Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zásadní nevýhodu tohohle modu vidím v tom, že podle všeho odstraňuje mlhu - za deště máš pořád maximální viditelnost, což vypadá trochu divně. Navíc to vypadá, že nějak potunil i noc (obloha je razantně světlejší).

Posted

no neviem....  áno som blbý.... nemám problém si to priznať....  :confused:   stiahnem.... rozbalím....  a celú tú zložku nakopírujem do "mods" ??  či to mám otvárať každé jedno a kopírovať zvlášť ??  lebo mi to včera nechcelo ukázať ako modifikáciu v úprave konta.....  

alebo.... Wiasik... budeš večer na TS ??   :lol: 

Posted

no neviem....  áno som blbý.... nemám problém si to priznať....  :confused:   stiahnem.... rozbalím....  a celú tú zložku nakopírujem do "mods" ??  či to mám otvárať každé jedno a kopírovať zvlášť ??  lebo mi to včera nechcelo ukázať ako modifikáciu v úprave konta.....  

alebo.... Wiasik... budeš večer na TS ??   :lol:

dneska jsem v práci, zejtra bych měl bejt

jinak do mods zkopírueš soubor s příponou .scs, zapneš hru, klikneš na profil, dáš Upravit, vpravo zaškrtneš modifikace co chceš a Použít

Posted

však to viem.... mám mapy aj návesy ..... to je bez problémov.... ale tunáky nemám nič  .scs   asi som fakt blbý.....  :confused:

Posted

však to viem.... mám mapy aj návesy ..... to je bez problémov.... ale tunáky nemám nič  .scs   asi som fakt blbý.....  :confused:

Rozbalíš to a budeš tam mít pouze ten soubor scs,ten zkopíruješ do složky mod a ve hře v upravě profil zaškrtneš a dáš použít :-)

Posted

tak to skúsim stiahnuť znova a rozbaliť v inom archivovači.....  mi to rozbalí priamo do súborov a podsúborov...  nie ako jednu zložku.....  :mad:

Posted

oki doki.....  tu mi to dalo  scs.   :thumbsup:   tak ti neviem....  asi som ožratý alebo slepý....  alebo blbý....   :confused:

v pohodě hlavně to tam dej a je to super,mě osobně se to líbí :-),tím víc se těším na ježdění :-)