Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak copak posloucháte?

Já za sebe vidim metal, rock a punk.... Samo, že i když je třeba nějaká písnička hezká a do mého žánrového repertoáru se nehodí, tak jí taky poslouchám..

Jinak jmenovitě: Accept, AC/DC, Apocalyptica, Audioslave, Black Sabbath, Creedence Clearwater Revival (maj písničku Fortunate Son - taková ta z Vietnamu, jak byla i ve Forrestovi..) Deep Purple, DragonForce, Foghat, Gamma Ray, Guns N' Roses, Helloween, Iron Maiden, Judas Priest, Kiss, Megadeth, Metallica, Motorhead, Ozzy, Queen, Scorpions, Sex Pistols, Survivor, The Rolling Stones, ZZ Top

Z těch českých Visací Zámek, Kabát, Hárlej, Dymytry, Daniel Landa a Alkehol

• 2 weeks later...
Posted

jako scout - rychlý věci od Nightwish, Helloween, Green Day a tak, prostě fofr kytara, fofr bicí. Jako artyna - rád klasiku jako Vivaldi, Mozart, Rachmaninov. Jako TD mám rád klid a soustředění, takže třeba pohodovky od U2 a AHA. Jako medium tank furt nevím a proto mi to s nima asi nejde. Heavy ještě nemám.

Posted

jako scout - rychlý věci od Nightwish, Helloween, Green Day a tak, prostě fofr kytara, fofr bicí. Jako artyna - rád klasiku jako Vivaldi, Mozart, Rachmaninov. Jako TD mám rád klid a soustředění, takže třeba pohodovky od U2 a AHA. Jako medium tank furt nevím a proto mi to s nima asi nejde. Heavy ještě nemám.

na heavy zkus Slayer, Lordy, Slipknot a Sabaton a budeš neprůstřelnej SUPRHERO

Posted

Já pořád nechápu, proč není větší mediální podpora českých metalových kapel. Je smutné, že v zahraničí jsou pomalu známější, jak u nás a přitom kvalitou si k nim třeba tací Kabáti nemůžou ani přičuchnout. Jako příklad Silent Stream Of Godless Elegy:

A takový malý bonus. Bílá mě strašně potěšila, že je pyšná na začátky s Arakain a spojuje je velké přátelství a jak potom mluvila i v zákulisí. Vážím si jí.

http://youtu.be/FUguxcP-XkM