Jump to content

Recommended Posts

Posted

WT - Aktualizace 1.71 Nová É.R.A.

Tohle rozhodně vypadá na dobrej patch ;)

Aktualizace 1.71 Nová É.R.A. je tady! Tato obsahová aktualizace otevírá 6. úroveň pro moderní bojová vozidla, dále přidává přes tři desítky nových tanků a letadel, nové mapy a několik vylepšení, jako je například možnost ovládat střelce v letadle z pohledu první osoby.

Navštivte https://wt.link/cz/novaERA pro více informací.

Posted

No já mám tir V ale ke koupi potřebuješ tři vozidla což nemám...

Můžu koupit za volný rp těch mám 9 mega ale za to bych musel platit což se mi zatím nechce  :)

Jinak modely opět famózní to se musí nechat ;)

Posted

to mi na wt tiež vadí, nemôžem si kúpiť stroj ktorý chcem ale musím si kúpiť všetky v tejto línii, nemožnosť nepotrebné stroje predať, nemožnosť uzamknúť turet s ptm, nemožnosť odzoomovať pohľad, aby som mal lepší prehľad okolo seba. to sú len tie najhlavnejšie veci čo mi chýbajú

Posted

k tým modelom, pamätám si na prvé tanky vo wt, kolesá hranaté, farby tiež nič moc, vidno že odvtedy už urobili obrovský pokrok a teraz je to po tejto stránke super

Posted

To si moc nepamatuju, ale hraju to s pauzama od close beta a přišlo mi už tenkrát že ty tanky jsou pecka, oproti wot určitě. Prošli krásným vývojem  fyzika jak tanků tak jejich poškození i prostředí...  Dnes je to úplně jinde na full už nemám ani kompa.

A ten výzkum je peklo ale je to jasné potřebuji vydělat.

Tady je ale super že můžes next tir expit premiakem což jde podstatně rychleji. V AW tohke nejde...