Přejít na obsah

Petr_von_Eger_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    1 462
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

Příspěvky od uživatele Petr_von_Eger_CZ

  1. včera jsem náhodou zjistil, že u enemáků byl hráč co má 19k bitev s KV-1 a o několik bitev později jsem dostal spoluhráče s Hetzrem a na něm 9k bitev. Je vidět, že tady s náma tahle hra už nějaký ten rok je.  

    A to jsem si myslel že jsem potkal extrém.. hráč 8k bitev a z toho 6,8k s KV1.. WR 45% :confused: prolustroval jsem si ho jen proto, že byl první mrtvej a celou bitvu nadával česky do chatu (hlavně mě).. Co na tom že jsem bitvu nakonec dovedl s jedním spoluhráčem do vítězného konce.. pro něj bude lama kažej kdo přežije v bitvě dýl než 2 minuty..

  2. Nic ve zlým, ale ty jsi udělal vlastně ještě horší věc, než když si lama koupí Lowe, protože u něj to díky barvičkám uvidím a když ho budu mít v týmu tak ho ignoruju. Ale takhle si budu myslet že v tom tanku sedí hráč který za něco stojí a ono to bude total rajče:)

    Já ti furt říkám aby jsi si to hloupý XVM odinstaloval a máš po problémech :tongue:

     

    Jinak včera s T67 w/l 25/4, až už to byla trochu nuda, vyhrál jsem i bitvu kde mělo 10 hráčů nastříleno nula dmg, díky capu  :woot:  Ale na tiery 9+ (hraný sólo) mě po pročítání zdejších příspěvků nikdo nedostane.. to to radši vypnu..

  3. shot014eee.jpg

     

    infarktová bitva, kdy byl celý tým (kromě mě a AFK arty) vymazán během 2 minut.. enemáků bylo 9, ale podařilo se mi to ustřílet (KV1, Churchill a Stug) na 6:2.. Pak ale došla munice.. zbylo B1 s 15 hp, Matilda 120 hp a 4 arty.. B1 jsem ve městě objel a ramnul, ale zbylo mi 15 hp.. jediný řešení byl pokus o cap.. při 50% na mě najely 2 arty a honily mě po capu a další 2 to po mě pálily zdálky.. dostaly mě až při 100% a to už jim bylo prd platný :devil:

  4. Ja nejak nechapu jak dokazete hrat v techto casech kdy demence dosahuje vrcholu - ja mam cim dal horsi vysledky, pro me kachny na strelnici neplati! Potreboval bych skoleni jak hrat v kriticke dny. Cim vic blbcu ve hre, tim hur i pro me.

     

     

    neboj, taky mi to včera nešlo, i když jsem hrál stejným stylem jako vždxy

     

     

    no včera jsem to zapnul až po 23hod a bylo to opravdu výživné.. zase několik M s losty, a win nešlo přes 50%.. ovšem kolem 5hod ranní přišla minisérie výher (i nezasloužených) a WR se konečně přehouplo přes 60%, tak jsem nakonec šel spát spoko..

  5. tak poslední dny to jde..  miniHellcat T67:  čtvrtek w/l 5/1, včera 5/2, dneska 5/0.. tak jsem to protáhnul a končil na 14/7.. vcelku zábava, ale už to začíná bejt trochu nuda.. ale co jinýho vytáhnout, aby to mělo rychlost na přesun z jednoho konce mapy na druhej a dobrou pene? :dntknw:

    Edit: tak další kolečko.. 12/6..

  6. měkou ? .... s alfou 910 dmg ..... V 9. tieru se neztratí ! Já nic neokecávám , píšu že v tom nevidím problém . A když kolegové mají 7. tier , tak proč se rozčilovat sakra vždyť já taky nemám žádný 6. tier, tak jsem si pořídil 5. tier(T-25) a jezdím ho s klukama(6. tier oba) . A za tu dobu mi nikdo nenapsal, že jsem idiot že oslabuju tým . Když se daří tak jsme pořád na topu a když jednou nebo 3x za pár her chytnem 8. tier , tak se neposeru a stejně udělám víc než polovina týmu (samozřejmě když trochu používám mozek ) .

     

    Všechny tyhle kecy o tom, že oslabuje tým jsou srač*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jediný kdo oslabuje tým jsou kempící heavyny, sebevražední scouti a hráči s dutou palicí !

    doporučuju procházku na čerstvém vzduchu nebo shlédnout nějaký záběry s roztomilými štěňátky popřípadě si pořádně.. (ale né, do tvého milostného života mi nic není), páč ti trochu ujíždějí nervy :-)

    A ano KV2 je opravdu proti lX. tieru měkká.. Nebo snad znáš nějakou devítku, která má problém jí prorvat? Aby bylo jasno, neřeším a nechci řešit jiné stroje, ale jen a pouze KV2.. jediná šance jak změnit můj názor je dát replay jak dokáže KV2 prohánět devítky či desítky :-D

  7. Jelikož má KV-2 matchmaking 6-8 tier . Tak vážně nevidím tak obrovský problém hrát proti 9. tier . Co je na tom kurňa tak divnýho , že tady hejtujete jak malej jarda . Sami si dobře pamatujete, že se dříve dostávaly běžně 6. tiery do X. tier bitev(nevím jak přesně to bylo, ještě jsem nehrál) . Kdyby si ji vzal do plutonu s 9. tierem, tak (možná) nadáváte oprávněně. Takhle se nechovají ani ty poláci ...

    měkou pomalou heavynu proti +3 (+4) tier prostě neokecáš i když budeš připomínat dávný časy.. "marná lásky snaha" ;-)
  8. S KV-2 opravdu není problém zahrát v jakémkoli MM . A tím,že to nezahrajete vy (a jen tady remcáte jak kiblyk oslabuje tým), neznamená , že to nemá v ruce a že nepomůže k vítězství .

    Čety +-1 jsou běžné a nic se proti nim nedá namítnout . Zkus si vzít třeba covenantera (4. britský light) hraju ho s klukama co berou 5. tier (protože jsem ho neměl), ten zahraje i v 7. tieru .

    Ale jelikož to zde někteří polobohové nezahrají , tak to bude nemožné , že Ludwo :dry: ?

    to že někam vytáhneš lighta jako scouta se dá ještě přejít, ale slepá a pomalá KV2 je proti lX k prdu a to neberu, že Kyblik tam psal dokonce o X.. :-D Můžeš se spoluopice zastávat jak chceš, ale to prostě JE fail..
  9. Tak po dvou dnech mise na WZ zacinam pochybovat o tom ze to dam. U anglanu jezdim s Conquerorem a ma 50k dmg ale jen 20 killu. U ostatnich narodu mam pomery trochu lepsi, ale urcite budu mit driv dmg jak killy.

    Nikdy jsem na killy moc hrat neumel a ted kdyz se jeste vyzira tak to bude jeste horsi.

    Vcera na Siegfriedovce posledni enemy s WT a 550 hp a cumi na nej 4 tanky a cekaj kdo vystreli prvni.

    Na redshire nam to mozna i prohralo bitvu. Jedu pomoct Tigerovi P proti SU a Black prince ustrilim SU pak me tiger necha prestrelovat se s BP a vystreli az kdyz ma 50 hp. Ty hp ktery me to stalo nam mozna prohralo bitvu.

    Už jsem to psal do klanchatu vyprdni se na misi, zbytečný nervy.. A co se týká vyžírání killů tak se připrav páč to bude čím dál horší.. :-) jediný řešení jak se vyhnout tebou výše popsaným situacím je hrát max. 3. tier.. ale koho by to bavilo, že ;-)

    Jinak ten kdo ve WG vymyslel ten systém, kdy si můžeš splnění mise dokoupit, by si zasloužil tučnou vánoční prémii. Protože jak se bude mise chýlit ke konci, potečou éčka a doláče proudem :-)

  10. S  T67 goldíků vozím jen 5 :no: Kdyby nedošla munice, v klidu by jsem nastřílel i víc než těch 2500 damage.

     

    já jich mám 10, ale budu to muset zredukovat.. bez prémiáku se to nedá uživit.. a s docházením munice mám taky problémy.. když je u enemáků trojčeta TOGů tak je musim nechat jiným pokud to jde.. a pokud ne, tak do nich vysypu co ještě mám a jedu capnout.. nej dmg jsem měl, když jsem už bez munice uramoval 2 arty M37 je kupodivu velmi měkká :-P ale stejně byl nakonec lost.. když máš 8 nul v týmu, neuděláš nic..
  11. Nějakou větší vyžíračku nepozoruji - ale možná si toho spíš nevšímám, protože misi na WZ si tentokrát nechávám ujít, chci mít trochu klidnější konec roku :-)

     taky bych si toho nevšiml.. poprvý jsem si řekl, že chtěl jen pomoct i když nemusel ale podruhý už v tom byl jasnej úmysl, ale ať si kucí pomůžou, já jim tu štreku fakt nezávidím..

