Přejít na obsah

AW - Příběhová kampaň - vyhodnocení druhé epizody


Ashadak

Recommended Posts

AW - Příběhová kampaň - vyhodnocení druhé epizody

  • Al-Arish, 23. srpna 2039

Pro Seahawky nastaly zlé časy, aby přežili cestu dál na západ musí se pokusit převzít základnu Al-Arish a zajistit si tak potřebné zdroje. Po příjezdu do Egypta stál velitel Blackwood před těžkou volbou , která rozdělila jeho síly na dvě části.

 

První část, vedená samotným Adrianem Blackwoodem, směřovala přímo k základně Al-Arish, a to díky informacím, které poskytl Ibrahim.

 

Zhodnocení stavu: Epizoda 2, druhý úkol

  • Kontrola: nejméně 5 procent hráčů splnilo druhý úkol: Splněno
  • Kontrola: nejméně 15 procent hráčů splnilo druhý úkol: Splněno
  • Kontrola: nejméně 30 procent hráčů splnilo druhý úkol: Splněno

Výsledek: Síly útočící na základnu Al-Arish neutrpěly žádné ztráty

 

Zaútočili za úsvitu. Lehké jednotky Suez Incorporated, které kontrolovaly oblast, byly útokem naprosto zaskočeni. Zástupci společnosti Suez Incorporated si nejspíš vůbec nepřipouštěli, že by jejich aktivity v této oblasti mohli být ohroženy. Díky této nedbalosti, Blackwood převzal základnu zcela nedotčenou a dostal se tak k potřebným zásobám vody a paliva. Ztráty na straně jednotek Seahawk byly zanedbatelné – několik obrněných vozidel bylo poškozeno a asi tucet mužů a žen lehce zraněno. Místní obránci byli doslova převálcováni, ať už se pokusili o obranu, nebo se rovnou vzdali, jakmile se spustila úvodní palba.

 

Blackwood neměl v úmyslu si ponechávat zajatce, proto je po několika dnech pustil s dostatečným množstvím zásob na cestu zpět do civilizace. Suez Incorporated se sice pokusil několika útoky získat základnu zpět, ale jeho bezpečnostní složky tvořené lehkou pěchotou a staršími vozidly, nebyly skutečnou hrozbou pro veterány jednotek Seahawk. Dokonce se i pár zaměstnanců Suezu, unavených korporátním světem, rozhodlo k Seahawkům přidat a pomáhat s přípravami na další cestu.

 

Druhá část hlavních sil, vedená veliteli Kathryn Greyovou a Joshuou Seagrovem, byla pověřena shromáždit další zásoby umožňující cestu na západ. Bohužel jejich postup nedopadl tak dobře jako Blackwoodův.

 

Zhodnocení stavu: Epizoda 1, první úkol

  • Kontrola: Kathryn Grey – 3048574869 bodů
  • Kontrola: Joshua Seagrove – 1565624329 bodů

Výsledek: Poměr stran 66:34 – rozhodující vítězství pro Kathryn, vliv Joshui byl značně omezen, to vede k významnému posunu v celkové filozofii řešení úkolů této jednotky. Joshua z toho není zrovna odvařený.

 

Od prvního dne se ukazovalo, že bezohledná taktika Kathryn Greyové přináší první úspěchy. Řízená svým krédem „jakýmkoliv způsobem“, nebrala ohledy na potřeby místních obyvatel a kdykoliv si myslela, že vyjednávání bylo „neúspěšné“, sáhla bez váhání po zbraních. Nikdy nedala nikomu delší čas na odpověď, než dvě hodiny a pak na ně vlítla. A tak to probíhalo se všemi obyvateli vesnic, starých vojenských instalací, skladišť a jiných míst na které v poušti narazili, dle informací od Fyodora Sokolova.

 

Joshua Seagrove působil zpočátku nezávisle, vždycky se snažil přesvědčit místní obyvatele, aby uzavřeli nějaký výhodný obchod pro obě strany. Pověst Kathryniny brutality však brzy předešla všem jeho pokusům o mírové řešení situace a rychle se ocitl v pozici, že se ještě obtěžuje zabývat nepřáteli, kteří ho stejně vidí jako člena dalšího korporačního útvaru poslaného k očistění tohoto regionu od "nežádoucích".

