Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Jj, je to supr hra, vypadá to na pár stovek hodin hraní (už jen kvůli levlování - zkusil sem si po xy hodinách, co se mi odemklo město, vykosit kyberpsychouše v nejtěžší úrovni (hru hraju na Normalní) a měl sem co dělat... připomnělo mi to, když sem s nízkým levlem zkoušel zabít netopýra ve Fallout 76 :-D ).

Odesláno

Tak já podlehl davovému šílenství z téměř hotového nákupu couvl. Míst toho jsem šel na Steam a koupil Machinarium a Creaks od Amanity. Ale jak koukám, tak tomu asi dám šanci. On je asi největší problém optimalizace na starší a novější generace konzolí, ale my PCčkáři (neplést s prasečkáři) bychom mohli být v poho.

• 2 weeks later...
Odesláno

Tak do toho jdu. Má cenu tahle verze z Alzy, nebo to jde levněji? Na GOGu jsem to viděl za 59,99 éčka, na Steamu némlich tak a to je ta krabicovka levnější. A ještě ty blbůstky co jsou v krabici jako bonus. Máte půl hodiny na to mi to potvrdit, nebo vyvrátit. Pak to koupím a běda vám, jak mě to nepůjde. Běda vám.

• 2 weeks later...
Odesláno

Tak musím říct, že naprosto úžasný. Jsem zatím na začátku, ale nemá to zatím chybu. A bugy na PC opravdu minimální. Sem, tam nějaký utopený skin v grafice horizontu, ale nic, co by nějak moc kazilo zážitek.