Robot Rust Posted January 22, 2018 Robot Posted January 22, 2018 What leaving Early Access means to us and how it's going to affect the game.Zobrazit celý článek Quote
Miruno Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ou jé, tak jestli nepomůže přeinstalace windows, tak jsem v pérdeli Aktivních oprav se už nedočkám Quote
Aaron Goldstein Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Aktualizace budou... akorát budou jenom jednou měsíčně... A já doufám, že budou makat i na optimalizaci... Protože aktuální stav optimalizace snad nemůžou považovat za finální... Quote
variola Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 No, to bude zajímavé. Ale na druhou stranu - jak opustí EA, tak je to i nějaký závazek stability a optimalizace, tak na tom snad máknou. Quote
Miruno Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Je fakt, že mě se ty jejich časté aktualizace nelíbili, protože vím co to je takhle tlačit vydávání verzí. To se dá dělat jen chvíli a čím dýl se to tlačí, tím víc chyb se do verze naseká. Minimálně poslední půlrok to byla samá oprava, hra se každou chvíli chovala jinak, jak se vrtali ve využití paměti. Jo bylo to EA, ale 4 roky? Tuhle současnou módu mě nějak hlava nebere. Vidím v tom jen výhodu pro vývojáře, pro hráče moc ne. No tak uvidíme, alespoň jsem nákup stihnul před zdražením Quote
Recommended Posts