Přejít na obsah

abrakadabra

Members
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele rttw v WT - tanky   
    Jen si dovolím upozornit pány tankisty na první skin pro nového Leoparda .
    - Leopard 1A1 - 2./ Panzeraufklärungsbataillon 5 - Kompanieführungspanzer 1970/71  http://live.warthund...om/post/207577/

  2. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    je fakt, že na některé medaile se člověk nadře více, mně dalo nejvíce sil dostat nájezdníka/raider na T95. Včera jsem jezdil převážně závody a moc se mi nedařilo, víc jak půlku jsem prohrál. Bude tio jen těsný, pokud dám těch 50 výher...
  3. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Včera nebylo moc času, takže jsem jenom odtognul jeden dílek z 15 a pak jsem se vrhnul na závody, kde už je znát, že už má většina splněno a tak to lidi flákaj, sám jsem dvakrát dezertoval. výhrál jsem 2 z pěti.
  4. Upvote
    Uživateli abrakadabra zvýšil/snížil popularitu Lexx v The Elder Scrolls   
    Nedávno jsem na jednom fóru četl o teto hře, že je to snad větší propadák než SWTOR při startu a cela hra směruje k free verzi popr úplnému zavření, to je opravdu tak špatna hra ?
  5. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Denní hlášení za nic nestojí, nejspíš jsem vyvrátil veškerou logiku v tancích, 12 her, 4 výhry, WN8 4100. na "zvednutí" WR jsem už neměl morál, nešlo to ani v low tierech, který mám 80%. Asi trest za to, co bude dnešní nápní mého příspěvku.
     
     
    Závěrem. Řekl jsem si, že to nemá cenu se nijak nechat šikanovat od supportu, ostatních hráčů, asi hrou samotnou. Budu hrát tak já mě to baví a když semtam dostanu ban za něco podobnýho, tak zkrátka nebudu hrát. Víc jak 10k goldů a 40dnů premia na účně nemám nikdy, takže tratnej na penězích budu dvanáct stovek max, což je půlden v práci. Sice si umím představit, co se za to dá pěknýho koupit, ale peníze nejsou všechno. Neplacením bych potrestal asi jen sebe, nehraním nečeho v čem jsem dobrej bych potrestal leda tak svý ego.
  6. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Konečně se mi po tydnu sucha začalo dařit. Už jsem začínal věřit na konspiračky o WG black-listu. Včera jsem zkrátka vyhrál co se dalo. Overall po velkém a zdlouhavém boji konečně nad 2600.
  7. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v Pokec o hrách všeobecně   
    poslední LC vypadá dobře. mam za sebou třetinu hry a zatím pěkný.
     
