Ashadak Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Velitelé! Epizoda 3 kampaně začala! Střet Seahawků se smrtícími Crimson Reavery? Boje budou ještě intenzivnější, protože jsme si pro vás připravili dva bonusy! Od 22. září(14:00) do 25. září(14:00) všichni hráči obdrží: 200 procentní bonus(x3), za první vyhranou bitvu dne u každého vozidla 100 procentní bonus(x2) k penězům a zkušenostem z každé bitvy Uvidíme se na bojišti! cpt.Carloss and RoboZilina 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Väčšinou mi to príde trochu trápne, ale teraz keď sú ľudia v PvP a sú tam aj ďalšie odmeny, tak je to pekný doplnok. Čo ale s tým, keď ja idem zajtra do roboty a sobotu večer som chcel pokročiť s Prey. Ach jo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashadak Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 před 16 minutami, RoboZilina napsal: Väčšinou mi to príde trochu trápne, ale teraz keď sú ľudia v PvP a sú tam aj ďalšie odmeny, tak je to pekný doplnok. Čo ale s tým, keď ja idem zajtra do roboty a sobotu večer som chcel pokročiť s Prey. Ach jo... čo čo, jak Prey...hybaj hrát PvP, PvE... arnost905 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Před hodinou, Ashadak napsal: čo čo, jak Prey...hybaj hrát PvP, PvE... Istoiste prídem, ale ak sa presuniete do PvE ako posledné víkendy do GO, tak mám ešte aspoň 5 iných nedokončených hier. A niektoré na mňa čakajú už pekne dlho :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 pve sa hrá cez deň keď sa pvp nedá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Celé dopoledne jsem spokojeně skirmišamal PvP, PvE pojedu nyní Nebo že by nee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts