Přejít na obsah

peterramis

Members
  • Počet příspěvků

    266
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    5

Aktivity popularity

  1. Downvote
    Uživateli peterramis zvýšil/snížil popularitu korzar v AW - Krčma "U tankána"   
    Mám ten istý pocit,sám tu chodím veľmi málo a aj forum je skoro mrtve,škoda.Hrám niečo iné a viac ma to teší....
     
  2. Upvote
    Uživateli peterramis zvýšil/snížil popularitu Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Mám ten istý pocit,sám tu chodím veľmi málo a aj forum je skoro mrtve,škoda.Hrám niečo iné a viac ma to teší....
     
  3. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Připadá to jenom mě, že AW je mrtvá hra? Mozek je mrtvej, ale tělo to ještě neví, tak sebou škube.
    Pokud mám popsat zážitek ze hraní, tak je to: "Nuda, nuda, nuda."
    Čekačky do hry jsou stejné jak v EU před sloučením s RU. Takže nejsou ani ti hráči. A ti hráči co jsou, tak to bývá katastrofa.
    Někdo stejného názoru?
  4. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele jirkanovak v AW - Krčma "U tankána"   
    Tak já nevím pánové, ale připadá mi to jako jedno rčení : Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku. Nemá to cenu a ještě je schopen tady naše legendy a super hráče urážet??? 
  5. Upvote
    Uživateli peterramis zvýšil/snížil popularitu jirkanovak v AW - Krčma "U tankána"   
    Ja som tiež občas taký chu.,tiež jednám ako vemeno,ale potom ma to sere,tak sa na Vlkovlad tak nehnevajte,samozrejme,že máte pravdu,veď sme tu dosť starý na to aby sme to pochopili...
  6. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Hm, a mě se zase začíná zdát, že tobě není třeba radit. Ty rady rozdáváš. Nechť se ti tedy daří.
  7. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele huskyB12_CZ v AW - Krčma "U tankána"   
    Tohle miluju, panáček má pocit, že jeho čas má větší cenu, než čas ostatních. Každej z nás by ten odkaz hledal stejně, jako Ty. Místo toho, aby sis to našel, začneš vyvádět jak menstruující baba. Uvědom si, že tohle jsou stránky fanoušků, nikoliv oficiální fórum. 
  8. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Nechce-li se to googlit, mohu ti tvé dotazy zodpovědět na zdejším TS3 (na úvodní stránce tohohle fóra vlevo dole).
     
    A neodpustím si. S věkem bych tady diskuzi nezačínal, ušoupal by sis botky běháním pro pivo.
  9. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Ahoj. Tak vítej.
  10. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele arnost905 v AW - Krčma "U tankána"   
    Jinak je poznat, že děti mají uhelné prázdniny, silně se mi zdvihl počet prohraných misí, kde su bezkonkurenčně nejlepší.
  11. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele pítt64 v AW - Krčma "U tankána"   
    S jejich přístupem ať jdou již do hajz...
    Po dnes přečtené zprávě o již asi třetím nerfu CATTB jim se...u na nějaké spec. akce, cesty a podobné hovadiny a následné odměny. S tím co mám si vystačím.
    Nějaká kompenzace za ušlej prém. čas z důvodu jejich blbosti ,či neschopnosti a nebo idispozice a to ať už z vodky či trávy, také nehrozí...dříve měli aspoň trochu slušnosti.
  12. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Ekvilibristika v prvních hodinách téhle akce, mě utvrzuje v tom, že u toho minimálně chlastaj. A samozřejmě to maj, jak překvapivé, v bordelu. A to co tam je psáno teď, tak není to, co tam bylo psáno v okamžiku uveřejnění. Dokonce byli hned v počátku upraveny a předělány podmínky, takže někteří dostali ty bedny dvakrát. Pokud jsi to stihl splnit hned při spuštění a pak znovu o pár desítek minut znovu. Tedy, tak jsem to na ofiko RU fóru z příspěvků pochopil. A i těch 7 splněnejch úkolů se změnilo na 5.
    Já už jsem ve věku, kdy mám právo si všechno nepamatovat. Konec konců, mám z toho jen srandu, páč mě o nic nejde, jen o zábavu. Ale oni se tím živí. Tedy by měli dát do "placu" hotovou věc, ne šit, kterej ještě honem upravujou.
     