     

    Včera stačilo na splnění  mise 25 goldů 5 bitev s T67 a 34 minut. Dokonce z toho byla i jedna Halonovka.

    Pokud s T67 rozsřílím Porno Tigra jen kvůli tomu ,že se natočí bokem a jak tydýt stojí a točí dělem, tak takový hráč nemá v bitvě co dělat.

    ehm.. ne Halonovka, ale Halonenka ;-)

    A mohl bys mi říct na kolik ran jsi toho PTigera rozstřílel? Já mu pustil do boku 8 AP, 4 goldy a prošly 4 (2 goldy) a nakonec jsem si ho musel objet a dát ho zezadu.. asi (16 ran).. Jinak tenhle stroj je snadnej cíl když ho chytíš někde na volným prostranství a bez podpory.. To mu opravdu nezbejvá nic než točit kanónem.. :-)

  12. To mi bylo jasné hned, že killy asi budou větší potíž, než DMG :-)

    včera mi několikrát vyžrali kill, točím si artynu, dorážka Typ58, najdu si a točím druhou.. už byla na ranku a přiřítí se zas ten TYP, ramne jí a ještě mi poškodí pásy.. už jsem chtěl něco vypisovat v garáži, až mi pak došlo, že ten ubožák zřejmě jen plní tu misi na WZ..
  13. Naprosto nechápu, co se poslední týden děje. Dříve jsem se zlepšoval, WNko jsem v pohodě držl kolem 2500. No ale posledních tak 6-7 dní je to děsný. Stěží se dostávám na modrý čísla. Nestálý MM s idioty, kde ani nestíhnu nic nastřílet. Prohra střídá prohru. Jsem totálně znechucenej. Zábava nikde. 

    vítej v klubu :tongue:  já už to mám (snad) za sebou.. ale prožil jsem si 3 dny pekla.. už jsem byl zralej na uninstal a ejhle.. další den 10 výher z 12 her a teď už je to zas v poho.. :yes:

  14. Ještě jsem si vzpoměl na jednu záhadu ze včerejška..

    Mohl by mi někdo vysvětlit jak je možné, že dám T67 která ke mě stojí bokem 120, 112 a když jí zbývá 74hp tak jí dám PECKU za 50dmg?? přičemž ten AP granát dává 87-144 dmg?? Nepoškodil jsem žádný modul (pásy to nesežraly) ani nezranil posádku.. Už začínám být paranoidní, protože kdyby to dalo alespoň minimální uváděnou dmg byl by win.. Že dám 89 nebo 90 se stává, ale tohle bylo fakt hodně divný..

    OMLOUVÁM SE za mystifikaci..

    dneska jsem si ještě jednou prohlédl ten screen a těch 50 dmg AP jsem dostal já... byla to dorážka.. poslední hit co dostala enemy T67 byl 112 což je zcela v pořádku a ta moje poslední rána byla zřejmě ding.. prostě jsem se překoukl v tabulkách a díky frustraci z proher jsem už věřil na bubáky... :wallbash:

  15. Tak ještě mě napadlo jestli si mu nedal pásy nebo ho předtím nespotnul a trefil ho někdo jinej a vyskočilo z něj číslo za asistenci.

    byli jsme poslední přeživší a kdybych mu dal kritičák, tak by se to objevilo v tabulce po bitvě ne? Zítra pokud se dostanu ke kompu, tak sem hodím ten screen.. ukazuje to udělenou dmg a poslední hit.. Replay bohužel nemám, nikdy jsem nic podobného neřešil a i když se něco divného vyskytlo, tak jsem si to dokázal nějak logicky zdůvodnit, nebo jsem nad tím mávnul rukou.. Nejsem příznivcem konspiraček ale tohle už mě fakt nakrklo.
  16. A nedošli ti AP? Většinou má vše vysvětlení. Já se dneska rozčiloval že mě vyndala artyna když jsem se nerozsvítil a až v replay jsem zjistil že chvilku předtím ni vyndali velitele a já si toho nevšimnul.

    ne, ne koukal jsem na hitlog a vozím tam pouze AP a 10ks goldový munice..

    Edit: jsem udělal i screen..

×
×
  • Vytvořit...