Přejít na obsah

Greenhorn89

Members
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Greenhorn89

  1. Když už jsme u těch frantíků, má tady z klanu někdo batmobil? :turned: Sice jsem ještě docela od něj daleko, ale až ho za pár let doexpím, docela rád bych si v četě s ním zatrollil na public :biggrin:.
  2. Já to samé mém u Centuriona, AMX 12t a T-54 (tu ale jezdím rád i přes horší WR)
  3. nemyslím si, standardní typ tanku pro WoTko
  4. Já si myslím, že naopak je ve WoTku dobrý aspoň to, že ať hraješ s nebo bez PÚ, tak ti to hází pořád stejně "kvalitní" týmy za každého počasí :turned:.
  5. Musím říct, že co se publicu týče, tak jde kvalita hry strmě dolů.... poslední bitva příkladem. Lakeville, 3 tanky (já - SU-152, IS3 a t25/2) zůstáva a brání bázi zleva, jedno medko jede doprostřed a zbylých 9 do města + artyna. Naše hlavní síla s nejsilnějšími stroji(2xE-75,KV-4,Comet,t69,t-54,IS3,..) získá městečko. Samozřejmě 5 nejsilnějších strojů(T-75,Jagdtiger,Pershing,IS3,T-54) nepřítele jede levým údolím. JE prakticky nemožné se ubránit a po chvíli oba moji společníci jsou vyřazeni. Už v před tím sem psal že potřebujeme pomoc a to až do konce hry jsem dával upozornění týmu. Našemu týmu se nějakým způsobem i když jednoznačně ve městě dominoval podařilo zpomalit a k nepřátelské bázi postupoval 2x pomaleji než protivník k té naši. Mi přišel na pomoc pouze t-44 a po chvíli ještě jeden scout. Já se stáhnul na prostředek a protivník už začal kepovat a naši pouze pomalu postupovalo k nepřátelské bázi. Já asi 2-3 ubral pár bodů ze zabírání, ale to je moc nezpomalí, když zabírá 5 tanků najednou. Na co se zmohli ti naši mistři byly posty aby se decampnula základna :turned: k tomu naše artyna byla už dávno zničená (Afk). To má opravdu tolik hráčů vypnutý chat a minimapu, nebo jsou tak natvrdlí ?
  6. Vítězství! 10 killů, Top tank, 4 848 DMG, 1515 ZK bez 2x a PÚ Bitva: Ruinberg 17. dubna 2013 13:17:01 Vozidlo: PzKpfw VIB Tiger II Získáno zkušeností: 6 544 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 67 143 Úspěchy v bitvě: Poolova medaile, Ocelová zeď, Válečník, Rozparovač, Sinajský lev
  7. Tohle ocenění nemá žádný smysl, když každý měsíc o něj všichni příjdou, vždycky když jsem se k jeho získání přiblížil, tak přidali další a další tanky, nedivil bych se, kdyby za 2 roky bylo ve hře 2x tolik tanků co je teď.
  8. Velmi doporučuji Jízdu valkýr od Wagnera http://www.youtube.com/watch?v=CGBDWER-wUI
  9. No já mám zatím jenom devítky, ale i tak jsem na Mause narazil (proti sobě) snad jen jednou :(
  10. Tahle bitva měla být poslední s Crusaderem před zakoupením Cromwella, ale mám menší chuť si ho zanechat Vítězství! Bitva: Fjordy 24. listopadu 2012 16:22:30 Vozidlo: Crusader Získáno zkušeností: 1 942 Získáno kreditů: 43 627 Úspěchy v bitvě: Radley-Waltersova medaile, Válečník
  11. Mě docela překvapují hráči, co mají vysoké tiery, ale EFR mezi 400-500 (min. přes 4k bitev)
  12. Je to opravdu o náladě. Co se mě týče, když mě Wot omrzí, nebo nasere tak ho prostě nehraji pár dní (max. dvojnásobky u některých tanků, ale někdy ani to ne) a raději se podívám na nějaký dobrý film/seriál, přečtu si knihu a nebo si zahraji nějakou oldschool hru (třeba teď je to Heroes 3). Co se týče WG a mnoha změn, tak i mě to vadí, kdyby alespoň nevycházely patche co měsíc, protože já do ted ještě nevstřebal novou fyziku a už tu za chvíli budou Britové. Hold ale, kdyby nedělali tolik změn, neměli by vývojáři z WG asi co dělal.
  13. Zatím nejlepší bitva s Chaffem! 5 killů a mohlo jich být i více, ale nechtěl jsem zbytečně pod kytičky, když ještě nebylo rozhodnuto o vítězi. Na konci bitvy jsem bohužel příliš zariskoval kvůli 6. zářezu, až jsem za to zaplatil životem, ale hlavní je že jsme bitvu vyhráli ;). Vítězství! Bitva: Ensk 22. září 2012 15:45:24 Vozidlo: M24 Chaffee Získáno zkušeností: 5 252 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 32 077 Úspěchy v bitvě: Orlikova medaile, Mistr dělostřelec, Vzorný tankista: Hrdina
×
×
  • Vytvořit...