Přejít na obsah

AW - Ve vývoji(0.22): nová čínská vozidla, nová mapa


Ashadak

Recommended Posts

Velitelé!

Ještě ani nedorazila aktualizace 0.21 a už tu máme krátký náhled do nadcházející aktualizace 0.22, která přináší další velké množství nového obsahu. Dnes se tedy podíváme na nová čínská vozidla, a také na novou mapu z daleké Číny!

Vozidla, která si můžete vyzkoumat.

Type 99A1 – bitevní tank deváté úrovně

type99a1.jpg

Tato modernizovaná verze čínského tanku Type 99 je první, kterou můžeme zařadit mezi bitevní tanky třetí generace a posouvá tak čínská vozidla do 21. století. Toto vozidlo je vyzbrojeno výkonným dělem ráže 125 mm s hladkým vývrtem, je osazeno věží z kompozitních materiálů a vybaveno řadou pokročilých technologií, včetně laserového dazzleru JD-3. Od roku 2001 bylo postaveno zhruba tisíc těchto vozidel a zatím slouží pouze v čínské armádě.

Type 99A2 – bitevní tank desáté úrovně

type99a2x.jpg

Jedná se o jednu z variant bitevního tanku Type 99A, který je však vybaven řadou experimentálních prvků. Jedním z nich je delší varianta děla ráže 125 mm ZPT-98(L/55 namísto původního L/44). Díky této zbrani se tak vozidlo může zařadit někam mezi T-90MS a T-14 Armata. Obě vozidla Type 99 budou velmi obratná a slušně obrněná, avšak nebudou vynikat v rychlosti.

ZBL-08 – obrněné bojové vozidlo sedmé úrovně

zbd-08.jpg

Toto osmikolové obrněné bojové vozidlo patří mezi nejmodernější kolová vozidla lidové osvobozenecké armády. Zařazené do služby v roce 2009, poskytuje posádce slušnou ochranu, ale jeho skutečnou předností je jeho vynikající pohyblivost. Vyzbrojeno 30mm automatickým kanónem a řízenými raketami HJ-73, představuje vážného protivníka pro většinu vozidel protivníka na moderním bojišti.

PLZ-89 – samohybné dělostřelecké vozidlo sedmé úrovně

plz-89.jpg

PLZ-89 je čínskou pásovou samohybnou houfnicí ráže 122 mm, která byla poprvé odhalena veřejnosti v roce 1999. Její zbraň (varianta sovětské houfnice ráže 122 mm D-30) můžeme srovnat s jiným populárním typem, 2S1 Gvozdika vyvinutým pro vysoce pohyblivou nepřímou palebnou podporu pěchoty a mechanizovaných útvarů. Čínský typ však využívá pokročilejší elektroniku a vybavení. V současné době najde toto vozidlo uplatnění pouze v rámci PvE režimu.

PLZ-05 - samohybné dělostřelecké vozidlo deváté úrovně

plz-05.jpg

PLZ-05 je nejmodernějším čínským pasovým dělostřeleckým systémem. Vstoupil do služby v roce 2008 a je velmi patrná inspirace americkým typem M109A6 Paladin. V čem vyniká je skutečnost, že si hráči mohou vybrat ze dvou různých zbraní ráže 155 mm – děla L/52 se zásobníkem a vysokou kadencí, nebo velmi přesným, ale pomalu střílejícím dělem L/54. V současné době najde toto vozidlo uplatnění pouze v rámci PvE režimu.

Nová PvP a PvE mapa – Seven Steps

newmap.jpg

Klidný venkov v regionu Baise se změnil na bitevní pole na kterém se střetli žoldnéři, kteří byli najati k ochraně civilistů a nemilosrdnými korporátními silami. Místní triády zde totiž ukryly zdroj cenných informací a své nemalé bohatstvím někde v místních vesnicích. Přestože byli poraženi, jejich tajemství zůstává pohřbeno někde v této oblasti. Veliteli, zajisti oblast a znič své protivníky, abyste začali hledat to, co by vám mohlo zajistit pokrytí nákladů na celý život!

Tato zbrusu nová mapa nás přenese do jižní Číny. Bude k dispozici pro PvP a PvE režim – v tom prvním půjde o standardním PvP mapu a v tom druhém bude ve formě zcela nové mise s názvem - Operation Tiger's Claw!

Prémiová vozidla

ZBD-86 – obrněné bojové vozidlo třetí úrovně

ZBD-86 (také známý jako WZ-501 nebo Type 86 IFV) je čínskou nelicencovanou kopií sovětského vozidla BMP-1, získaného z Egypta v 80. letech. Vozidlo je prakticky totožné s jeho sovětským protějškem, dokonce i jeho motor je kopií původního UTD-20. Odlišují se od sebe použitým systémem PTŘS. Sovětské vozidlo využívá systém Malyutka, zatím co ten čínský HJ-73 Red Arrow. Bohužel v době svého zavedení do služby(1992), bylo již vozidlo velmi zastaralé.

PTZ-89 – stíhač tanků sedmé úrovně

ptz-87.jpg

V 80. letech minulého století neměla Čína prostředky na vývoj pokročilých bitevních tanků, proto nezbývalo než se spolehnout na alternativní cesty jak zničit nepřátelské tanky, třeba právě prostřednictvím stíhačů tanků. PTZ-89 neboli Type 89 je jedním takovým vozidlem. Bylo vyvinuto v osmdesátých letech, ale vyrobeno jen v malých počtech. Hlavní výzbroj tvořilo dělo domácí výroby s hladkým vývrtem a ráží 120 mm s pomocných mechanismem při nabíjení. Jeho palebná síla však byla výrazně nižší než u sovětských děl s hladkým vývrtem ráže 125 mm, a proto byla výroba této zbraně společně s vozidlem ukončena v 90. letech.

Velitelé, zmíněné novinky představují jen zlomek obsahu aktualizace 0.22 - v blízké budoucnosti Vám rádi odhalíme další!

Uvidíme se na bojišti.

Zdroj. https://aw.my.com/gb/news/general/development-chinese-vehicles-new-map

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...