 

Jeden takový případ téměř skončil katastrofou - po přiblížení k osadě Al-Rayasanu našly jednotky pod vedením tohoto mladého velitele zdánlivě opuštěné místo. Opatrně se přiblížily k okraji osady, když byly jeho obrněné jednotky napadeny značnými žoldnéřskou silami, skrývajícími se mezi domy. Kdyby nebylo včasného zásahu posil jednotek Kathryn, bitva by se pro něj stala osudnou. Nakonec byly žoldnéři pobiti, ale za vysokou cenu. Deset mrtvých a jednotka přišla o dvě vzácná vozidla Stryker.

 

Zvýšená míra nepřátelství nakonec donutila i Joshuu, aby se vzdal veškerých pokusů o diplomacii. Nezbylo mu nic jiného než spojit síly s Kathryn. Zásoby se sice podařilo zajistit, ale za vysokou cenu - celá oblast se stala nepřátelskou vůči jednotkám Seahawk a několik zásobovacích vozidel bylo dokonce napadeno, čímž se ještě zmenšilo množství zdrojů pro vlastní jednotky.

  • Zhodnocení stavu: Bonusový úkol: 12 mužů se přidalo k jednotkám Seahawk(bývalí členové Suez Incorporated)
  • Zhodnocení stavu: Bonusový úkol: 25 mužů bylo zabito(v bojích s místními obyvateli)

Ale jak se brzy ukáže, naštvaní žoldnéři se stanou tím nejmenším problémem pro Seahawky …

 

 

 

Velitelé!

 

S radostí Vám přinášíme závěrečné vyhodnocení druhé epizody příběhové kampaně.

 

3102 hráčů úspěšně dokončilo podmínky pro splnění této části kampaně.

 

Kathryn Grey jednoznačně dominovala prvnímu úkolu, díky tomu všech 2961 hráčů, kteří jí podporovali, obdrží 14 dní prémiového času. Tímto jasným vítězstvím také celá kampaň směřuje k mnohem brutálnějšímu postupu s jehož důsledky se budou muset Seahawkové vyrovnat.

 

Joshua Seagrove ztratil rozhodující vliv na události, které přijdou, ačkoliv stále věří, že se mu podaří Blackwooda od této cesty odradit. 1357 hráčů, kteří ho podporovali obdrží 7 dní prémiového času.

 

Druhý úkol splnilo 1445 hráčů a třetí úkol splnilo 3041 hráčů. Vzhledem k tomu, že značná část splnila oba úkoly epizody a prošli tak kontrolou kampaně, nedojde k žádnému dalšímu zvýšení obtížnosti následující epizody 3.

 

Navíc se 194 hráčům podařilo splnit podmínky celkového vítězství a odměnou jim budiž prémiové vozidlo v podobě stíhače tanků deváté úrovně B1 Centauro 120 Wolf(nebo 5500 zlatých) a tím získali i status dokončení epizody 1, pokud ho už neměli.

 

Seznam všech úspěšných hráčů v této epizodě naleznete zde.

 

map_ep2finish.png

 

Celkový stav kampaně

  • Aktuální stav: epizoda 2, uzavřena a splněna
  • Současná poloha: základna Al-Arish, Sinajský poloostrov
  • Stav personálu: 287 (-13)
  • Morálka: střední
  • Joshua Seagrove: přežil, ale je nešťastný
  • Kathryn Greyová: přežila, je spokojená
  • Adrian Blackwood: přežil, je neutrální

Poznámka:

  • Stav personálu je číslo, které bude velmi důležité v průběhu epizody 5
  • Morálka bude velmi důležitá v průběhu epizody 4 a 5
  • Rozpoložení obou mladých velitelů bude důležité v průběhu epizody 4 a 5
  • Rozpoložení Adriana Blackwooda bude v budoucnu, také velmi důležité

Epizoda 3 začne v průběhu září, ale do té doby čeká na jednotky Seahawk ještě další těžká rozhodnutí …

 

Uvidíme se na bojišti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...