Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Booster už mám delší dobu a stejně mě to kód nevyhodilo .. budeš muset překousnout instalaci Comms :)

Booster použivám taky dlouho a mám tam vlastně i dýl registraci, takže prvné kód sem dostala naprosto bez problémů na stávající účet vytvořený k boostru.

Odesláno

Booster použivám taky dlouho a mám tam vlastně i dýl registraci, takže prvné kód sem dostala naprosto bez problémů na stávající účet vytvořený k boostru.

Tak asi jsem něco zkonil .. ID email i password šli zadat, ale místo kódu mi to vyhodilo prázdné políčko ( zkoušeno v mozille, qupzille i exploreru ) .. po instalaci Comms vše v pořádku ;)

Odesláno (upraveno)

Kdyby s tím měl někdo problém a nechtěl a nemohl (win XP) stahovat ten komunikátor, tak ať mi písne SZ a pomůžu :wink:  Jde to vyřešit celkem rychle, ale teď budu na cestě domů, takže kolem 20 tu budu.

Upraveno uživatelem kvetule
Odesláno

Teď už je WG moc bohatý, aby umožňovalo takovýhle dary, to dá rozum. Nemaj to zapotřebý. Zlatý časy dříve, kdy se dalo vyšašit zadara 10 míst v garáži 5 mega a ještě později i Löwe :-)

Odesláno

Jen pro info, dnes dalších 150g

Hello Tank Commanders!

Thank you for participating in our Gamescom Sweepstakes! 150gold has been credited to your account. Stay tuned to more of our next stream on Saturday!

Your Wargaming Team

Odesláno

Hmm ja mel moznost opsat dva ale neopsal jsem je opsal jsem si jen ty na tri dny. :mad: Ten na tri dny sem taky daroval protoze sel aktivovat pouze jeden. Skoda no dal bych ti oba. :thumbsup: