Přejít na obsah

czNemesis

Members
  • Počet příspěvků

    1 037
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    4

Příspěvky od uživatele czNemesis

  1. SP = 7 200 goldov - 170 mm pene/Buff na 180 mm

    Type = 7 500 goldov - 181 mm pene

    KV-5 = 7 500 goldov - 167 mm pene

    Tzn. za 7 200 goldov 180 mm pene vs 7 500 goldov za 167 resp. 181 mm pene. ak to beres z hladiska cena/vykon tak SP ma navrch... teda v penetracii

     

    Len maly postreh. IS-6 nieco okolo 11 000 goldov (ak sa nemylim), priebojnost 175 mm.

     

    27,27 € - 180 mm pene vs. 44€ - 175 mm pene

    Porovnanie cena/penetracia tanku

     

    Podlé tvé logiky je FV215 183mm nejlepší tank ve hře... porovnávat efektivitu tanku čistě pouze penetrace je přinejmenším velice nešťastné.

  2. Neřekl bych

    Zdroj : http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits

     

    Vítězství

    XP        : Veškeré zkušenosti x 1,5

    Kredity : Bonus za vstup do bitvy x 1,85 (v praxi velmi malá fixní hodnota závislá jen na tieru vozidla) a jinak žádné jiné zvýhodnění za vítězství v bitvě.

    Máš pravdu, já už to mám v hlavě popletený  :biggrin: . Ono se tvrdilo že výhra na kredity nemá vliv, ale bylo to v kontextu na kredity jako takové, které dostaneš za to když něco ve hře děláš (dmg,spot dmg). Né ty které dostaneš hned při vstupu do bitvy.

  3. Ve chvíli, kdy si může žárovku pořídit kdokoli na jakékoli vozidlo, nevím, proč by žárovka měla být OP.

    Protože si myslím, že autor příspěvku měl na mysli, že je OP oproti ostatním skillům velitele. No neříkejte sami, že žárovka není první 100% skill u každého vašeho velitele tanku? A silně pochybuju, že tam například někdo dá radši mentora (učitele nebo jak), než žárovku. V tomto kontextu ten skill OP je, vyčuhuje nad ostatníma (skillama).

  4. Ještě že nemám v garáži ani jednu německou desítku, to bych si po každém patchi musel umlátit hlavu o futra. Stačilo si nechat jen devítky ty moc WG "nekurví" a hlavně držet rusáky ti budou díky pláči na RU servrech pořád postupně vylepšovaní, no a hlavně, že se nijak zatím nestarají o číňany a brity, bo číňani ti jsou jako rusové a britové se svojí stabilní penetrací po celou dráhu letu střely jsou docela dost nedocenění, zatím snimi nehraje dost hráčů a tak WG v jejich "šílených statistikách"nedělají žádné vrásky, tím, že by se někde dostávali nad  50%,   a to je dobře. :biggrin:

     

    Já mám E-50M a jsem celkem dost spokojenej. Ten tank je špica :)

  5.  Mimochodem, když mě kdysi dávno takto napadal tuším Biggpete, jestli ne on, tak se omlouvám ale někdo to byl a já mu napsal, že se za rok na těch EFR1500 dohrabu, tak se mi vysmál.

    Byl jsem to já a bylo to trochu jinak. Ty jsi mi říkal že za rok budeš mít stejný EFR jako já (už nevím proč, na co jsi se vymlouval). No uběhl skoro rok, z toho jsem na to půl roku ani nešáh a pořád si myslím že máš co dohánět ;)

     

    Každopádně neber to jako povyšování Kanáre, však se známe :)

  6. Koeficient 1,85 v pripade vyhry??? Tzn, ked za porazku bez PU dostanes 57.000, za vyhru 105.000. To je potom uz neplatne, pretoze pri lepsie zahranej bitke a vyhre (dmg o 300 viac) to robilo len 68.000 bez PU. (dufam ze pocitam spravne... 57.000 x 1,85 = 105.000)

     

    Jednoducho som si isty, lebo za lost ked je koeficient 1,5 za EXPY (porazka a 770 XP... Pri vyhre 1155 XP) 57.000 CR

    Vyhra za 1355 XP a o 300 dmg viac (3400 dmg) + nasvietenie. (to by bolo v pripade porazky 36.000 CR ... Za 3000 DMG??) osobne si myslim, ze je to inak.

     

    Ale neviem ci to dobre chapem, mne sa zda, ze nie. Lebo ked sa nasobi vstup do bitvy... Kolko CR dostanes za vstup do bitvy...

    Špatně jsi pochopil. Když vstoupíš do bitvy, tak už prostě máš jistý určitej počet kreditů aniž by si cokoliv udělal, liší se to od tieru a typu tanku. A pouze tahle částka se ti vynásobí 1.85 když vyhraješ, ne celá částka.

  7. Trochu OT:

    Taka technicka otazka: Ked urobim 3000 DMG (nic ine neurobim tj. Nespotnem a nenasvietim...), a vyhram, dostanem napriklad 60.000 kreditov. Ked urobim 3000 DMG a nic ine nespravym (citaj vyssie...), a prehram, dostanem tiez 60.000 kreditov? Ak nie... Tak... Kolko dostanem kreditov. (berme to tak, ze su to 2 identicke bitvy, len akurat lost a win) (cize, dostanem pri rovnakom vykone rovnako vela kreditov pri prehre aj vyhre???) Diky za info. (a ano viem ze v XP je rozdiel...)

    http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits

    The "Joining a battle" reward is multiplied by 1.85. No bonus to other rewards earned during the battle.

    Při výhře, se odměna za pouhý vstup do bitvy vynásobí 1.85. Zbytek zůstává jako při prohře.

  8. Taky mi to prijde moc. Treba se s artynama zacnou lamat rekordy v expech. Navic jeste budou dostavat expy a credity za trackovani soupere...

    No já osobně si myslím, že oni těmi 50% právě zjednodušeně řečeno myslí to, že si artina sama nic nenasvítí. Je tedy možné že prostě dají artině boost a že například když s ní budeš dávat dmg na soupeře kterého vidíš, tak dostaneš ve výsledku 150% xp. Ale to je pouze moje domněnka, protože mě to prostě expově nevychází.

  9. Tak ja pisu, ze maji 70% expu oproti tankum. Ty asi myslis, ze maji o 30% min expu. Pravdu nemame ani jeden. Spravne to je o 33% expu mene.  :Smile_harp:

     

     

     

     

    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/247740-lets-share-zmeny-v-herni-mechanice-v-086/

    Díky, stejně ty jo mi to prostě ale nevychází. Jelikož artina dostává 50% expů, protože její cíl nasvítí někdo jinej a k tomu měla ještě 50% postih, tak dalo by se říct, že dostávala 25% expů. Což mi přijde jako silné kafe.

  10. Jen doplnim. Navic ted maji artyny cca 50% ziskanych expu oproti normalnim tankum. (TD cca 70%).

    Pry v 8.6 maji toto zrusit a artyny a td budou ziskavat stejne expu jako tanky. Takze rychlejsi expeni...

    Jen dotaz, kde se tohle přesně píše?

  11. Tak třeba teorie o lepším nasazování nově pořízených tanků. A potvrzena.

    Vtipné na tom ovšem je, že když si prohledáš historii zdejších příspěvku, tak zrovna tuhle "teorii" skoro nikdo nevyvracel. Byla totiž o tom zmíňka i na wiki, jenomže problém je, jak říka Bobby, že WG kolikrát tohle potvrdilo a popřelo, takže nikdo doopravdy neví jak to teď je. Dle mého žádnou další potvrzenou konspiračku nenajdeš, protože to co se tu častokrát vyplodilo by nevymyslel ani sám Lukašenko ;)

  12. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/247740-lets-share-zmeny-v-herni-mechanice-v-086/page__p__4807558&do=findComment&comment=4807558

     

     

    tady to máš česky na ofiko fóru. Pokud to zavedou jak píšou, tak by mohla zkušenost být o malinko více než jejich bulhárek... :)

    Unbelievable! Díky za link, tohle je super změna a vůbec se divím že něco takového udělali. Už teda potom taky chápu ty změny v přesnosti artin.

  13. podle Storma budou všechny děla přesnější v 0.8.6, a ty, co jsou přesné teď, budou ještě mnohem přesnější

    Moment moment, kde si to zjistil? Tenhle směr změn, zdá se mi poněkud příznivý, že by svítalo na lepší časy?

  14. Serb a kladivo nějak nechápe asi, že tanky od Gaijinu nemusí WoT nějak porazit ale stačí, že tady budou a když nebudou loterie, jako je WoT, tak hráči, kteří mají v hlavě mozek budou mít co hrát a WoT to nebude.  :Smile_trollface-3:

    To je podle mě ale právě to co si SerB myslí. Jelikož hráčů s mozkem je ve WoT jak šafránu, tak jim moc zákazníků neodejde.

  15. Vždyť má pravdu, evidentně to funguje,tady ti hodil důkaz místo slibů :-D

     

    <troll>

    Chceš si trpět na randomu - enjoy. Já si radši zahraji pro zábavu v četě, kde se dobře bavíme, střílíme po všem, co se hýbe, rozšiřujeme si slovní zásobu nadávkami z různých světových jazyků a jsme spokojení až na půdu...

     

    Jo, závist je svině... :-D

    </troll>

     

     

    @Kanar:

    Jak sis jistě všiml, není goldovka jako goldovka... a FV215b/183 má goldovku takovou, jakou má (průstřel = 1700, neprostřelí = direct hit z obj261, netrefí = splash jako z Obj261).

    Jo jo s JejKeyem je v četě na randomu o zábavu postaráno... :biggrin:

  16. Sranda jak tu dokážete rozběhnout flame o nepotvrzeném info. Každopádně, není ten "brutální" nerf jen úpravou artin pro jejich novej MM? Jak už tu někdo psal, jestli GWPanther začne být brán jako tier 6 tank a bude proti tankům 6 až 8 tieru, tak dle mého se žádný brutální nerf nekoná. Pokud ovšem ten nerf bude platit i pro top artiny pak to bude dle mého ještě zajímavé jak to s hrou zamává.

  17. Nevím, co máš proti vykřičníkům za číslem 300 ??? Nepsal jsem tam třeba blbe !!! Tak co tě to tak bere? Tvůj cit pro různorodost a vyváženost je zřejmě někde jinde než ten můj protože já si myslím, že rozdíly mezi pár tanky mohou být mnohem větší a originálnější, než rozdíly mezi 300 tanky a to mi jen těžko budeš nějak vymlouvat. Nebo chceš tvrdit, že ta rozdílnost stačí, když jeden tank jede 60km/h a jiný jede 58km/h? Já za rozdíly považuju například zásobník, superpancíř, super přesnost, super damage ale nikoliv, že mezi těmito věcmi jsou jen malé rozdíly.

    Tak ono když to vemeš z jiného hlediska, tak člověk by měl porovnávat pouze tiery mezi sebou, tzn IS-3 vs KT vs T32, takže pak tam ta různorodost pořád nějak zůstává v rozumné míře, protože těch tanků k porovnání tam zas tolik není. Například když se koukneš na top tier tanky, tak si myslím že musíš uznat že se WG daří tam tu různorodost zachovat. Například nedávné uvedení britského TDčka. Díky své dmg je to unikátní tank. To samé i artiny, každá má to své. U heavy top tanků už to tolik do očí bijící není, ale pořád tam jsou rozdíly viditelné a taktika se podle toho upravuje.

×
×
  • Vytvořit...