Přejít na obsah

cekokosek

Members
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Zoltar: no, já bych ten problém viděl jinde. Zatímco před dejme tomu 20, 30 léty filmaři museli do scifi filmu nacpat pořádný děj a efekty na úrovni tehdejší doby byly hodně slabé a proto je spíše museli obcházet a nahrazovat právě tím kvalitním dějem, dnes jsou efekty naprosto bezproblémové. Takže dnes filmaři ssskašlou z vysoka na nějaký děj, ale prošpikují to takovými efekty, až se oko typického emerického diváka (s IQ průměrně na úrovni houpacího koně) zalkne úžasem. A o to především jde.
    První vetřelec byl dělaný loutkou a maskama navlečenýma na herce. A jak jsme se tenkrát u toho báli!
    Dnes má kdejaké Bčko, Cčko mnohem lepší efekty. Ale děj je stále splácaný jen tak, aby se okolo něj daly omotat špičkové efekty. Ale děj samotný? Náročný divák jen kroutí hlavou, méně náročný je spokojen.
    Pokud mne se týče, tak Prometheus, Interstellar, Gravitace a tak dále — to jsou opravdu podřadné filmy, ale se skvělými efekty. Ale chápu, že nenáročnému či jednoduššímu divákovi se to určitě bude líbit a hlavně je ochoten zaplatit za to nemalý peníz, který bych já nedal v žádném případě (ne, ani zadarmo).
    A neplatí to jen pro scifi, ale také i pro fantazy sféru. Třeba Pán prstenu. Skvěle napsané dílo. Filmová verze byla sprzněná tím nejhorším možným způsobem. Frodo byl věčně ubrečenej, jako kdyby mu někdo rozdupal hračky. Smíšek byl díl od dílu tučnější a na Hoře osudu, kdy měl být zbědovaný a se strhanými rysy, naopak s kyprými tvářemi a mastným podbradkem sděloval Frodovi, že už delší dobu nemají skutečně vůbec nic k jídlu… Scenář udělaný tak, aby byl genderově vyvážený a tak dále — ale opět — hlavně ty skvělé efekty! No a na Hobita už mne nikdo nedostane, poučil jsem se…
  2. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele waisik v FREE GOLD ( kódy, weby a další info, kde sehnat zlaťáky, atd.)   
    1000 goldů - http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/444353-1000-gold-zdarma-overwolf-giveaway-4112014/
  3. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele bigdragonAF v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    baby na dovolené
     

  4. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele mamlass v WOT - Denní hlášení   
    Tak si najdi přítulku: následně si vyškrtni klan a ty kámoše o volných dnech, a stejně budeš mít méně času než jsi měl
  5. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele Konias v WOT - Denní hlášení   
    Klidně se k tomu tady veřejně přiznám, mám vždy hroznou radost, když WG nějak přechytračím. Jako třeba teď s Centurionem, za předchozích 20 her jsem dostal 14x zásah do munice a někdy i opakovaně, ale za to žádnej "oheň". Takže? Jasan, místo malého hasičáku vozím velkou sadu nářadí a WG má smůlu. Zatím šest her a ani jednou se nestalo, že bych ji končil s poškozenou municí! No ale je pravda, že 2x jsem to ani nestihl, protože jsem shořel..... :biggrin:
  6. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele Konias v WOT - Denní hlášení   
    Tak sem včera viděl video od Quickybaby, kde s E100-kou, naflákal 12000 DMG. Hmm, říkám si, fakt dobrý. Trošku mi to vrtalo v palici, takže si říkám, když takovej noobík dá s ékilem 12 litrů poškození, tak já musím dát se svou IS7-mou, litrů třináct! Ok, uvařil jsem si kafčo, ať mám bystrou mysl a reflexy pouštní kobry, vybral tank a zapl hru.
    Samozřejmě že jsem čekal, že to dám až tak na druhej-třetí pokus. No co si budeme povídat, šlo to přímo jak po másle! První hra, jen 4 desítky a pak už jen spousta po mapě "poflakujících" se hpéček. Říkám si bomba, sice mne trošku znepokojilo, že pod ledovec jedu jen já plus T32 s Pantherem II, ale čekal jsem za tím nějakou rafinovanou lest mého týmu, takže jsem nakonec byl v klidu a nestresoval se. Sotva dojedu pod ledovec tak vidím, jak se na mě řítí Maus, naštěstí pohoda, než dojel měl 1000HP dole a já neměl škrábnutí. Maus zvolil taktiku, hrr na mě, takže nezastavoval, což mě nevadilo do momentu, kdy se za jeho zády vynořila T34 a E100, která mě sprostě objížděla. Nebudu to protahovat, rafinovaná lest mého týmu byla mě v tom nechat samotného, takže jsem stihl nastřílet pouze cca 3k poškození a šel jsem do garáže. První neúspěch mě vůbec neodradil, naopak, čekal jsem že to teď přijde! No, je pravda že to přišlo, ale jinak než jsem myslel, byla to rána od FV183b po které jsem statečně dohořel, páč nevozím hasičák ale nějakej dlabanec nebo co.
    V momentě, kdy jsem se chystal na třetí pokus, který by už 100% vyšel, dolítla manželka s tím, že pokud okamžitě nepřestanu řvát a nadávat, tak prej do prdele půjdu já a to aji s celejma slavnejma tankama.......