  13. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Supr prasárna. WoT už na tom musí být fakt špatně, když přetahuje hráče přesměrováním na sebe.
    Zkuste se dostat z těchhle stránek na AW, jak je deklarováno. Místo na AW, skončíte na WoT:
    https://www.mmo-hry.cz/armored-warfare/
    https://www.hrajemezdarma.cz/valecne/hra-armored-warfare-nejvetsi-akcni-konkurent-world-of-tanks
     
  14. Upvote
    Uživateli peterramis zvýšil/snížil popularitu pítt64 v AW - Postřehy z PTS - Test serveru   
    Máš pravdu,je to o ľuďoch s tými vlajkami,len som to skúsil a mal som aj to šťastie,že boli o.k.,v každom prípade mám skôr úctu pred ľuďmi tu na tomto fóre,rád by som poradil,ale niekedy to prestrelím...Tak nech sa darí priatelia
  15. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele pítt64 v AW - Postřehy z PTS - Test serveru   
    No účest na test serveru je velice slabá...bude to způsobeno honěním se za koinama na herním...
    Peter s těmi vlajkami si měl asi štěstí na rozumné hráče ale když je to štěstí nepotřebuji vozit ruskou vlajku. Když máš smolíka můžeš mít na tanku cokoliv a hraješ s idiotama, kteří neví co mají dělat a rvou se jen za kilama. Respek a úctu jak píšeš má v této hře tak možná 15% hráčů a to asi přeháním. A není to jen o Rusech.
    Zrovna včera na 2 speciálce si jeden "matinel" vzal M8 MGM a jezdil s tím jako s těžákem v první lajně. Na první kepu byl bez munice houby nastřílel páč z blízka to stím nejde potom přes minutu nabíjel vyjel z úkrytu dostal 2 kousky a skončil. Tak co na to říct. Snad jen to, že Rus to nebyl.
  16. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Jen doplním:
    Se učit, se učit, se učit.
     
     
    Učit se můžeš sám, tím že si a všechno sám přijdeš. To je hodně trnitá cesta.
    Můžeš se taky učit od druhejch, okoukat jak to dělají. Je to efektivnější.
    Nejefektivnější je ovšem, když tě to někdo naučí, vysvětlí co a jak.
    V praxi je to kombinace všech tří věcí.
     
    Když se podíváš na dobrého hráče, pokud nemá kryt, tak je stále v pohybu. Dopředu, dozadu, vrtí se jak psí ocas. Převážně střílí za jízdy, nebo alespoň nestojí dýl než co je potřeba k doměření a to ne vždy plnému. Takovej cíl se špatně střílí, to platí jak na hráče, tak na booty. Nováček si capne doprostřed cesty, mnohdy bokem k nepříteli a stojí a střílí. Tak ho booti rozeberou, krásně se jim zaměřuje na nehybnej terč.
     
     
     
     
  17. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele korzar v AW - Krčma "U tankána"   
    Niečo pridám aj ja k lepšiemu pochopeniu hry.
    Iosifek má 100% pravdu v tom, že nie je výhodné tanky predávať ak už ich máte v garáži. Za prvé predajom dostanete len 50% kreditov z toho čo ste za tank zaplatili. A za druhé koeficient "bonus techniky" narastá s každým tankom  ktorý je v garáži. Je to poznať hlavne na vyšších triedach tankov, kde za každý nový tank (tier 10) pribudne 0,7%. Ak sú teda v garáži všetky tanky od predajcov v hre, tak to robí (+/-) +30% ku každej odohranej hre.
     