    ///edit lara croft
  8. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    nejnovější generace telefonů padá k zemi, kde ho po vyhození do vzduchu zase lze nalézt. pokud je vůle, je možnost si přečíst i zprávy, které letěly s telefonem.
  9. Upvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Jelikož jsem teď skoro celý víken jezdil v četě, tak se prohrát nedalo. Už to pár týdnů bude, co WR končilo nad 90%. Byl bych uplně spokojen, kdyby se mi dařilo i v závodech, který mi moc nejdou a neumím tam moc ivlivňovat bitvy, zdá se mi to takový hektický s nevyjasněnou mechanikou, ale jestli to mělo sloužit jen jako zpestření, pokud přidám bod za zvuk závoďáků, tak dávám 4/10 - slabý průměr, škoda, že tam hapruje bot/autopilot.
  10. Upvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Naštěstí mám to štěstí, že jsem ve skupině vyvolených, kterým je jedno, jestli hrajou šachy, fotbal, člověče, nebo tanky. Obvykle jsem vždy mezi nejlepšími a vyhrávám. Svým způsobem je to nespravedlivý, ale na druhou stranu, když přemejšlim, co neumim, tak je to vaření a domácí práce - kde se vztekám podobně, jako Kanár u tanků (přidělat kliku je horor na několik perných hodin). Daleko rychleji pochopím, proč prohraju v tancích dvě bitvy za sebou, což se mi nestalo od 1972, kdy jsem byl hluboce dojat vojenským převratem v Ghaně, kdy byl svržen premiér, než abych pochopil, jak mám přidělat obraz na stěnu, aby nebyl nakřivo, nebo abych neulomil vrták na dřevo, při vrtání do zdi (stalo se mi nedávno). Jelikož by se švec měl držet svého kopyta, volám si raději často hodinového manžela a hraju hry, počítačové, deskové, nebo míčové.
    Zrovna včera se mi zase dařilo, sice to nebylo tak jednoduchý jako v četě a pokles byl znát, ale 15z22 je lehký nadprůměr toho, co mě jako výsledek uspokojí. A jako nadplán jsem dokonce vyhrál čtyři rallye ze čtyř.
  11. Upvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Abych se včera udržel na vítezné vlně, než se to zase zlomí, zajel jsem několik bitev low tierů. Pro trochu té výzvy jsem si vzal mocný francouzký AMX40, ale jelikož když se daří, neuděláte s tím nic. Nebozí enemáci jezdili zrovna tudyma, kudyma já, takže mi bitvy připadaly, jako záběry national geographic z relace o predátorech amazonie, když se kapibary snažily přeplavat řeku. škoda, že čeština není tak květnatý jazyk, protože i jatka spíše vyjadřují květinové pole, než to, co se odehrávalo včera. 3 výhry ze 3 v rallye, random 11 výher ze 14.
  12. Downvote
    Uživateli abrakadabra zvýšil/snížil popularitu super_jerk v The Elder Scrolls   
    Nedávno jsem na jednom fóru četl o teto hře, že je to snad větší propadák než SWTOR při startu a cela hra směruje k free verzi popr úplnému zavření, to je opravdu tak špatna hra ?
  13. Upvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele Lipfert v WOT - Denní hlášení   
    Chvilku jsem to pustil .... to co hra, tedy WG, MM, RNG předvádí, to bych nazval regulérní genocidou normálních hráčů. Už to je opravdu jen o ovládání tanku, točení dělem a výstřelu. Vše ostatní je los hry. Jdi s tím Serbe do hajzlu.
  14. Upvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele Balvan75 v WOT - Denní hlášení   
    Dneska super den.
     

  15. Downvote
    Uživateli abrakadabra zvýšil/snížil popularitu super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    to: Kozlus to RNG na pancíř nejspíše bude, jelikož včera jsem s AMX50B neuvěřitelně dingl 4 střely desítek za sebou, nutno podotknout, že jsem již měl na sobě nahozenou také last shot auru a to v podobě 46HP to RNG je prostě nevyzpytatelné
  16. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Tanky mi vždycky šly po sinusoidě, ale amplitudy jsem nikdy neměl tak vysoký jako mám teď. Nejspíš to bude tankama, který momentálně hraju, nikdy jsem nevěřil na konspirace, které jsou v menu každé tankové diskuze.
     
    Naštěstí mám dost talentu na to, abych se nemusel spoléhat na ostatní a bitvy si většinou rozhodoval sám, asi by mě taky štvalo, kdyby na své poměry zahrál výborně a i přes to se musel modlit, aby se přidali alespoň 3-4 další.
     
    Nejsorší tak pro mě je, když se změní zaběhnuté pořádky a já lama se na ně blbě připravím. Například jedním z tanků, kde si hru kočíruju a nevadí mi 29 protivníků je M53/M55, natřílím, pozabíjim, vyhraju a ještě stíhám provokovat jak spoluhráče, tak soupeře. V podstatě prohraju jen tehdy, když to s provokacemi přeženu a zabije mě vlastní.
     
