Jump to content

Recommended Posts

Posted

Diesel-product-subnautica-gallery-Subnau

Subnautice se přezdívá podmořský Minecraft. Jde o survival, ve kterém budete prozkoumávat velký otevřený svět, sbírat suroviny, stavět a přežívat. Po krku vám půjdou nejen příšery, ale také vaše biologické potřeby. Budete muset jíst, pít a hlídat si hladinu kyslíku. Na rozdíl od Minecraftu ale Subnautiace má i příběh, a tím pádem i jasně definovaný konec.

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/subnautica/home

Hra je v češtině

• 1 month later...
Posted

Hraje to tady někdo? Využil jsem nabídky a mohu říct jen jedno...... Proklínám toho, kdo to sem dal :alien:. Děsivě vynikající, naprosto úžasné ......

Chtělo by to se podělit o zkušenosti a zážitky. Potažmo i nějaký ten návod by se hodil :smiley-love:

Posted

Na ničem jsem se nezasekl. Hraju v klidu a zatím jde všechno jaksi samo. I třeba to, že jsem v 500m a nějaká pitomá chobotnice mi zničí Seamotha, když si prohlížím zničenou základnu Co asi tak může nastat??? 

Posted

Jasně... To byla jen má reakce na tu žádost o návod... Ale na takovéhle situace asi žádný návod není... tisíckrát jsem umřel, než jsem to dohrál... Z čehož vyplývá, že jsem to nehrál na nejtěžší obtížnost (smrt je definitivní konec)... 

Ale jinak je ta hra záživná a graficky (IMHO) naprosto parádní... Kolikrát jsem jen plaval a kochal se, než abych dával pozor a něco mě sežralo... :-D