    A takhle to dopadne vždy, když chce člověk něco velkého dokázat!  :biggrin: 

     
  7. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele fbituco v WOT - Denní hlášení   
    Asi zase někdo šíří myšlenku, že všeci utečou k WT...
  8. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele fbituco v WOT - Denní hlášení   
    Expil jsem včera IS na účtu přítelkyně.. Má WN8 asi 400, takže podle zdejších "jedná bába povídala" by to ISko mělo dingat, z otočky trefovat E25 na 400m a lítat nad mapou... Posádka 100%, první perk (opravy) zhruba na 90%+... Doplňky nevím, snad tam je nabiják, či něco.
     
    Pokud to porovnám se svým účtem, kde mám na tancích 400% posádky, všechny doplňky, BIA, atd...
     
    Ne, ten 400 WN8 nemá žádný výhody... U sebe jsem zvyklej střílet bez doměření se šancí a zásah minimálně 80%... Tady? Pokud není doměřeno, tak netrefím nic. Letí to většinou někam úplně do háje - kraj kruhu. Mám serverový zaměřovač, takže vím kam střílím.
    Dingání? Neoddingám nic. Spíš do toho prochází střely i pod nemožným úhlem...
     
    Ano, za 10 bitev jsem měl WN8 asi 4000... Jenže to není tím, že by mi RNG přálo... Ale ty rajčátka si prostě vyndám, protože oni si to nedávají...
     
    Haluz faktor (Trefil jsem za jízdy na 300m tank, co měl nacapováno 100% a byl za horizontem) je stejný, jako na mém účtě (Kde jsem s 263 dal 4 skoro full tanky face to face, které mě obklíčily, jeden byl 268 přes nerfem)...
     
    Nebrečte a hrajte. Prostě je jasný, že když budu hrát sedmičky, kde jsou samý červení (Protože lepší hráči to nehrajou a moc tanky neexpí, protože už všecko mají...), tak si je budu dávat. Na tom přece není nic složitýho? Nj, ale ono je lepší to brát jako zradu WG a nadávat.
     
    Jinak je pěkný, jak švejk(Nebo kdo to byl, nebudu to hledat) napsal, že je WT super... Potom napsal asi 10 věcí, kvůli kterým je ta hra úplně nahovno... A pak zas, že WT je super. Když je tak super, tak s tím přestaň zasírat toto vlákno a běž do WT vláken...
    I ve WoT se tank kymácí, když zastaví. Si to zapni, když ti to tak chybí.
    Křížek ti ukazuje co budeš penetrovat? A co jako si? Rajčátko, že ti hra musí říkat co kam budeš penetrovat? Tady nadáváš, že WG něco dělá i pro lamy... A takovouhle brutální berličku pro lamy budeš chválit? Můžu tady napsat akorát to, co jsem napsal včera tomu borcovi, co utopil celou četu... Jsi vůl...
     
    Vy jste tím pomlouvám WoT opravdu už posedlí...
  9. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WOT - Denní hlášení   
    Poslušně hlásím, že jsem si včera hezky zahrál. Není nad to sedět doma, mít svůj stůl, svou myš, klávesnici a sluchátka. A hlavně pořádně vyvětráno. Každopádně zablbl jsem si včera hezky. Ještě že jsem tak špatný hráč, že jsem v jedné bitvě drandil po mapě s 5HP a sejmul jsem ještě dva téměř full enemáky. Bylo to sice na pátém tieru, ale to je jedno. Njn RNG nadržuje jen lamám. To se nedá nic dělat. Btw ještě v jiné hře jsem měl těch HP 30 a v další cca 50. Zkusil jsem darované tančíky od WG. M3 light je teda very funny stroj. Chi-Nu-Kai je sice pomalý, ale za to killer na dálku, když to má člověk doměřené, tak to tam taky letí. No a poslední darovaný je SP. Tak dlouho se člověk na ten stroj hrabal. A výsledek? Já jsem z něho nadšený. Po tom, co jsem si přečetl jaký ten stroj vlastně je, jsem dostal přesně to, co mi docela sedí. Až teda na rychlost, kterou bych ocenil o malinko vyšší. Ale jinak maximální spokojenost. Vydělává to moooc hezky. Nastřílet se s tím taky dá. Dělo má sice občas své chvilky, ale to všechny děla. Takže já děkuji WG za to, že jsem se bavil a to hned 2x a dostal jsem za to ještě něco navíc v podobě věcí, které stojí reálné peníze a já za ně nemusel dát ani korunu. Klidně dělejte milé WG ze mě blbce dál. Když to tak bude pokračovat, budu jen a jen spokojený. Ještě jsem stihl odjet několik her s KV4 a pohnout s expením. To je jediná kaňka na celém víkendu. Díky tomu, že jsem byl pryč jsem to nemohl potáhnout pořádně. Ale včera za devět her jsem udělal téměř 20k XP. Bohužel v desítkových bitvách jsem s tím strojem vlastně k ničemu, ale to je už holt osud těch horších osmiček. 
     
    Kanáre, pořád tady mluvíš o zvýhodňování horších hráčů. Kdyby ti horší byli tak zvýhodněni, tak jsou podle čísel hráči dobří. Ale to jaksi nejde, že jo. Dám ti příklad jednoho motoristického odvětví. A to WTCC. Tam když jsi dobrý, tak ti na každý závod přidají do auta závaží. A čím jsi lepší, tím toho závaží dostaneš více. No a k samotnému závodu. Jezdí se dva v jeden den. Nejdříve se jede samozřejmě kvalifikace. Ta už v sobotu. Vyjedeš si nějaké nej místo. Potom v závodě vyhraješ a druhý závod startuješ z desáté pozice. A ten, co skončil desátý, tak startuje první. Takže podle tebe Kanáre, dělá FIA z jezdců blbce. Protože tady evidentně nemáš stejné podmínky pro všechny. Nicméně zkus nejen ty, ale všichni ti, kteří tady nadávají na nějaké RNG, proč to tak je. Odpověď a smysl je naprosto jasný. Ti lepší, v těch lepších autech se musí více snažit a diváky potom přitáhne to množství těsných výsledků, hromada soubojů a předjíždění. Napínavé situace, kdy evidentně horší jezdec v horším autě dělá všechno možné, aby se před něho nedostal ten lepší. A nezřídka to skončí tím, že ten horší, toho lepšího porazí. Ale to je přece nefér. Sakra jak taková nespravedlnost může někde fungovat. 
     
    Bože můj, přestaňte už řešit tyhle voloviny. Kolega se taky chtěl včera hned čílit, že přece není možné, aby on v devítkovém waflovači neviděl baťáka. Jenže pan baťák měl odježděno s tímto strojem přes 300 her. Tzn naskillovaná posádka. A jak známo baťák je prostě stroj, který má mnoho vynikajících parametrů včetně cammo bonusu. Takže to uznal. Chce to jen mít trošku soudnosti. A bohužel k tomu použít i berličku jménem XVM. Takto bychom se rozčilovali a pak až v garáži bychom zjistili, že na to ten člověk měl právo. 
     
    Taky bych apeloval na trošku zdravého rozumu. Vždyť je to jen hra. Z mého hlediska pořád hra na vysoké úrovni. A ještě k tomu arkáda. Jezdí v ní mnoho reálných strojů, s reálnými tvary. Ale pro hratelnost a zábavnost musí ta hra být zákonitě nějak vybalancována. Já ale nechci abych měl téměř nesmrtelného Tigra, jak to tady mnoho lidí prezentuje. Já nechci aby 122mm dělo rozebralo 13 75 na šroubky. Raději budu přemýšlet nad tím, proč jsem třeba toho skauta trefil tak jak trefil a spadly mu jen pásy. Kdybych ho poslal na měsíc, tak ty skauty nemusí nikdo jezdit. Potom by zaparkovali za artyny na A1 a celý skaut by byl k ničemu. Je to tak těžké zapojit více mozkových buněk a zkusit to pobrat i z jiného hlediska? A jestli vás to štve, tak chcete hru, kdy dostanete jen to, co umíte. No v tom případě doporučuji hromadu singlplayer her, kterých je na trhu hromada. Ani v tom vašem slavném WT-GF tomu není úplně tak, že když budete dobří, tak vyhrajete všechno a zničíte všechny. I tam se dějí prasárny, kdy střílíte do tanku a nic mu neděláte. A není to o tom, že na to nemáte pene. Ale je to jen beta. Až to bude finální verze, tak už vidím, jak mapy brázdí jen samí skilleři a to co potkají zničí. To potom bude hrát určitě moooooooc lidí a Gaijin na tom trhne hromadu peněz, protože právě Ti skilleři budou do toho sypat půlku své výplaty. Že ta věta zní blbě? No ona to taky je blbost. Jenže podle mnohých by to potom takto mělo fungovat. Ale i Gaijin bude muset udělat hru více pro noobíky. Má tam tři módy a tudíž tím selektuje hodně hráčů. Ale popravdě tohle není cesta. I tak se časem ti noobíci dostanou na všechny ty další typy boje. A když zapne o jednu mozkovou buňku více, tak i něco sestřelí. To se povede každému. Jenže díky absenci motivace v podobě výhry ta hra nikdy nebude mít takový úspěch. Nejsou to Olympijské hry. Ve všem je potřeba mít motivaci vítězství. 
  10. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele kvetule v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Tohle píšu za sebe, ne jako admin. Bo čeho je moc, toho je příliš. Ale proč ne, tohle je přesně ukázka, jak se dokáže bavit národ nad neštěstím druhých. Proto existuje bulvár atd.  Jen tak dál, on si díky tomu bulvár vybere někoho dalšího, aby se měl národ nad čím ukájet. :wink:
  11. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele Jasson Smith v WOT - Denní hlášení   
    No sorry, ale to co jsi tady napsal je víceméně buďto závist nebo totální kravina. Když bude rudá četa a to klidně i klanová, protože jsou klany, co berou ruďochy, tak si ta četa nažene prd a né WR. A nehledě k faktu, že v četách si těžko nahoníš WN, protože to, co by jsi normálně nastřílel sám, se rozloží mezi dva nebo tři hráče. Zkus si čety zahrát a uvidíš, že zase tak jednoduché to není. 
  12. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele kubo4747 v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Staré, ale dobré a dlho som to hľadal.... :laugh: :laugh:
     

  13. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele Kanár (NIHIL) v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Docela ze života. To není vymyšlené. Já jednou také málem sežral dětem gumu na gumování. Byla to tehdy novinka, takové ty gumy, které vypadaly a voněly jako nějaké žužu.
  14. Upvote
    Uživateli cekokosek zvýšil/snížil popularitu bobby_6killer v Potkali se u Komarína aneb bojovníci, které známe   
    Včera jsem na Dálnici potkal bobbyho_6killera, jel s Typanem a společně s dalšíma medkama nám prorvali tu stranu bez města a capli. Já jel s BlackPrincem a asi tak 4x jsem ho dingnul a dvakrát jsem si uždibnul s tím směšným dělem co BP má
  15. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele Lynx_cz v WOT - Denní hlášení   
    Kanare, Tvoje svoboda konci tam, kde zacina svoboda druhych. To, ze nejaky priblbly barvicky ukazuji nejakou potecialni moznost vysledku a Ty se tim ridis jako slovem bozim je pekna hloupost, kterou bych u Tebe neocekaval, a jeste se tu tim chlubit. Davas tim fakt dobry priklad novackum. Jeste ze od noveho patche jsou za utopeni plne opravy, ja bych je zdvojnasobil. Navic i vlastni utopeny stroj je mozne beztrestne rozstrilet. Takze krom enemy zacnu nicit i vlastni utopence. Tohle topeni se je veskrze sobecke vuci tymu, kdy ten jeden stroj muze ke konci bitvy chybet.
     
