Aaron Goldstein Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Subnautice se přezdívá podmořský Minecraft. Jde o survival, ve kterém budete prozkoumávat velký otevřený svět, sbírat suroviny, stavět a přežívat. Po krku vám půjdou nejen příšery, ale také vaše biologické potřeby. Budete muset jíst, pít a hlídat si hladinu kyslíku. Na rozdíl od Minecraftu ale Subnautiace má i příběh, a tím pádem i jasně definovaný konec. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/subnautica/home Hra je v češtině Jasson Smith, danny1691, Miruno and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasson Smith Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Hraje to tady někdo? Využil jsem nabídky a mohu říct jen jedno...... Proklínám toho, kdo to sem dal . Děsivě vynikající, naprosto úžasné ...... Chtělo by to se podělit o zkušenosti a zážitky. Potažmo i nějaký ten návod by se hodil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaron Goldstein Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 Hru jsem dohrál a na žádný zádrhel si nepamatuju... Na čem jsi se zasekl??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowi Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Synátor to hral... a keď nevedel tak kukol na jotúbe... no ale má 12... Ja by som sa asi ani nevedel potopiť... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasson Smith Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Na ničem jsem se nezasekl. Hraju v klidu a zatím jde všechno jaksi samo. I třeba to, že jsem v 500m a nějaká pitomá chobotnice mi zničí Seamotha, když si prohlížím zničenou základnu Co asi tak může nastat??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaron Goldstein Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Jasně... To byla jen má reakce na tu žádost o návod... Ale na takovéhle situace asi žádný návod není... tisíckrát jsem umřel, než jsem to dohrál... Z čehož vyplývá, že jsem to nehrál na nejtěžší obtížnost (smrt je definitivní konec)... Ale jinak je ta hra záživná a graficky (IMHO) naprosto parádní... Kolikrát jsem jen plaval a kochal se, než abych dával pozor a něco mě sežralo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts