kvetule Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Hledáme člena redakce, který by dělal překlad článků z angličtiny. - časová volnost a flexibilita s ohledem na to, že se jedná o zájmovou činnost a koníček - úzká komunikace a spolupráce s ostatními moderátory a dalšími členy redakceV případě zájmu mě kontaktujte formou zprávy zde na fóru. Děkuji kvetule George352, aikonek, Kurt_Schnitzel and 1 other 4
kvetule Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 !!!Aktuální!!! Kdyby měl někdo čas a zájem se zapojit, ať mi napíše PM, kde se domluvíme na podrobnostech. Děkuji
Aaron Goldstein Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Hledáme!!! člena redakce, který by dělal spravoval FB stránku. - časová volnost a flexibilita s ohledem na to, že se jedná o zájmovou činnost a koníček - úzká komunikace a spolupráce s ostatními moderátory a dalšími členy redakce Kdyby měl někdo čas a zájem se zapojit, ať napíše PM mě, waisikovi a nebo kvetuli, kde se domluvíme na podrobnostech. Děkuji
Recommended Posts