    Za sebe 2x "-"
     
    Odinstaluj tedy WoT a budes mit klid Ty i jini...
  16. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele matho v WOT - Denní hlášení   
    Ja zo svojími niečo málo cez 4k bitkami, asi nemám mandát dávať rozumy, tak skúsim aspoň pridať svoj postreh.
    Dovolim si tvrdiť, že problém odchádzajúcich hráčov nie je debilita na publica, ani miznúce strely, ani nič s tejto kategórie. Dôvody sú daleko prozaickejšie.
     
    Začnem tým najmenej podstatným - fórom.
    Je tu ohromné množstvo negativity. Je úplne symptomatické, že tak podpriemerný hráč ako kánar, ktorý sa dokáže realizovať len v napádaní WG a WoT a všekého, čo s tým súvisí, tu má tak vysopú reputáciu. Je to vizitka ludí, ktorí sem chodia a znak toho, čo na tomto fóre skutočne hladajú.
    Nie som tu na to, aby som súdil - ale toto admini absolútne nezvládajú.
     
    Trochu dôležitejší je akýsi osobný emočný manažment,
    Ked prehrám dva - tri krát v rade, tak najhoršia vec, akú v danej chvíli viem spraviť, je nabrúsený naskočiť do dalšej hry.
    Kdeže. Radšej si spravím čaj, alebo vybehnem s cigaretou na balkón. Jednoducho, keď viem, že ma WoT nasiera, tak medzi seba a svoju nasratosť staviam akési "bariéry". Nehrám ako moron jednu hru za druhou a nezačnem búchať do stola resp. nepriletím na fórum a nezačnem na všetko nadávať a neznechutím ostatných.
     
