Přejít na obsah

WOWs: Ishizuchi - IV. tier - IJN Battleship PREMIUM


waisik

Recommended Posts

Další info:

2zje2xc.jpg

 

Za mě úplně vpohodě loď. Dobrá pohyblivost, děl jako Wyoming, pancíř vpohodě když se úhluje. Nemá tak velkou nástavbu, takže oproti Wyomingům a Arkansasům je těžší trefit HE spamem. Ale přijde mi, že dostává větší dmg HEčkama.

 

Ale jako uznavači "BB AP only" mi trvalo docela dlouho než mi došlo, že děla Ishizuchi prostě nedají citadelu jiný BB a proti BB je proto nutný střílet HE. Za 15 her jsem nedal jedinou citadelu jiný BB na vzdálenost větší jak 3-3,5km. Takže proti BB AP opravdu jen na minimální vzdálenost. Na Cruisery AP vpohodě stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je rychlejší (27,9 - AB 20,9), rychleji otáčí kormidlem (16,9 - AB 23,2) na druhou stranu má větší poloměr otáčení (740 - AB 590), dřív jí spotnou, věže se asi taky otáčí pomaleji

 

Edit: pokud se na AB nedá modul na 16% k dostřelu, má Isizuchi větší dostřel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přemýšlel jsem o ní a stále přemýšlím, lze nějak porovnat vůči další prém. T4 BB - Arkansas Betě?

Ta sice nemá AA, ale docela se mi s ní daří, tedy pokud na mě zrovna nepořádají hon letadla...

Arkansas Beta mám, ale nehrál jsem s ním ani jednu hru, takže přímý srovnání ti nedám. Ishizuchi jsem koupil pro trénování kapitána pro IJN BB a tu roli splňuje dobře. A hra za ní je je i relativně zábavná (na to, že je to BB) - je to vpodstatě takový Kongo s trochu osekanou nástavbou a horšíma dělama. Předtím jsem hrál Myogi a proto byl pro mě docela šok, že jsem nedokázal citadelovat jiný BB (šlo to až když jsme tradovali salvy na 3km a blíž), že to prostě nejde a na BB musím střílet HE mi došlo až tak po 12 hrách :laugh: Ale má limitovanej MM na 4-5, takže vpohodě (i blbá Kawachi může potkat Fuso...), mapy jsem hrál jen Big Race a New Dawn - obě vpohodě pro takovejhle typ BB. (btw žádnou AA nemá, 18 DPS dokáže zabít tak jednoho stíhače, když je nad tebou náhodou CV zapomene :-D )

 

Každopádně jsi mi připomněl, že bych s ní zase mohl začít odjíždět násobky, ať kapitán trochu potrénuje. Za mě těch 300kč nelituju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...