    K tomu že tanky sú ľahko zničiteľné - každý tank sa správa lepšie ak je kompletne vyexpený, aj s posádkou. Tiež treba brať do úvahy to, ako je kto skúsený v hre. Skúsený hráč s tým istým tankom zahrá dobre a začiatočníkovi sa bude zdať že tank je nehrateľný. Každá trieda tankov vyžaduje iný prístup a aj takmer každý tank vyžaduje iné správanie sa v hre. Ako hráč musím vedieť kde má môj tank slabé miesta, tie si chrániť. A tiež musím vedieť kde majú slabé miesta iné tanky a akou muníciou ich prestreliť. Dobre to popísal niekde vyššie Iosífek. Naučiť s postup na mape - s každou triedou tankov (MBT, TD, AFV...) mať vyskúšané kadiaľ ísť (pre každú mapu), kde si najviac nastrieľam, nasvietim ale tak aby ja som bol poškodený čo najmenej.
    Chyba začiatočníkov je aj v tom, že nechajú po výstrele do seba strieľať. Je treba si nájsť také miesto kde po výstrele sa skryjem kým sa delo nabije, až potom znovu vystreliť. Aj toto správanie je silne závislé na tom v akom som práve tanku a tiež aké tanky protivníka ma práve "vidia". Ale je treba si uvedomiť že na nás nestrieľajú len tie tanky ktoré vidíme my, ale aj iné, ktoré my nevidíme ale oni nás áno, pretože sme nasvietení.
     
    Pre hráčov ktorí expia tanky, posádku a veliteľov je vhodné na získanie viac kreditov za hru používať prémiové tanky (ak sú k dispozícii), najlepšie v kombinácii s veliteľom Fedor Sokolov. Sokolov má už v základe vlastnosť, že pridáva hráčovi k výsledkom hry skúsenosti. Nepamätám si už presne tie čísla - ale okolo +30% v základe a po dosiahnutí plukovníka je to okolo +40% skúseností ku každej hre. Aj velitelia Jorge Alvarez a Olivia Bouchard (kúpení za goldy) dávajú na každú hru: +7,5% kreditov a +15% skúseností. Kombináciou toho všetkého sa dosiahne rýchlejší postup v hre. Toľko pokiaľ tanky, posádku a veliteľov expíme. Neskôr je výhodnejšie používať na tanky veliteľov vycvičených na dohľad, rýchlejšie nabíjanie, presnejšia streľba a podobne - ktorí majú lepšie výsledky ako Sokolov. ale zasa nepridávajú kredity a skúsenosti. To je na zváženie každého hráča.
    Takže treba vydržať a aby hráč získal viac skúseností: tanky a posádku expiť na 100%, dať im potrebné retrofity (podľa toho aký je to tank), používať na tankoch veliteľov vycvičených na každú triedu tankov iného a výsledky sa dostavia.
    Potom bude aj hra zábavnejšia -  ak to dovolia tvorcovia hry (podľa doterajších skúseností)...
  18. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Na TS3 jsem ti to schopen objasnit, tady by to bylo moc psaní. Ve zkratce, soustředíš se moc na "cestu", ne na její cíl. Leoš tieru 10 je tank s nejlepším dělem ve hře. To co je na nižším tieru tak musíš přetrpět. Bohužel, tak to tady chodí. Hrají se T10 a T8. A na T8 je nejlepší MBT Degman, tj. prémiák z Batl Patchu. Není ovšem na 8 tieru nejvýkonnější, to je Marder, RAMKA a její klony. Záleží i na typu hry.
  19. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Oni jsou ještě hodnější. S nárokm 100G mě poslali slušně do Prčic, prý jsme dostali kompenzaci 50% příjmu kreditů na 24h. Když jsem operoval screnshoty, které jsem jim poslal, tak tohle byla odpověď:
    Dear Player,
    Thank you for your message.
    Unfortunately, we do not provide personal compensation.
    Thank you for understanding.
    ---------------------------------------------------
    Vážený hráči,
    Děkuji vám za vaši zprávu.
    Bohužel neposkytujeme osobní náhradu.
    Děkuji za pochopení.
     
    Tak jsem jim na to odpověděl tohle:
     
    Dobré účty dělají dobré přátele. Tohle není dobrý účet.
    Jde pouze o princip. Ta částka 100 G je směšná. Způsob jak to řešíte není směšný, ten je k pláči. Svou pověst si děláte sami. Pověst se skládá se i z takovýchto maličkostí.
    Sbohem.
    --------------------------------
    Good accounts make good friends. This is not a good bill.
    It is only a principle. The amount of 100 G is ridiculous. The way you solve it is not ridiculous, it is to cry. You make your reputation yourself. Reputation also consists of such little things.
    Bye.
     
