FiĽus Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 na tomto som makal v poslednej dobe nie je to síce na pásoch ale patrí to k vojenskej technike a treba dorobiť ešte vežu a je to papierový model Piratx_CZ, Deadliest_Catch, kubo4747 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pticus Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Nádherný kousek +1 :) kubo4747 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Nééé, panebože z papíru nééé, tohle když vidím, tak dostávám do prstů obrnu. Jak to někdo může vůbec tak krásně poslepovat? Já jednou zkoušel lepit nějaké auto a když jsem dělal kolo, tak z toho vzniklo něco jako když šlápnete na bramboru..... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Mě doma leží tohle , jinak pěkná práce, papír je v tomhle taky suprovej http://czech-models.bloger.cz/obrazky/czech-models.bloger.cz/152mm-shkh-dana-vz-77/p2210141.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puppy Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Tak to teda neverim ze toto je z papieru :D Autor sa najprv necha vychvalit do nebies a potom povie ze nas trollil :D :D Z papieru robim zasadne litadielka take co sa prelozi na polku spravi sa **** a kridla A ked som skusal ja robit nejaky vojensky dzip tak mi ostavali biele plosky kolesa sa nekolesily dveram som odstrihol panty vodic mal v okne dieru od noznic, minul som asi pol kila lepdla z ktreho bola 90% na mojich prstoch cize to auto ani moc nedrzalo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Ty vole, to je snad ftip!!! Tohle z papíru? To snad ani není možný to takhle nádherně udělat. Já když to srovnám s mýma pokusama s malým bohem z ábíčka. Kam se hrabe Bitner, to se nedá srovnat :Smile_teethhappy: . Za mě 1+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiĽus Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 Mě doma leží tohle , jinak pěkná práce, papír je v tomhle taky suprovej http://czech-models....77/p2210141.jpg nad týmto som tiež uvažoval ale k papieru mám bližšie, hlavne čo sa financií týka :) Nééé, panebože z papíru nééé, tohle když vidím, tak dostávám do prstů obrnu. Jak to někdo může vůbec tak krásně poslepovat? Já jednou zkoušel lepit nějaké auto a když jsem dělal kolo, tak z toho vzniklo něco jako když šlápnete na bramboru..... . ale pravdu povediac s týmto modelom sa môžem ísť aj tak zahrabať keď si pozerám výtvory tých čo sa tomu venujú už nejaký ten piatok ale dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad_Boy_13 Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Rozhodně pěkná práce, taky mám dostaveníčko s papírem, teď zrovna začínám lepit Lt35 z polska..... Kdo nezná, tak tento model se dá ještě sehnat, ale rozhodně to není pro začátečníky.... http://www.ripper-works.com/?id=RW22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Já vím, už jsem jich pár viděl a to už jde uplně mimo moje chápaní....ale z toho si nic nedělej. Mám pár plastikových modelů a jsou hezké a kdybych měl porovnávat s tím co někdy vidím na výstavách, tak bych musel nářadíčko a barvičky vyhodit a jít na ryby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowi Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 a kdybych měl porovnávat s tím co někdy vidím na výstavách, tak bych musel nářadíčko a barvičky vyhodit a jít na ryby. Veď to. Inak v sobotu je výstava v Nitre. Fiľus donesieš to tam ?? Ja idem, ale iba pozreť. Momentálne lepím akurát tak štítky na krabice !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiĽus Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 veď toto, neberiem to ako demotiváciu skôr opačne , že sa stále mám čo učiť a zlepšenie dosiahnem len tak že v tom budem pokračovať Veď to. Inak v sobotu je výstava v Nitre. Fiľus donesieš to tam ?? Ja idem, ale iba pozreť. Momentálne lepím akurát tak štítky na krabice !! vzhľadom aj na to že to nie je dokončené ešte tak nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadliest_Catch Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 som chcel prist aj ja ale dojde rodina cize nejdem... inak buduci rok kto chce nech pride na modelparadu 2013 do novych zamkov okolo 6. oktobra je sutaz... este napisem... mate rok na vymakanie niecoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts