Přejít na obsah

HUMBROL 224


Recommended Posts

poradi mi prosim vas niekto (kto s touto farbou uz ma nejake skusenosti) ako s tymto maglajzom natriet nieco bez smuh? nemam (este) striekaciu pistol a stetcom mi to furt robi tahy (take biele smuhy a tmavozelene smuhy vedla nich) robi mi to aj ked to silno zriedim(riedidlo S-6006) aj ked to slabo zriedim aj ked to nezriedim... mam sa na to vykaslat? lebo na t-34 uz som asi 5x naniesol nater zakladny nater je biela matt 5 a ciernamatt 9 od revell-u, a ked vidim tie humbrol farby mam taky pocit ze si racej budem miesat sam odtiene z farieb revell, s tymy som v zivote problem nemal (mozno z na ten ze to stvrdne na taku masu)

Dik za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli ty seš mofelář, tak já spadl z višně... existuje tisíc for, co dokáží zodpovědět tvůj problém... jenom hledat... dávat tvůj problém sem znamená, že seš totální modelářský začátečník, tohle je forum o hrách a ne barvičkách (klidně se na mě zlob a je mi to jedno, ptž já býval také modelář, ale ptal jsem se na adekvátních místech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nj ja som tam dal 5 vrstiev nariedenych posledna menej... a tam kde boli smuhy tam aj ostali

 

jo, kamaráde pistole je pistole. jestli myslíš kity vážně, tak to bez ní nejde. Fengda není drahá, kompresor je horší (s regulací tlaku).

Já když kdysi použil ledničák (samodomo, bez regulace) a ruskej AEROGRAF tak to byla úplně jiná liga proti štětci, a to už nemluvím o něčem takovým jako je IWATA (jednu doma mám). A Humbrolky už taky nejsou co bývaly, změnili recepturu aby byly víc eko :Smile_confused:, pokud je nějaká chyba pod barvou, tak to většinou neschováš a stejně to vyleze, takže můžeš odbarvit - a zkusit znova nebo pokud to jde, zakryj to patinou (oleje a pigmenty) - ale oleje se se syntetikama nesnášejí, bacha. Podívej se na Modelfórum, tam se dozvíš co potřebuješ. Ty odkazy jsou, abych se pochlubil :Smile_Default:.

http://www.modelforu...php?f=7&t=52478

http://www.modelforu...php?f=7&t=39353

Upraveno uživatelem Ferenc96
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahaaaa... tak som urobil aspon jednu dobru vec... v decembry (prosinec) BY SOM UZ MAL MAT PISTOL A ZA VYHODNU CENU, A TY LUDIA CO TO OBJEDNAVAJU TAK TYCH VERNE POZNAM JE TO SET OD REVELLU/PELIKANU, zapol sa mi caps, tak potom uvidim... j a je to ina liga mal som tu moznost uz si to parkrat vyskusat a je to brutal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...