    A podla mna najdôležitejšia vec je neschopnosť odpútať sa od reality.
    Viem, znie to čudne, vysvetlím.
    Je úplne jedno či dakdo robí manuálne, či sedí v kancli alebo či si doma obhrýza svoje nezamestnanecké prsty - sme stále pod tlakom. Vyvíja ho na nás spoločnosť, rodina, priatelia a my podvedome tieto tlaky, tieto očakávania, ktoré nám ležia na pleciach - prenášame do WoT. Tanky neberieme ako hru, naopak, chápame ich ako otvorenú výzvu.
    Pachtíme sa za čo najvyšším počtom vysokých tierom a čo najlepšími štatistikami.
    Ked som skončil tortúru expenia E-75, potom ako som bezmála 500 bitiek odohral z viac-nemej stockovými vozítkami (panther, vk3002, panter2, tiger, KT a E-75) uvedomil som si jednu zásadnú vec: Tolko energie som vložil do expenia tankov, až mi neostala žiadna na to, aby som sa z nich ich tešil. Toto bol dôležitý moment - z garáže mi hneď letel hummel a kv13 (teda tanky, ktoré ma nebavili ale ktoré som podla seba musel expiť) a začal hrať na potešenie z hry.
    Ak čítate denné hlásenia, tak ste si všimli, že často spomínam KV-1S. Našiel som pár zábavných blbom-vzdorných tankov a tie točím. A bavím sa. Expím len cez násobky, maximálne pár bitiek naviac, ak mám chuť. Kúpil som si typa a aj keď prehrám, tak ma poteší zisk striebra.
    Dakdo ma môže nazve wallet warriorom, ja mu na to môžem odpovedať "FU". Sú to moje peniaze, moja hra, ja si hladám svoj štýl. Ked si lakomý/nechceš/nemôžeš vkladať peniaze, nerob tak, ale nevyčítaj to iným.
    A mám v paži decká, ktoré to hrať nevedia, ani to vedieť ešte nemôžu, mám v paži blbé tímy, lebo o pár hier neskôr chytím tím dobrý, mám v paži, že nemám X-tier, ked sa viem baviť na VI-VII-VIII.
    O to tu ide. Nikto mi do môjho zážitku nevstupuje. V podstate ani jedna moja vlastná časť, ktorú mám vyhradenú pre interakcie s realitou. Ona tam totiž nepatri, toto je to len počítačová hra.
    Nie sú to preteky o to, kto je lepší tankista a nie je to ani žiadny gél na leštenia môjho ega.
  17. Upvote
    cekokosek zvýšil/snížil popularitu uživatele svejk007 v WOT - Denní hlášení   
    Kanáre tady jsi naprosto mimo:
    1. k historii.... tankové bitvy byly ve WWII totalní chaos. Jednotky i samotný stroje se odělovaly a bloudily, do toho palilo dělostřelectvo, nálétávalo letectvo....pěchota. Ano, němci měli do poloviny války výhodu vysílaček, kdežto rusové se orijentovali jen díky praporkům a dle velitelského tanku, který vysílačku měl.
    Nebuď najivní a neidealizuj si tu neměcký tankový útok jako někde na Šachovnici. Pro jednotlivé tanky to byl total chaos ve vŠech národech. Vítezila kreativita, rychlost přesnost a hlavně Štěstíkonkrétního tanku. Přesně jako na publicku.
    2. NA publicku sice je spousta "blbečků" jak říkáŠ, ale na vŠech stranách. To jak popisujeŠ průběh her na publicku je naprostá demagogie a lež. Ty si vždy něco vsugerujeŠ a jedeŠ dle toho jak ultra tvrdohlavec. Jaké popravování blbečků nebo zas prohry s dvěma výstřely 3:15? Co to povídáŠ?
    Když čéék nehraje 10 třídu, kterou WG podělalo, tak se nikdy tak dobře publik nehrál jako se hraje teď. Díky změně MM se dá hrát dobře i s třídama, které dřív byly jen potrava pro top třídy(5,6,7).
    Od 2 do 8 třídy se hraje moc pekně. Do 5 v klidu hraju sám a tvrdit, že si v low tierech chodím lovit "blbečky" kteří jezdí na popravu jak kačeny. Hrál jsi někdy teď delŠí dobu low tiery? Nehrál, páč by jsi takovou blbost nikdy neřekl.
    Aktuálně se v nich pohybuje velký počet zkuŠených hráčů, hry jsou velice zajímavé a napínavé....a lehké to taky není....s T40 jsem skoro pořád dole...
    K CW.... je dobře, že se hrajou a i já si je rád občas zahraju..abych pomohl týmu a vyzkouŠel si je. Bože, ale vystavovat CW jako taktický skvost, kde si teprve pořádně zahrajeŠ....co Vás na nich tak hrozně baví? VŠechno jak přes kopírák....každá mapa mám jednu či dve tupé taktiky...postav se sem a tam....potkáte pár jasně odhadnutelných strojů. A že tam o něco jde? Bože a o co?
    Já nikomu CW neberu, ale můžu říct, že s pohledu zábavy je to oproti publicku mrtvá věc.
     
    NEMESIS: k té poznámce, že přečíslením se vyhrává ve WOTu vŠude....jsem si prý toho nevŠimnul.
    Hloupost. Ano v CW a rotách tomu tak je. ZvláŠtě v rotách, když už prohrajeme, tak jen díky té nejtupějŠí taktice nepřítele...vrhne vŠechno na jednu stranu a my nestačímě druhou půlku týmu stáhnout....
    Ale proč tomu tak na CW a v rotách je? Páč proti sobě hrají stejně třídy! Jak udrží flek 2xJS3 proti 6xJS3, že?
    Tohle na publiku neplatí....celé utoky se dají zastavit s pouhou četou nebo dobře postaveným td...nejde jen o kvality hráčů, ale právě o roznorodost strojů.
    O kreativitu a taktickou vyspělost, kdy hráč musí sledovat třídy enemáka, kde jsou a kde utočí....kde se s čím přesunout a co kde jak podpořit. Chytrou hrou se dá porazit i přesila....
    Ale v CW a Rotách? Zapomeň.
    CHápu, že to "Šachové" dílo CW obhajujete...do WOT patří a jsem rád, že je....ale to jak ho vychvalujete a mluvíte o něm.....to je protě lež.
×
×
  • Vytvořit...