MegaVydra Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 WT - Aktualizace 1.71 Nová É.R.A. Tohle rozhodně vypadá na dobrej patch ;) Aktualizace 1.71 Nová É.R.A. je tady! Tato obsahová aktualizace otevírá 6. úroveň pro moderní bojová vozidla, dále přidává přes tři desítky nových tanků a letadel, nové mapy a několik vylepšení, jako je například možnost ovládat střelce v letadle z pohledu první osoby. Navštivte https://wt.link/cz/novaERA pro více informací. Ashadak 1 Quote
Ashadak Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Už se to stahuje...dneska to sice nedám ale zítra se na to podívám ;) škoda, že nemám tier 5, ale jen 4 :( Quote
petrix1 Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 ja zatiaľ len T 2 lebo som to dlho nehral a predtým hlavne lietadlá Quote
MegaVydra Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 No já mám tir V ale ke koupi potřebuješ tři vozidla což nemám... Můžu koupit za volný rp těch mám 9 mega ale za to bych musel platit což se mi zatím nechce :) Jinak modely opět famózní to se musí nechat ;) Quote
petrix1 Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 to mi na wt tiež vadí, nemôžem si kúpiť stroj ktorý chcem ale musím si kúpiť všetky v tejto línii, nemožnosť nepotrebné stroje predať, nemožnosť uzamknúť turet s ptm, nemožnosť odzoomovať pohľad, aby som mal lepší prehľad okolo seba. to sú len tie najhlavnejšie veci čo mi chýbajú Quote
petrix1 Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 k tým modelom, pamätám si na prvé tanky vo wt, kolesá hranaté, farby tiež nič moc, vidno že odvtedy už urobili obrovský pokrok a teraz je to po tejto stránke super Quote
MegaVydra Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 To si moc nepamatuju, ale hraju to s pauzama od close beta a přišlo mi už tenkrát že ty tanky jsou pecka, oproti wot určitě. Prošli krásným vývojem fyzika jak tanků tak jejich poškození i prostředí... Dnes je to úplně jinde na full už nemám ani kompa. A ten výzkum je peklo ale je to jasné potřebuji vydělat. Tady je ale super že můžes next tir expit premiakem což jde podstatně rychleji. V AW tohke nejde... Quote
Recommended Posts