    Včera jsem ale těžce podcenil vliv misí na chování stáda. Nebyla hra, kdy se do zadních řad nedraly hojné počty krvelačných skautů a přes excelentní manévrování se mnou dobře cvičili.
     
    Na závěr jsem si prožil ukázku Murphyho zákonů. Ještě byl 3xexp, tak jsem vzakl i tuhle artinu, ale i když jsem něco nastřílel a něco pozabíjel vyhrát mi nešlo, navíc jsem na můj vkus často končil v dýmu mezi prvníma
     
    Po dvou bitvách jsem začínal s lehkými nadávkami, po 6. prohře už jsem proklel všechny předky spoluhráčů až do 12. století, včetně rodiných příslušníků, rodin prátěl a známých. 7. Hra, a zároveň jsem se zařekl, že poslední, se začala vyvíjet přesně podle zaběhnutého scénáře a jelikož to bylo na poušti, ani jsem nemohl zajet smýt vztek do vody, navíc tam bylo pár modrozelených a jeden fialovej a to si vždy spíš raději počkám na nějaké ty nadávky noob afk arty, kdy stojím nečině někde v koutu a jdu si do win číst noviny.
     
    No, nadávky se nekonaly, samozřejmě, že jsme tu prohranou bitvu vyhráli.
  17. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Není důležitý nastřílet dmg a prohrát, je daleko lepší nenastřílet nic a prohrát, nebo se pomodlit a čekat, že nastřílí jiní.
     
    Včerejšek se nesl ve znamení čety KV-2 a zase jsem se zajíkal smíchy. I když výkony a dmg nebyly moc důležitý, protože soupeři a tank sami udělají vše proto, abych neodcházel spát s prázdnou. Vtip večera byl výstřel přes celou tělocvičnu arktidy na full speed Cometa, kterej to dostal za 975 (což je více, než je max náboje), to do něho vlilo takovou literární můzu, že chvílemi přeskakoval v návalu emocí z angličtiny do své italské mateřštiny až do konce této krátké bitvy. Mělo to jednu výhodu, už vím, co je to testa di cazzo, a hlavně takové melodramatické "vaffanculo" nemá chybu.
  18. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v Co posloucháte?   
    Je to tu třeba trochu pozvednout.


     
    Dvě legendy na Crossroads

    https://www.youtube.com/watch?v=4n2d1_OIHZ4
     
    Factory Girl


  19. Upvote
    Uživateli abrakadabra zvýšil/snížil popularitu Lexx v WOT - Denní hlášení   
    Tak hlásím, že víkendové četaření na X tieréch bylo při 3xnásobcích očista peklem a to i v četě. Udržet přes víkend WN8 alespoň na hranici 2000, byla fakt fuška a o nějakém winrátiu zde nemůže být ani řeč Asi dám fakt na Kanára a budu hrát jen low-tiéry
  20. Upvote
    Uživateli abrakadabra zvýšil/snížil popularitu Lexx v WOT - Denní hlášení   
    No hraji na společném acc s bratránkem, na kterém máme 20 desítek, tak pak to nehraj že :), když tam je defakto skoro vše vyexpeno, ale nutno napsat, že udržet si dlouhodobě WN8 nad 2000, když hraji jen X a skoro pořád sám, je daleko těžší než s lovkama a také větší výzva, jak píše Casiopeus s lovkama se nahání rating, ale každému dle chuti.
  21. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Dnešní denní hlášení věnuji volnému zamyšlení o tancích, skillu a hraní her. Včera jsem hrál na TOP100 denního hlášení ,řečí statistik, ale přitom jsem projel co se dalo. 47,37% je děsivě málo a i přes super unikátní ostatní staty je jasný, že jsem nemohl zahrát dobře.
     


  22. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Včerejšek se nijak nevymykal, možná až na to, že jsem měl W/R pod 60%, což je vždycky bída. Ale udělal jsem Ace tankera na T34.
    V bitvě jsem nasázel skoro 6k dmg (jeden ammorack, skoro full is3 - pěkný efekt, dostal to zepředu zespoda na břicho) a světe div se, jsem taková lama, že jsem to dokázal prohrát. Tahle naštvanej jsem na sebe nebyl hodně dlouho. Nejhorší na tom bylo, že jseme dekapnuli z cca 95%, kruh a okolí byl plnej tanků takže na poslední chvíli, po tom veleboji mi zbylo 15hp a na mapě zbylo 900hp is3 a se mnou v týmu 200hp TigerII. Tigrovi jsem psal ať na mě počká, ....nepočkal, chcípnul, nedal ani dmg a já jak jsem pospíchal, tak jsem se ocitl v tak debilní pozici, že bylo jasný, že je zle. Do konce zbývalo asi 6 minut a já dumal, jestli mám hrát na remízu, nebo zkusit vyhrát s tím, že musím mít sakra štěstí, abych se dostal z prostředku mapy někam do krytu. Asi 4 minuty plížení mi dalo výhodu, is3 jsem načapal v dobrý palebný pozici, sundal ho na 100hp a pak jsem ho už z bezprostřední blízkosti dingnul a on mě doramoval. Jeho taktika byla celých 250m od doby, co jsem si ho svítnul jasná, zavřít oči, plnej dopředu a jen se modlit. Asi dobrá víra....
    Zbyly mi akorát oči pro pláč. Nenabil jsem gold, nechal jsem ho ze blbý pozice dojet až ke mně, spolehnul jsem se na spoluhráče, snažil jsem se kooperovat,....s tolika fatálníma chybama najednou se to zkrátka nedalo vyhrát, ale adrenalin pěkný.
  23. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v Co posloucháte?   
    trochu vzpomínkový výběr
     
    Art of music


     
    rok 2001, nejlepší ročník

    https://www.youtube.com/watch?v=ipE9QFiWhzQ
     
    john deere, dlouhé pláně mid-westu, diskman repeat v uších


  24. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Dnes jenom krátké hlášení - moje zkušenosti s clanem BLU3, bitva T9, já v M103.
     
    Jsem plný negativních emocí, takže se omlouvám předem, jestli mi nebude rozumět. Ještě se nevědělo, jestli prohrajem, nebo vyhrajem, a přesně vedle mě se ozvala rána, někdo vystřelil z T71... Betivu, z klanu BLU3, asi velký tvrďák. A podle mě to rozhodně nebyla náhoda - to jen pro případ, kdyby tu byl nějaký zastánce střelby do krtků při rozjezdu. Tak jsem se vylekal, že už na nás útočí, že jsem ledva stihl dát dmg nad 3k, každou chvíli hlášky, že "nabíjí"...bodeď ne, když střílí jen tak.
     
    Já bych zkrátka za každý výstřel do trávy při rozjezdu tanků - i vlastní chybou - dával BAN. Poprvé na 1 hodinu, při opakování během 24 hodin ban na 24 hodin. Po sundání banánu by zase běžela lhůta na 24 hodin a pokud by vystřelil, tak zase ban na 24h. To by ty smrduté nedočkavce odnaučilo. Taky občas hraju s nedočkavou pravačkou, ale mačkání levýho myšítka, když nemířím na nepřítele neuznávám...
     
    Stejné je to s "narážením", to mě možná vytáčí ještě víc. Hraju často s T95 a furt mě kdejaký vocas chce tlačit a mě už vážně docházej prachy na neustálé rovnání a barvení plechů na zadku tanku, prototože nemám každou bitvu na zlaté kladivo a štětku (die gold noobs!  ) a stříbrným nářadím ten zadek vypadá jak mývalí hlava.
     
    A je mi upně jedno jestli ten chapík a potažmo celý jeho klan dingne denně to, co já nastřílím.
  25. Downvote
    abrakadabra zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    S těma fejkama se tu poslední dobou roztrhl pytel.
×
×
  • Vytvořit...