Přejít na obsah

SpartanCZ

Members
  • Počet příspěvků

    452
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

Příspěvky od uživatele SpartanCZ

  1.  

     

    EDIT: a další - naříkání nad prohrama (a ještě stylem: prohra za prohrou, to snad néé) od hráčů, co mají 60% WR a víc :facepalm_wowp: Na každé straně je 15 lidí plus RNG, prostě je to občas o smůle nebo o chybném rozhodnutí, a vy svým skillem tohle vše ve VĚTŠINĚ případů zlomíte na svou stranu. A přesto tu pak brečíte. Nechápu.

    takový grc jsem dlouho nečetl...

  2. No pokud má klan nějaké nároky na přijímání nových členů,tak osobně si myslím,že hodnota WR je bezvýznamná. Ona výše WR o hráči nic nevypovídá protože na publicu ji může málokdy ovlivnit.Dám mnou ověřený a odehraný příklad.Tyhle údaje jsem si nedávno značil.

    100 bitev a šance na výhru podle XVM. Tier tanků 8 až 10.

    1   = 5%

    5   = 25%

    8   = 26 až 30%

    56 = 40 až 45%

    11 = 46 až 50%

    5   = 51 až 55%

    8   = 56 až 60%

    6   = 61 až 75%

     

    Jak z tohoto chcete čarovat nějaké vysoké hodnoty WR nevím. Hra je nastavena pro solo hrače na cca 50% a to by mělo stačit. Zvyšovat si WR na malých tierech nebo četách není problém a o samotném hráči to nic neřekne.(čety je to samý jak permanentní střelba gold municí)

    v mnoha případech má samotný hráč šaanci ovlivnit celou bitvu a to nemluvím o low tierech

  3. Protože normální četa už v tom rudém bordelu nemá taková vliv jako dřív. Musí to být dobrá četa, aby hráč více vyhrával než lostoval.

    A mapa neboli CW nejsou přece známkou kvality. Ještě,když jsem byl v HUGO klanu(a tam jsou sakra dobří hráči) tak se CW celkem vyhrávala, jenže uzemí se nedalo udržet, protože díky zamrzání tanků nebylo čím bojovat. A tak mapě vládnou klany ani né tak ultra skillový, jako spíš početný. Prostě mají tuny desítek.

    A aby se tedy klan stal úspěšná v CW, musí jeho členové expit desítky jak šílení....díky změnám v parametrech strojů by WG, často tito hráči nedělají nic jiného, než že expí aktuálně nejlepší desítku.

    A to nás Nihilisty totálně nebaví. Já příjdou z práce a chci se bavit, né chvatně expit WT E100.....

    dobře napsan, ve všem souhlasím :)

  4. Hlásím, že dám tak 10 bitev denně a nějak nemá proč hrát víc. Pár misí ve WT na FRB zabere hromadu času a baví mě to víc. Dnes jsem našel peněženku tlustou jako cihla. Bylo v ní přes 4 000,- kreditky, občanka, řidičák, výpisy z účtů a kdovícovšecko. Někdo si to položil na střechu auta na parkovišti a pak odejel. Sehnal jsem ho po telefonu a teď čekám, že si pro to přijede. Měl takovou radost, že se asi počůral :biggrin: .

    palec hore!! ty peníze by ho asi tak neštvaly, jak ty občanky,kreditky... taky se mi to stalo už

×
×
  • Vytvořit...