  20. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele pítt64 v AW - Krčma "U tankána"   
    Koleda koleda Štěpáne
    Мы разработчики вам непрерывно мы приносим вам, Уважаемые игроки много сюрпризов.
    Мы написали что на XM1A3 увеличено пробитие, но мы забыли написать что танк на своем уровне не выполняет свою функцию потому что он стал бумажным.
    Ожидайте много секретных сюрпризов для игроков !!!
     
    Ruská demokkracie funguje následovně  ....Ban do 15.3 2020
     
  21. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    A proč by to nemohl říci i Jánošík?
    Moje babička říkávala: " Když pánbůh dopustí, i motyka spustí." 
    Pokud se budeme ptát co spustí, tak je k tomu i dobový název: "Koroptve střílený motykou."  Co to tak asi může být?
     
    PS: Odpověď je: brambory.
  22. Upvote
    Uživateli peterramis zvýšil/snížil popularitu pítt64 v AW - Krčma "U tankána"   
    V týchto hrach si legendy nevažia,pretože najsilnejšia legenda sú prachy,čo je tiež prirodzene,pretože tieto hry by nefungovali.Prajem úprimne veľa úspechov a trpezlivosti,raz aj motyka vystreli-citát Jánošik...
  23. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Je to už dost dlouho, co jsem se tady na tomhle vláknu ptal: "Co hodnocené bitvy přináší?" Nikdo neodpověděl.
    Vzhledem k tom že jsem zkompletoval Challiho Hádese a hledal jak změnit klanovou smlouvu (založil jsem si "one man's clan"), tak už znám odpověď.
    Ta odpověď je obrázková a my.com nic z tohohle nepublikovala, jen na to občas naráží. Troufám si říci, že většina hráčů o tomhle nemá ani šajn.
     
    V hodnocených bitvách získáte hodnocení = počet bodů, a v klanových smlouvách podle toho máte výběr smlouvy
     





  24. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Waltare, PvP nestačí k atraktivitě jen přidat nějaké násobky. PvP potřebuje novou filozofii hraní. Lemming Train není zrovna to, co bych chtěl hrát.
    Aktualizace 0.21 odstranila arty z PvP a nahradila je něčím jiným, campers. Prodloužila totiž max. vykreslovací vzdálnost (tj. vzdálenost na kterou vidíš spotnutý tank) na 810 m. To je mnohdy přes celou mapu. Spolu s příliš dlouhými dohledy tanků, které se vzájemně překrývají,  na nějakou taktiku zapomeň. Budeš přibitý na nějakém místě, kde jsi alespoň nějak krytý, a budeš se bát vystrčit nos. Takže co uděláš když jako nováček, nebo ten co nezná mapy a všech 249 pozic kam se postavit na dané mapě, vystrčíš nos a někdo nachystaný z druhé strany mapy tě na  810 m odstřelí? Půjdeš hrát PvE, nebo jinou hru.
    Řešení?
    a) zkrátit vykreslovací vzdálenost na cca 680 m
    b) snížit tankům dohledy o cca 15% - 20%, aby se tolik nepřekrývali
    c) v AW neexistuje nic, kde by byli uceleně vysvětleny herní mechniky, žádné návody, žádná vysvětlení, proč to či ono
     
    A co se týká šrotu, tak to je v AW každej tank. Jak nějakej trochu vybočuje z řady a má trochu Lepší statistiky, tak přijde nef. To už musí sakra bej, a nikdo s tím tankem nehrát, případně hráči moc řvát, aby dostal buf. A i pak se dostane z kategorie nehratelnej  šrot, do kategorie, ještě hratelnej šrot.
    Vyvažování tanků se děje jen dle statistik, ne dle reálné hratelnosti. A tak hrajeme se šrotem. Viz anabáze Challingera.
     
  25. Upvote
    peterramis zvýšil/snížil popularitu uživatele Romario v AW - Krčma "U tankána"   
    Object 287. Novinka v AW na podvozku T-64. Tipuji 5 tier. Spekuluje se, že se jedná o dárek k výročí této hry 18.10.
     





×
×
  • Vytvořit...