falko5616 Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Deadliest_Catch, Zoltar, SmartinScz and 19 others 21 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aikonek Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 pěkné...šikula..ale nic pro mé ruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagelko Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 teda v modelárčine som laik, ale páči sa mi,máš môj obdiv, dávam palec hore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolframCZ Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Pěkné. Moc pěkné +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Pěkně postavené, to jo ale chtělo by to se pohrát s detaily. Když všechno zatřeš zelenou a černou, tak to nevypadá plasticky a věrně. Pak to vypadá, jako kdyby to byla nějaká koupená hračka a nebo tank na podstavci někde v parku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciniminies Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 nádhera, ja by som nič také nedokázal..... máš môj veľký obdiv :) nerobíš také na objednávku ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B1gT0m Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Pěkně postavené, to jo ale chtělo by to se pohrát s detaily. Když všechno zatřeš zelenou a černou, tak to nevypadá plasticky a věrně. Pak to vypadá, jako kdyby to byla nějaká koupená hračka a nebo tank na podstavci někde v parku. podle toho podstavce stojí ta IS-3 někde v parku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 předek je hezkej, páč to tam oživujou ty lana a kusy pásů, ale jinak zbytek je na mě až moc jednolitej a nevýraznej, kvůli jednobarevnýmu nátěru. ale to je jen otázka vkusu. jináč ale gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B1gT0m Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 to není otázka vkusu. Zaleží jak je ten model postavenej,jestli má představovat nějakej tank co je někde v parku a jednou za 2 roky ho natřou pak to vypadá skvěle. Pokud by to měl být tank co se právě vrátil ze cvičení někde z tankodromu tak už to není ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 No, jestli je na podstavci, jako pomník, tak ho právě pionýři a svazáci čerstvě natřeli.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B1gT0m Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 na podstavci je,je to vidět na fotkách. Jinak si nedovedu vysvětlit ty šedý kvádry pod ním Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McZmener Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Teda chlape klobouk dolu. IS - 3 jsem viděl v Lešanech na vlastni oci a tohle jako kdyby byla jeho kopie. Mistrovska prace jen tak dal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiblyk (BAGO) Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Klobou dolů. Kdybych tu nahodil jakou jsem splácat T-34 tak se mínusy jen pohrnou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falko5616 Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 Jj dík moc ,ale je to udělaný za tři dny taková rychlovka,chystám se JS 2 to bude prácička tak cca na rok jelikož mi to povolání moc nedovoluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Za 3 dny? Kristepane, já to dělám i rok....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profilama Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Klobou dolů. Kdybych tu nahodil jakou jsem splácat T-34 tak se mínusy jen pohrnou len nahod!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiblyk (BAGO) Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 len nahod!:D Rád bych nahodil ale nějak mi to nejde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profilama Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 výhovorky:D:D....ale k modelu: pekna praca len mi pripada ze zadna cast je niaka kratsia kiez by sa ten poklop nad delom dal otvorit aj vo WOT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stingray Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 já mám T-72...ale tatík mi zmršil kamufláž,člověk se s tím drbe a on to pak natře dle nálady...snad to někdy přetru :Smile_veryhappy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 já mám T-72...ale tatík mi zmršil kamufláž,člověk se s tím drbe a on to pak natře dle nálady...snad to někdy přetru :Smile_veryhappy: štětcování :Smile-angry: , airbrush PS: vyfoť to prosím na dením světle a bez blesku, tohle mi přijde jako dosti blbá zelená Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk007 Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Pěkný Tiger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hex-os Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 moc pěkný, já bych se vo něco podobnýho rači ani nepokoušel, narozdíl od tebe nejsem ani šikovnej, ani trpělivej. gw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falko5616 Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Jo když jako řidič MKD tak mi toho času moc nezbejvá,ale pořád mi to jde líp jak to hraní si myslím ted tuním JS tak si jej asi postavím,nemáte někdo nějěké dobré potklady na JS 2 a JS 3 je můj první tank jinak dělám letadla východní frontu esa jako je Kožedub atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts