Přejít na obsah

Avatar, podpis


kvetule

Recommended Posts

Zdravím komunitu,

 

chtěla bych vás požádat o dodržování pravidel a to hlavně:

 

3.4. Uživatelská jména, jména a emblémy klanů, avatary a podpisy - Uživatelská jména, jména a emblémy klanů, avatary a podpisy nesmí obsahovat:- Urážky, osobní útoky, pomluvy- Obtížně čitelné nebo nevhodné výrazy a zkratky- Národnostní, rasové, náboženské nebo etnické narážky a urážky- Výrazy které navozují národnostní nebo rasovou nadřazenost nebo propagují diskriminaci- Urážlivé nebo diskriminující narážky na tělesné nebo duševní postižení- Narážky na sexualitu, pedofilii, násilí, tělesné orgány a tělesné funkce- Násilí, obscénní nebo vulgární výrazy (a zkratky)- Narážky na návykové a psychotropní látky a jejich užívání- Materiály kryté autorským právem- Negativní narážky na náboženství a víru- Logotypy, symboly, emblémy nebo osobnosti spojené se zločineckými organizacemi (např. Nacistická symbolika, zkratky (88, 18, SS) nebo jejich napodobeniny (55), osobnosti spojené se zločiny proti lidskosti nebo s organizacemi, které se jich dopouštěly)- Materiály urážlivé k moderátorům, administrátorům či dalším uživatelům fóra- Materiály, které jiným způsobem narušují zákony a Ústavu ČR Podpisy i avatary mohou obsahovat animaci, pokud nevadí ostatním uživatelům Fóra. Podpis by v ideálním případě neměl překračovat 8 řádků.Pokud jsou tato pravidla porušena, administrátoři fóra a moderátoři mohou avatary a podpisy upravit nebo požadovat jejich změnu, v případě závažných porušení pravidel užívání tohoto Fóra mohou následovat i další sankce.

 

Je to z důvodu toho, že poslední dny se to zde nějak rozmohlo.

 

Pokud má někdo plnou schránku, tak mu bude automaticky nevhodný avatar nebo podpis smazán.

 

 

Jestli máte s někým problém, používejte ignoraci. Případně, kdyby vás někoho urážel avatar nebo podpis jiného uživatele fóra, použijte nahlášení.

 

Přeji pěkný den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Opět zdravím komunitu,

 

   začněte dodržovat to pravidlo ohledně avatarů, protože v brzké době dojde k úpravě pravidel a každý, kdo bude mít nevhodného avatara, nedostane bod nebo mu nebude jen smazán avatar, ale rovnou dostane 5 bodů a při opakovaném porušení tohoto pravidla pak rovnou ban.

 

Jedno smazání je vám málo, tak kvůli některým uživatelům a jejich avatarům bude nutná úprava tohoto pravidla (až k ní dojde, budete o jeho změně informováni).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...