Přejít na obsah

Silentstalker

Members
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Silentstalker

  1. Ashadak mne požádal ať na tohle ještě odpovím.

     

    před 3 hodinami, biggpete napsal:

    Ashi tohle byl feedback, a ne první po patchi 0.18, který se podával Tekzbymu :

     

    1)      PVP vs PVE

    Máme pocit, že vývojáři neodhadli „ lenivost“ hráčů a PVE udělali moc jednoduché a přívětivé. V důsledku toho hraje na EU 80% hráčů jen PVE a NA server je pro PVP mrtvý. PVE je výborný nápad , hráči nemusí se stroji v základu na public a je to fakt dobrý nápad, problém je , že by to z našeho pohledu neměl být primární aspekt hry. Jedním se zajímavých návrhů byt tenhle. PVE může se standartním strojem hrát hráč jen v případě, že nemá stroj v úplné úpravě a posádku má pod 4 perkem. Pokud tohoto stupně dosáhne, PVE si z daným strojem nezahraje. Premiové tanky by byly bez omezení.

     

    Snad asi tušíme všichni že omezovat hráče oblíbenějšího modu není zrovna chytrý nápad, že. Ti hráči prostě odejdou. Navíc, tento způsob myšlení je postavený na tom že PvP je "hlavní" mod jako ve WoTku. Není. Oba jsou co do důležitosti rovnocenné.

     

    Citovat

    2)      Klanové aktivity

    Tady vidíme minimální náplň pro komunitu. Je vyloženě špatně, že hráči si musí klanovou náplň hledat sami, mód LOW se snad blíží, ale chce to rozhodně nějaký mód ve hře, kde se můžou zapojit celé klanové 15. Je třeba si uvědomit, že snad všichni klanoví hráči prošli komunitou WOT a mají tam spoustu kamarádů, které u WOT drží pouze klanová náplň a 

    e sport. Ti nemají důvod a chuť hrát hru, která je sice poctivější než WOT, ale nemá klanovou náplň.

     

    Počáteční promo pro AW bylo postavené přesně na tom principu, který popisuješ. Byl to nesmysl. Ukázalo se že vliv klanů je v podstatě velice malý - mody pro klany jsou extrémně náročné na vývoj zatímco momentálně jsou klany jen zlomkem populace - jinými slovy, za cenu zastavení vývoje pro většinu hráčů by se vyvíjel režim pro jejich malý zlomek a to ještě na základě vyvráceného tvrzení že kdyby se takový režim objevil, všechny klany co AW opustily se najednou vrátí (což je samozřejmě také nesmysl). Klanové aktivity, jakož i e-sport, se staví "odzdola" - nejdřím musíte mít zdravou populaci hry, aby se začala vytvářet "elita", pro kterou se vytvoří obsah. Tato fáze zatím nenastala - až se to v budoucnu stane, bude mít takový režim smysl.

     

    Citovat

     

    3)      Změny mechaniky hry

    Celkem nechápeme důvody, které vývojáře vedly ke komplexní  změně mechaniky hry. Podle nás stačilo vyřešit pár všeobecně známých problémů.

    -          Delay shot

    -          Nemožnost znehybnit kolové vozidla

    -          Vyřešit problém raket ( to se teď vyřešilo )

    -          Pořešit mobilitu MBT ( některé stroje nešlo při jejich couvání předjet)

    Celkem s obavami sledujeme přicházející změny, které se neotestované pouští do hry těsně před ostrým startem.

    Závěrem nechápeme stanovisko vývojářů, že jim nezáleží na hráčích, kteří jim hru rok platili a testovali. Vývojáři by jsi měli uvědomit, že každý hráč ,kterého chystané změny znechutí a vyštvou ze hry si to nenechá pro sebe. Tahle prozatím výborná hra je cílená na stejnou skupinu hráčů, kteří hrají i WOT. Pokud stávající hráče vyženete zpátky ke konkurenci, udělá vám to podstatně více škody, než že odejde jeden hráč.

     

    Herní design je natolik komplexní záležitost, že vysvětlení by vydalo na knihu. Tvůj názor samozřejmě beru v potaz, obávám se, že prakticky nikdo z nás není schopen odhadnout interakce tebou navrhovaných změn. Změny potřeba byly, o tom žádná. Že něco nedopadlo dobře je věc druhá, nicméně hra je v 0.21 zábavná a hratelná a na tom ostatně záleží.

     

    Promiň ale z tvého postu mám prostě pocit, že ti ta hra nevyhovuje. Což je naprosto v pořádku, není to hra pro každého.

     

    EDIT: Opravena barva textu - Aaron

    Pravidla:

    4.4 Varování - Varování a oficiální zprávy Administrátorů jsou odlišeny červenou barvou, Moderátorů oranžovou barvou. Používání této barvy je vyhrazeno pouze pro oficiální účely. Jakýkoli jiný příspěvek Moderátorů nebo Administrátorů vyjadřuje pouze jejich vlastní názor. Pokud byl příspěvek uživatele editován zásahem Moderátora/Administrátora, uživatelé nesmí upravovat/mazat červený/oranžový text. Stejně tak je zakázáno napodobovat zásahy Moderátorů/Administrátorů nebo se za ně vydávat.

