Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,dal som do kopy asi 12 hier 10 tier a poviem ten -Špec.op.extreme som neprešiel ani raz,tri krát som bol v týme z celkom ostrieľaným Ruským tymom,skúšali sme to rôznymi variantami,najlepšie mať aj artynu a ta musí tiež riadne kmitať,prvé dni sa zasekávala munícia,nešlo vystreliť iba guľomet a pritom nebola zaznamenaná žiadna závada...ale to su prkotiny,mne sa osobne ta nová verzia páči a keď to máte v HD tak to je pekné,inak veľa pechoty a ti tam rozptyľujú hru,ale to tam má byť,pre mňa nezvyk,pretože hrám oveľa menej.Keď sa AW niekomu zunovala ,tak si dajte prestávku ako ja ,aspoň 2-3 mesiace a potom si dajte PT a začínate zase dobru hru,potom záleží s kým to hrate a doporučujem dať si vlajky ako ja -jednu Slovensku,alebo Česku a jednu Rusku,to vám zaručí pokoj a úctu od Ruských hráčov,dokonca sa nestane ,že vás vytlačia,alebo blokujú v hre a pokiaľ viete aj trochu po Rusky,tak verte skvelá hra.

P.s.inak človek tu stravy celu večnosť na hru a to odradí...

• Aaron Goldstein changed the title to AW - Postřehy z PTS - Test serveru
Odesláno
V 10. 2. 2020 at 16:45, peterramis napsal:

... a začínate zase dobru hru,potom záleží s kým to hrate a doporučujem dať si vlajky ako ja -jednu Slovensku,alebo Česku a jednu Rusku,to vám zaručí pokoj a úctu od Ruských hráčov,dokonca sa nestane ,že vás vytlačia,alebo blokujú v hre a pokiaľ viete aj trochu po Rusky,tak verte skvelá hra.

P.s.inak človek tu stravy celu večnosť na hru a to odradí...

No účest na test serveru je velice slabá...bude to způsobeno honěním se za koinama na herním...

Peter s těmi vlajkami si měl asi štěstí na rozumné hráče :-) ale když je to štěstí nepotřebuji vozit ruskou vlajku. Když máš smolíka můžeš mít na tanku cokoliv a hraješ s idiotama, kteří neví co mají dělat a rvou se jen za kilama. Respek a úctu jak píšeš má v této hře tak možná 15% hráčů a to asi přeháním. A není to jen o Rusech.

Zrovna včera na 2 speciálce si jeden "matinel" vzal M8 MGM a jezdil s tím jako s těžákem v první lajně. Na první kepu byl bez munice houby nastřílel páč z blízka to stím nejde potom přes minutu nabíjel vyjel z úkrytu dostal 2 kousky a skončil. Tak co na to říct. Snad jen to, že Rus to nebyl.

Odesláno
před 11 hodinami, pítt64 napsal:

No účest na test serveru je velice slabá...bude to způsobeno honěním se za koinama na herním...

Peter s těmi vlajkami si měl asi štěstí na rozumné hráče :-) ale když je to štěstí nepotřebuji vozit ruskou vlajku. Když máš smolíka můžeš mít na tanku cokoliv a hraješ s idiotama, kteří neví co mají dělat a rvou se jen za kilama. Respek a úctu jak píšeš má v této hře tak možná 15% hráčů a to asi přeháním. A není to jen o Rusech.

Zrovna včera na 2 speciálce si jeden "matinel" vzal M8 MGM a jezdil s tím jako s těžákem v první lajně. Na první kepu byl bez munice houby nastřílel páč z blízka to stím nejde potom přes minutu nabíjel vyjel z úkrytu dostal 2 kousky a skončil. Tak co na to říct. Snad jen to, že Rus to nebyl.

Máš pravdu,je to o ľuďoch s tými vlajkami,len som to skúsil a mal som aj to šťastie,že boli o.k.,v každom prípade mám skôr úctu pred ľuďmi tu na tomto fóre,rád by som poradil,ale niekedy to prestrelím...Tak nech sa darí priatelia:good: