Přejít na obsah

_Toshi_

Members
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

_Toshi_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Popularita

  1. Jen bych se rad zeptal, jestli pouzivate nejake mody a pripadne kam s nima.
  2. Moje asi treti hra s timto drobeckem a celkem spokojenost.
  3. Mohlo to bejt lepší, ale někdo mi něco vyžral.
  4. Koukám, že oproti vám nic moc, ale byl jsem celkem spokojen.
  5. Bohajeho, Tohle snad nemohou myslet vazne. Bohuzel ve vetsine pripadu ano.
  6. A nebo stačí 3s držet čudl "J" a tank opustíš. Tato varianta je už konečně opravená a u použití nepřítelem to konečně připíše kill.
  7. Když vyzkoumáš lepší munici, každý výstřel tě případně na něco přijde. Zdarma je základní granát. UPS, Někdo byl rychlejší. :) Včera jsem to zkoušel a doplnění munice u Pz III L přijde asi na 30k lvů, oprava stroje kolem 6,5k lvů.
  8. Když vyzkoumáš určitou munici, budeš mít u ní dvě čísla... První bude znamenat asi aktuální stav a druhé max. počet. Časem při používání tohoto druhu munice ti bude první číslo klesat k nule a já se ptal, co se stane až dosáhneš té nuly, vypotřebuješ veškeré náboje. Jak jsem psal, u tohoto druhu munice je cena 150 a doplňování plus opravy sou samozřejmě zaplé.
  9. Nazdárek, chtěl bych se jen zeptat, jaký bude mít následek, když se časem dostanu s municí třebas PzGr40/1 na nulu? Bude jeden granát stát 150 lvů, nebo se za nějakou sumu opět doplní na původní hodnotu či mám po žížalách a nebude nic.
  10. Měl bych jednu malou otázečku, mohl by mi někdo poradit jak expit posádku? V CBT jsem to nějak rozděloval ale teď bych nechtěl udělat nějakou závažnou chybu.
  11. Bud rad, ze si mel prazdno... Jednou jsem prijel k obchodaku kolem 0:00 a parkoviste bylo total plne, ze se neslo ani otocit.
  12. Myslim, ze je to pod cudlem 5/ř.
  13. Vím, že v základu je to peklo, ale popravdě včera tři bitvy a pokaždé se šlo do garáže po první ráně.
  14. Mám takový pocit jen já a nebo je Tiger tančík o ničem. Prozatím je v základu, ale když s ním vyjedu, jedna pusa a hned tuhoš. Například PzKpfw 3 Ausf.M je prudič jak má bejt a ježdění mi s ním šlo.
  15. Ve WoTku jsem se na Tigera strašně těšil a posléze byl hodně překvapen co z toho někdo udělal.
×
×
  • Vytvořit...