  2. Ty jo Květule, mělas zas pravdu, tady se to rozjelo :)

     

    Malá poznámka, přátelé - pokud vám opravdu brání v tom zúčastnit se akcí Ashadaka pomyšlení na to že nedejbože pomáháte My.comu nebo mně osobně (EU server je přece Velký Satan, hraní na něm do ČR přivede hromady uprchlíků a máslo zdraží na 80 Kč), starost mít nemusíte - na mou osobní pozici to vliv nemá absolutně žádný. Jak je vám jistě známo, nejsem komuniťák a jakékoliv reporty z české komunity jsem psával čistě jen z vlastní iniciativy, totéž se týkalo jakékoliv komunikace, odpovědí na foru či shánění kodů. Totéž platí pro komunikaci s Ashadakem, který se mnou vždy jednal slušně, tak proč ho nepodpořit.

     

    Jsem rád, že se mezi vámi najdou hráči co neřeší hovna a místo toho se prostě chtějí bavit, jako Ashadak a Kvetule. Takových hráčů si samozřejmě vážím. Ale myšlenka, že nějaká konkrétní parta má na cokoliv spojeného se mnou vliv nebo že mi leze někam... no, alespoň pobavilo :)

  3. před 23 minutami, Grad napsal:

     

     Sice jsem byl teď pár týdnů OFF ale skoro bych řekl, že si pamatuju, jak jsi zkraje při uzavření psal něco v tom smyslu, že to bylo uzavřeno na příkaz "SHORA" ... po několikatýdenním zkoumání a radění se.

    +

    Pak jsi psal, že to bylo kvůli pár jedincům co porušovali pravidla,

    pak zase proto, že nebyl "vhodný" kandidát na moderátora

    a pak zase "na tom měl velký podíl Garrth".

     

     Nebude lepší se na to lhaní a vymýšlení pohádek se už vy**** ?

    Je to fakt k smíchu, když si nepamatuješ co jsi kde komu odpověděl (nalhal co se zrovna hodilo) a pak to má X variant. :laugh: 

     

    Počkej, všechno to co jsi napsal se snad vylučuje?

     

    To, že bylo forum uzavřené protože to byla žumpa je snad každému normálnímu člověku jasné, jakož i to, že to nemohlo pokračovat. Stejně jako to že já osobně o takových věcech nerozhoduji sám (opět, nejsem komuniťák), takže bylo bylo skutečně uzavřeno na příkaz "shora" po rozhodnutí vedoucího komunity (na mé doporučení). Garrth na tom samozřejmě taky podíl měl (ale to je samostatná kapitola, ale jeho probírat už fakt nechci) a nakonec, co se "vhodného" kandidáta týče, to je rovněž naprostá pravda. Tektzbyho (kterého si za jeho práci vážím, fakt tomu dával hodně) jste vyhnali, Ashadak to odmítl (viz jeho post v tomto postu) a rtepa jsem za vhodného nepovažoval (a to je asi tak seznam všech o kterých jsem na moderátora opravdu uvažoval). Oficiální důvod zavření byl tedy taky pravda.

     

    Takže co přesně je lež?

  4. před 3 minutami, Aorus_AIR napsal:

    A ty se divíš? Update o měsíc později než na RU a ještě s tolika chybama a jednou kritickou? Tobě opravdu připadá normální, že vypustíte update bez toho aby jste ho otestovali? Přežil bych čekačku, ale když už to napíše joining a pak čekáš 10 minut  jak ***** na to aby tě to vyhodilo z čekačky to je prostě amaterismus. Pak brečíte jak vás nikdo nemá rád a komunita vám škodí, ale můžete si za to sami. Až začnete dělat věci jako profesionálové nikdo vám neřekne ani půl slova. 

     

    Ano. Zaprvé, ten problém byl daný HW, ne patchem. Za druhé, i kdyby byl stav sebehorší, takový stupeň vulgarity není normální.

  5. Před hodinou, reditelvesmiru napsal:

     

    Ty mas tu odvahu a drzost se tady ukazat? Po tom vsem, co jsi pro CZ/SK komunitu udelal?

    Asi na tu bezpaternost musi mit clovek opravdu zaludek....blijici smajlik

     

    Tak jistě :) Co se "zásluh" týče, to, že česká a slovenská komunita měla vlastní forum byla moje zásluha (na to není "nárok"), včetně toho že jsem do ní psal ze začátku česky různé informace. Rovněž jsem se snažil odpovídat a udržovat jí jak to šlo (ačkoliv to není moje práce a nejsem za to placený, byl to prostě koníček). Kdyby byla komunita zůstala kritická ale konstruktivní, nikdo by jí nezavíral, ale kdo měl ty sprosťárny pořád číst. Uzavření bylo jediné logické řešení, jak jsem vysvětloval v PMkách mnohokrát těm, co se zeptali slušně (např. Ashadakovi, kterému děkuji za překlady a vše ostatní).

  6. před 2 hodinami, Aorus_AIR napsal:

    Ano je to nehratelné.
    20 minut čekačka z toho ti 10 minut svítí joining. Problém u všech hráčů.

    Soudruzi zase někde udělali chybu, nebo je to jen další úmyslný krok jak si udržet místečko a nahnat lidí na GLOPS a PvE, protože u těchto tvou modu problém není. 

     

    Doufám že brzy příjde den, kdy se ty neschopné ***** co tam sedí, všichni ufetují k smrti a nahradí je někdo schopnější. Ale vánoční večírek se blíží tak hlavně nasyslit další akce ať mají na fet :D

     

    A vy se pak divíte že jsem československou sekci zrušil :) Takovou míru primitivismu jsem snad v životě neviděl (a ne, tohle nezačalo po zrušení).

×
×
  • Vytvořit...