Přejít na obsah

Szepy_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    137
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Szepy_CZ

  • Datum narození 23.5.1997

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Szepy_CZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

93

Popularita

  1. Víte, proč je sex pudová záležitost? Protože buď to pude, nebo nepude. Do obchodu přijde plnoštíhlá paní a povídá: „Ráda bych viděla nějaké plavky, které by mi byly." Prodavač odpoví: „To já taky." Okradená žena na policii hlásí, že jí někdo ukradl peněženku. Policajt se ptá: "A to jste necítila, jak vám na ni sahá?" "Ale cítila, jenže jsem netušila, že mi druhou bere tu peněženku. " Revizorka upozorňuje cestujícího. "Člověče, vy jste si dneska nepíchl!" "No jo. To máte pravdu! A vy byste mi dala?"
  2. 6gb vram je třeba jenom s UHD texture packem,kterej stejnak bez UHD obrazovky/televize nevyužiješ a musí se stahovat zvášť
  3. Szepy_CZ

    key4you

    když už jste zde nakousli key4you,tak vám spíše navrhnu http://www.kinguin.cz v 75% případů tu jsou ještě menší ceny než na key4you( a zatím co jsem kupoval já tak to bylo vždy levnější-wargame série,XCOM atd..)
  4. jako takhle,proti CoDku samotnýmu nic nemám,taky jsem hodně hrával(hlavně 2 a 4),vadí mi jenom jak to furt recyklujou dokola,zejména v tomhle případě(ok,Source engine,ale přijde mi že se to chová úplně stejně jako ten ID tech nebo jak se ten CoD engine jmenuje)
×
×
  • Vytvořit...