkuji za pochopení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts