Přejít na obsah

Sada23

Members
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Sada23

  • Datum narození 23.10.1993

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Sada23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Popularita

  1. Taky by mě zajímalo, co to má znamenat s tím Typem...
  2. Mě nejvíc pořád sere to jejich buffování a nerfování...A hlavně když to dělaj i u prémiáků..No a prioritou pro letošní rok budou artny, taky skvělý...nedivil bych se, kdybych tu hru už na konci roku nehrál..
  3. "Za 40 000 měsíčně jsem si najmul člověka co si bude dělat starosti za mě." "A kde na to vezmeš ?" "Co já vim, to je ted už jeho problém"
  4. Porážka Bitva: Prochorovka 5. září 2012 22:27:00 Vozidlo: S-35 CA Získáno zkušeností: 3 Získáno kreditů: 3 780 škoda, že to nebyl dvojnásobek :Smile_teethhappy:
  5. Bola som na nákupoch v supermarkete, kde som si kúpila: Liter mlieka. Dvanásť vajec. Pomarančový džús. Hlávku šalátu. Veľké balenie kávy. Nakrájanú slaninu. Počas vykladania tovaru na pás pri pokladni som si všimla, že za mnou stojí nejaký opitý chlap, ktorý pozoruje čo vykladám Pokladníčka začala skenovať môj nákup, opilec bez akejkoľvek emócie povedal nahlas: "Ty určite nemáš priateľa." Ostala som prekvapená jeho tvrdením ale zaujala ma jeho intuícia, pretože som fakt bola sama. Pozrela som sa tých 6 položiek, ktoré ležali na páse a nevšimla si nič nezvyčajné na mojom výbere čo by mohlo ožranovi naznačiť, že som bez partnera. Absolútne nič ma nenapadlo. Moja zvedavosť bola priveľká a tak som povedala: "Vieš čo? Ty máš naozaj pravdu ale ako dočerta si na to prišiel?" Opilec odpovedal: "Pretože si škaredá."
×
×
  • Vytvořit...