Lynx_cz Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 I přes můj papírově nedostatečný HW (v profilu) jsem to zkusil a překvapivě to je zcela krásně hratelné a se žádnými problematickými bugy jsem se zatím nesetkal ... HW nároky https://www.zing.cz/novinky/96204912/zverejneny-hw-pozadavky-pro-cyberpunk-2077/ Je to docela zajímavá hra, zatím mne baví ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafian2771989 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Jj, je to supr hra, vypadá to na pár stovek hodin hraní (už jen kvůli levlování - zkusil sem si po xy hodinách, co se mi odemklo město, vykosit kyberpsychouše v nejtěžší úrovni (hru hraju na Normalní) a měl sem co dělat... připomnělo mi to, když sem s nízkým levlem zkoušel zabít netopýra ve Fallout 76 ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tak já podlehl davovému šílenství z téměř hotového nákupu couvl. Míst toho jsem šel na Steam a koupil Machinarium a Creaks od Amanity. Ale jak koukám, tak tomu asi dám šanci. On je asi největší problém optimalizace na starší a novější generace konzolí, ale my PCčkáři (neplést s prasečkáři) bychom mohli být v poho. Pete22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Tak do toho jdu. Má cenu tahle verze z Alzy, nebo to jde levněji? Na GOGu jsem to viděl za 59,99 éčka, na Steamu némlich tak a to je ta krabicovka levnější. A ještě ty blbůstky co jsou v krabici jako bonus. Máte půl hodiny na to mi to potvrdit, nebo vyvrátit. Pak to koupím a běda vám, jak mě to nepůjde. Běda vám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Tak musím říct, že naprosto úžasný. Jsem zatím na začátku, ale nemá to zatím chybu. A bugy na PC opravdu minimální. Sem, tam nějaký utopený skin v grafice horizontu, ale nic, co by nějak moc kazilo zážitek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts